Hamile kalır mıyım :(

ponciik2711

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
15
0
1
30
Merhaba sevgilimle yumurtlama dönemimde sürtünmeyle birlikte olduk fakat asla boşalma olmadı ve ayrıca prezervatif vardı. Hamile kalır mıyım

Kesin kalmışsındır ay inanmıyorum tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :anne:

Bu konular da BDV'nin tuzu biberi resmen, bunlarsız bir BDV'nin hayat damarlarından biri kopmuş demektir adeta. Hamile kalırsan iyi bence, meşhur olursun, mucize bebek doğurdu diye gazetelere haber olursun. Hatta belki bazı çocuğu olmayan kadınlara ders verirsin "Nasıl mucize bebek sahibi oldum?" adlı eğitim semineriyle, bu işi ticarete dökebilirsin. Dilerim hamile kalmışsındır canım, başarılar hayatta.

Ayrıca nickin de çok güzelmiş.
Genelde böyle şeyler için daha dokunaklı nickler alıyorlar.
Dertlikız72t49428
Ne bileyim hatalıyım4ı87420 falan
Öyle daha inandırıcı oluyor, yarın sen bir de öyle aç konuyu, bakalım hamilemiymişsin.

Boşalmadan ortaya Çıkan süper güçteki spermler prezervatifi eriterek ilerleyip vajinanın girişini bulup uzuuun bir yola giderek tüplerden birinde tam da döllenmeye hazır bekleyen bir yumurta ile karşılaşıp bir tanesi yumurtayı dölleyebilir ve o da uygun ortam bulup rahme tutunursa neden olmasın?

O zaman da doğur bence

Bak kuzum ben sigara içmezsem sinirden kocamı evden kovmuşluğum var
Senin hamile olma ihtimalin benim sigarayı hamile kalmadan bırakmam kadar bir ihtimal
Ordan pay biç

Yumurtlama, sürtünme, prezervatif, boşalma gibi çeşitli kavram bilgisine sahipsin gelmiş bize soruyosun hamile kalır mıyım diye. Sen ne düşünüyosun kalır mısın sence?

Merhaba sevgilimle yumurtlama dönemimde sürtünmeyle birlikte olduk fakat asla boşalma olmadı ve ayrıca prezervatif vardı. Hamile kalır mıyım

Sizi korkutmak istemem ama benzer şekilde hamile kalan bir tanıdığım oldu... ve buna ihtimal vermediği için aldırma dönemi geçti... dikkatli olmakta fayda var ...

Hayır benim asıl kızdığım nokta cinsellik konusunda hiçbir şey bilmeden biseyler yaşamaya kalkmaları ve hamile kalmaktan çok korktukları halde yaptıklarından vazgeçmeyişleri.kardesim önce cehaletini gider,sonra önlemini alarak ne yaparsan yap.

Soruna gelince,tabiiki hamile değilsin korkma.bosalma olmadıysa hele bir de prezervatif varsa ve sadece sürtündüyseniz imkansız gibi birşey.

Hayır benim asıl kızdığım nokta cinsellik konusunda hiçbir şey bilmeden biseyler yaşamaya kalkmaları ve hamile kalmaktan çok korktukları halde yaptıklarından vazgeçmeyişleri.kardesim önce cehaletini gider,sonra önlemini alarak ne yaparsan yap.

Soruna gelince,tabiiki hamile değilsin korkma.bosalma olmadıysa hele bir de prezervatif varsa ve sadece sürtündüyseniz imkansız gibi birşey.
Çok teşekkür ederim ihtimal bile yok demi

Back
X