• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma çabaları

iismihann

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
69
12
13
31
arkadaşlar ovulasyon testi yapıyorum hergun silik çıkıyor ikinci çizgi bunun Bi anlamı var mı kullanan var mı

Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması, hamile olabilirsinde olmayabilirsinde testi birkaç gün sonra tekrarla anlamına geliyorsa, o da ovulasyon dönemine girmiş olabilirsinde olmayabilirsin testi birkaç gün sonra tekrarla anlamına geliyor olabilir :) Zaten 5 tane yok mu onların içinde geçen broşürde gördüm eczanede. Kendi adet aralığına göre belli günlerde tekrarlaman gerekiyor diye okumuştum her gün değil sanırım..

Ovulasyon testinde silik cizgi cikmasi yumurtlamanin yakin oldugunu gösterir zaten bi.kac gune rengi koyulasir koyu gunde ve ertesi gun iliskiye gir canm

Ovulasyon testinde sürekli silik çizgi çıkar iki çizginin belirgin olması gerek oda tam yumurtla gününün Ogün OLDUĞUNU gösterir. Tam çizgi Çıktığı günleri değerlendireceksiniz

Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması, hamile olabilirsinde olmayabilirsinde testi birkaç gün sonra tekrarla anlamına geliyorsa, o da ovulasyon dönemine girmiş olabilirsinde olmayabilirsin testi birkaç gün sonra tekrarla anlamına geliyor olabilir :) Zaten 5 tane yok mu onların içinde geçen broşürde gördüm eczanede. Kendi adet aralığına göre belli günlerde tekrarlaman gerekiyor diye okumuştum her gün değil sanırım..
canım 20 tane almıştım zaten adetim bitti yapmaya başladım bugun 6. Yı yapmıştım bugun hergun silik çıkınca kafam karıştı

merhaba arkadaşlar benim adetime 6 gün var ama 11 gün kala dan beri göğüslerim acımaya başladı birde ishal oldum karnım çok ağrıdı sonra geçti şuanda sürekli gaz problemim var .. bide kasıklarıma iğne batıo gibi ..görüslerim bomba gibi çok acıo 9 aylık evliyim ve hiç korunmadık doktara gittik bebek için sorun yok dedi sizce bu ay olmuş olabilir mi

Back
X