- 16 Haziran 2022
- 2
- -4
- 0
- 28
- Konu Sahibi Angelgirl0666
Adetimin ilk günü erkek arkadaşım altımda ped külot ve pijama varken göğsüme boşaldı ve iyice sildim acaba bu halde bile vajinama sızıp hamile bırakma şansı var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakamısın gerçekten ya göğsünden nasıl vajinaya gidicek ya cildircam hamilesin kesin ve net !Adetimin ilk günü erkek arkadaşım altımda ped külot ve pijama varken göğsüme boşaldı ve iyice sildim acaba bu halde bile vajinama sızıp hamile bırakma şansı var mı
Evet hamilesiniz hayırlı olsun sağ memeye boşaldıysa erkek solsa kızAdetimin ilk günü erkek arkadaşım altımda ped külot ve pijama varken göğsüme boşaldı ve iyice sildim acaba bu halde bile vajinama sızıp hamile bırakma şansı var mı
Akıllı bir insan olsaydınız bunu sorma gereği duymazdınız.Tabi ki ayaklanıp yürüyecek hali yok.Ben sadece sızar mı diye sizlere sormak istedim.
Memedeki süt kanallarından hop deri altına iner spermler. Ondan sonra da ver elini rahimdeki tüpler.Tabi ki ayaklanıp yürüyecek hali yok.Ben sadece sızar mı diye sizlere sormak istedim.
Ay cok yaşayın beni güldürdünüz gece geceEvet hamilesiniz hayırlı olsun sağ memeye boşaldıysa erkek solsa kız
Yahu size lisede hiç mi biyoloji öğretmiyorlar. Tıp okumaya gerek yok bakın temel lise bilgisinden bahsediyorum. Gerçekten böyle sorular sormak için ya çok cahil olmak lazım ya da aşırı derecede canı sıkılıp trollük yapıyor olmak lazım.Adetimin ilk günü erkek arkadaşım altımda ped külot ve pijama varken göğsüme boşaldı ve iyice sildim acaba bu halde bile vajinama sızıp hamile bırakma şansı var mı