hamile kalırken psikoloji ne kadar önemli?

su_perisi84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
14
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar, eşimle 5 aydır bebek istiyoruz, her ay günleri saymaktan yoruldum, yeni bi ar ay başlarken içimde bi korku oluştu artık, bu ayda olmayacak diye, kendimi bunu düşünmekten alamıyorum, su an reglyim, yarın jinekolağa gidicem genel bir kontrol için, bu ay su ovulasyon teslerinide denicez, su akar yolunu bulur, birşeyi çok istersek bi engel çıkıyo mutlaka, bu durumu kafaya takmamayı başaran var mı? rahatlamak için ne yapıyorsunuz?

Psikoloji herşeyden önemli de 5 ay bunu bozmak için kısa bir zaman değil mi? He demekle kaç kişi hamile kalıyor ki? Biraz oluruna bırak.Bu kadar çok sayarsan iyice stres yaparsın.Genel kontrolleri zaten yaptirmak lazim.Gidersin doktorunla konusup folic asit vs. başlar zamana bırakırsın. Daha erken moral bozmak için. Moral bozuldukça süreci uzatırsın.İlk önce hamile kalanlar oluruna bırakanlar.İnsallah en kısa sürede güzel haberler alırsın.

merhaba arkadaşlar, eşimle 5 aydır bebek istiyoruz, her ay günleri saymaktan yoruldum, yeni bi ar ay başlarken içimde bi korku oluştu artık, bu ayda olmayacak diye, kendimi bunu düşünmekten alamıyorum, su an reglyim, yarın jinekolağa gidicem genel bir kontrol için, bu ay su ovulasyon teslerinide denicez, su akar yolunu bulur, birşeyi çok istersek bi engel çıkıyo mutlaka, bu durumu kafaya takmamayı başaran var mı? rahatlamak için ne yapıyorsunuz?

zaten sorunda bu kafan rahat olacak niye niye demıceksın sürekli zamana bırak kendını sıkma bak faydasını göreceksın

Back
X