Hamile kalır mıyım ?

Arkadaşlar sevişirken üstümde tayt vardı erkek arkadaşım boşaldı saçıma spermi geldi 20-30 dk sonra duşa girdim ve saçımı yıkadım girmeden önce de saçımda kurumuştu sperm acaba su yoluyla canlanma hamile kalma riskim var mı
Sperm saç derisindeki gözeneklerden içeri sızarsa hamile kalma riskiniz var tabii ki.

Arkadaşlar sevişirken üstümde tayt vardı erkek arkadaşım boşaldı saçıma spermi geldi 20-30 dk sonra duşa girdim ve saçımı yıkadım girmeden önce de saçımda kurumuştu sperm acaba su yoluyla canlanma hamile kalma riskim var mı
Hayır tabikide nerden aklınıza geliyor böyle şeyler relax olun

Sevişmeden önce bir araştırın, okuyun lütfen!

Bodoslama "ahanda adamı buldum, artık sevişebilirim" deyip sevişince böyle oluyor.

Saçtan hamile kalırsan bunca doğru yoldan hamile kalmaya çalışanlar pes yuh oha derler yani 😀 ama yani sürtünmeyi duyduk göbek deliğini duyduk da saç nedir ya 😃😀😀

Saçtan hamile kalırsan bunca doğru yoldan hamile kalmaya çalışanlar pes yuh oha derler yani 😀 ama yani sürtünmeyi duyduk göbek deliğini duyduk da saç nedir ya 😃😀😀
Doğru tabi de sonuçta sperm hareketli bişey bu yüzden dışarda 30 dk yaşıyabiliyor temixlenirken suyla akmış olabilir :(

Bu nasıl ön yargı hemen böyle bişey yapalım diye olmadı tabi kendimi size açıklayacak da değilim.
Öncelikle kendinizi açıklamanızı beklemedim ve kimse açıklamada beklemiyordur sizden en azından ben beklemiyorum herhangi bir açıklama.

Ayrıca önyargı değildi benim yorumum. Doğruca okursanız yazdıklarımı anlarsınız.

Spermin saça bulaşıp duşta iken saçtan akıp hamile bırakmayacağını bilerek sevişin diyoruz size bodoslama derken. Siz eğer bu bilgiden yoksunsanız bana göre bodoslama daha kibarı bilinçsiz sevişmişsinizdir. İyi günler...

Back
X