Hamile kalır mıyım

Adetimin ilk günü erkek arkadaşım altımda ped külot ve pijama varken göğsüme boşaldı ve iyice sildim acaba bu halde bile vajinama sızıp hamile bırakma şansı var mı
Şakamısın gerçekten ya göğsünden nasıl vajinaya gidicek ya cildircam hamilesin kesin ve net !

Adetimin ilk günü erkek arkadaşım altımda ped külot ve pijama varken göğsüme boşaldı ve iyice sildim acaba bu halde bile vajinama sızıp hamile bırakma şansı var mı
Evet hamilesiniz hayırlı olsun sağ memeye boşaldıysa erkek solsa kız

Yani ben anlamıyorum burda gerçekten zor durumda olan maddi imlansızlıktan özel doktora gidemediği için fikir danışan , çaresiz son çare ailesine anlatamayan arkadaşlarlarından çekinen fikir alamayan insanlar birbirine destek oluyor . Dalga geçilecek başka yer yok mu hiç utanmıyorsunuz

CADC2CF1-F731-480F-BEAD-3E08912C9A98.webp

Yahu size lisede hiç mi biyoloji öğretmiyorlar. Tıp okumaya gerek yok bakın temel lise bilgisinden bahsediyorum. Gerçekten böyle sorular sormak için ya çok cahil olmak lazım ya da aşırı derecede canı sıkılıp trollük yapıyor olmak lazım.

Back
X