Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et onzaman ne diyelim bu kadar istemiyorsan eşinde dikkat etsinYasmin kullaniyorum pkosum hamile kalir miyim istemiyorum hamilelik
İlacını düzenli kullanırsan hamile kalmazsın. Ayy bir kere unuttum kaza işte dersen, kesin o bir kerede hamile kalırsın.Yasmin kullaniyorum pkosum hamile kalir miyim istemiyorum hamilelik
Dert nerede?Yasmin kullaniyorum pkosum hamile kalir miyim istemiyorum hamilelik
NedeenDert nerede?
NiyeeNedeen
Bu ne demekk
Teşekkür ederimİlacını düzenli kullanırsan hamile kalmazsın. Ayy bir kere unuttum kaza işte dersen, kesin o bir kerede hamile kalırsın.
Derdin nedir tatlı kıs? Neyi sorun ettin kendine onu soruyorum yaawNiyee
Bu ne demekk
Hamile kalmak istemiyorum canimDerdin nedir tatlı kıs? Neyi sorun ettin kendine onu soruyorum yaaw
Anladım canım inşallah kalmazsınHamile kalmak istemiyorum canim
Yazz kullanıyorum her gün aynı saatte atlatmadan alıyorum bir sürpriz yaşamadım :)Yasmin kullaniyorum pkosum hamile kalir miyim istemiyorum hamilelik
4 Yasindaki kizimla sohbetimiz tam olarak bu minvalde ilerliyor.
Teşekkür ederimYazz kullanıyorum her gün aynı saatte atlatmadan alıyorum bir sürpriz yaşamadım :)
Yarım saat 1 saat farkeder miYazz kullanıyorum her gün aynı saatte atlatmadan alıyorum bir sürpriz yaşamadım :)
Hayır fark etmez.Yarım saat 1 saat farkeder mk