- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Zehrayareem12
Dün akşam biriyle bir sevişme yaşadım ama birleşme olarak değil. Öpüşme dokunma sürtünme vs. Bir ara bu kişi boşaldı ve koluma geldi gittim hemen elimi yıkadım sonra ona da sordum kendi şeyine dokundun mu diye oda yok dedi çünkü boşaldıktan sonra bana dokundu. Sonra zaman geçti bidaha boşaldı benim yine elime geldi. galiba hatırlamıyorum ama o anda ben kendi cinsel organıma geldi mi diye telaş edip dokundum kendime gelmemişti ama o an elimi sildim de mi dokundum emin olamadım. Bir ara da onun penisi ve benim vajinam açıkken 1 sn falan bana dokundu ama o zaman boşalmamıştı galiba zaten çok sarhoştu aşırı zor boşaldı. Neyse gece bitince sabah oldu benim aşırı aklıma takıldı gittim ertesi günü hapı aldım 12 13 saat civarı olmuştu ismi ERTES72. neyse ben direkt içtim 1 saat falan karnımın alt kısmı ağrıdı şişlik oldu gibi hissettim. Yan etkisinde mide bulantısı vs yazıyordu ama bende öyle bişey olmadı ama bugün akıntım biraz fazla sanki boşalacak hissi var. Onun dışında her şey normal. Sizce bu durumdan bir şey olur mu işimi sağlama almak için ne yapabilirim ? Bana yol gösterir misiniz birleşme olmadan hamile kalırsam aşırı garibime gider harbiden. Doğum doktoruna gitsem aylık iğne vs varmış bunları nasıl temşn ederim yoksa ne yapabilirim? Kan tahlili vermek için ne zaman gitmeliyim? Yani elime gelen spermle bir zaman sonra vajinajım içine sokmadan üstten kontrol etmeyle hamile olur muyum? Açık olarak aşırı sürtünmek istedi ama ben korktuğum için müsade etmedim sürttüyse de kilot vardı onda bile uzun süre üstünde tutturmadım