Hamile kalır mıyım :(

Bak canim burda yazilanlar senin ancak kafani karistirir Hamile olma ihtimalin malesef var Test yap ve onunla da yetinmeyip kan testine git hastaneye Ki o bile bazen kesin sonuc vermez Yukarida bir arkadas da demis bir tanidigim oyle hamile kaldi diye Benim de aynen bir tanidigim bu sekilde hamile kaldi ayni anlattigin gibi Sakaya gelmez yani sen işi sıkı tut

Bak canim burda yazilanlar senin ancak kafani karistirir Hamile olma ihtimalin malesef var Test yap ve onunla da yetinmeyip kan testine git hastaneye Ki o bile bazen kesin sonuc vermez Yukarida bir arkadas da demis bir tanidigim oyle hamile kaldi diye Benim de aynen bir tanidigim bu sekilde hamile kaldi ayni anlattigin gibi Sakaya gelmez yani sen işi sıkı tut
Canım korkuyorum boşalmadı da ama nasıl olur ki

Sizin arkadaşınızın olayı nasıl

:KK58:Sürtünmeli bir yüzeyde duran 4 kg kütleli bir cisim ile yüzeyin arasındaki sürtünme katsayısı 0.3 ise bu cismi harekete geçirmek için gereken en az kuvvet kaç N olmalıdır? (g = 10 m/s2)

Sürtünürken prezervatifiniz yırtılmıyor mu arkadaşım? Sürtünme kuvveti diye bir şey var. :KK53:

Yalnız kızlık zarıma bir şey olmasın mantığıyla böyle sürtünüyorsun ya? Hiçbir şey yaşamamış, eline erkek eli değmemiş olmuyorsun. :KK14:

Back
X