Hamile kalma ihtimalim var mı acil yanıt verin lütfen

Hanımefendi yorumunuzu yapın çıkın diyorum farkındaysanız ben kıza hamile kal çok iyi yapmışsın falan demiyorum. Sorusuna cevap verceksen kal ha yok ben sadece boş yorum yapıp çocularım benden uzaklaşınca azarlayacak birini bulammadım burda zaman geçiriyorum diyorsanız yorumunuza hiç gerek yok diyorum.
Konu sahibinin hayatına hiçbir şey katmayan ilk yorumunuz yüzünden başladı bu polemik hatırlatırım😙
Galiba bana yazacakken yanlışlıkla başkasına yazdın 😂 hayatım ne çocuğu ne laf dinlemesi ne anlatıyorsun ? Kaç yaşında görünüyorum acaba ordan 🫠 neyse dediğin gibi uzadıkça uzuyor ve konu sahibi de yine sevişmeye gitti galiba bizlik pek bir durum yok o yüzden. Sen (tabi aynı kişi değilseniz) ve arkadaşın dilediğiniz gibi kendi hayatınızı yaşamakta özgürsünüz. Biz böyle hatalar yapmayıp 17 leri geçeli ortalama 12 13 yıl oldu kusurumuza bakma 🤭

Galiba bana yazacakken yanlışlıkla başkasına yazdın 😂 hayatım ne çocuğu ne laf dinlemesi ne anlatıyorsun ? Kaç yaşında görünüyorum acaba ordan 🫠 neyse dediğin gibi uzadıkça uzuyor ve konu sahibi de yine sevişmeye gitti galiba bizlik pek bir durum yok o yüzden. Sen (tabi aynı kişi değilseniz) ve arkadaşın dilediğiniz gibi kendi hayatınızı yaşamakta özgürsünüz. Biz böyle hatalar yapmayıp 17 leri geçeli ortalama 12 13 yıl oldu kusurumuza bakma 🤭
Yok canım bana diyor, benim yorumumu da beğenmemis 😂

Size yazmamıştım… bir teyzemizin yorumuna yazdım 🥸

Yorumlarınızı okuyorum hanimefendi sevismeye gittiğim falan yok yaptigim seyle gurur duymuyorum ancak pisman da degilim hemcinslerinize nefret sacacaginiza madem uzun yillar olmus bu yasinizi geceli duzgunce yardimci olabilirsiniz

Yorumlarınızı okuyorum hanimefendi sevismeye gittiğim falan yok yaptigim seyle gurur duymuyorum ancak pisman da degilim hemcinslerinize nefret sacacaginiza madem uzun yillar olmus bu yasinizi geceli duzgunce yardimci olabilirsiniz
Size yazmamıştım… bir teyzemizin yorumuna yazdım 🥸
30 unuza geldiğinde acaba hayata bakış açın ve düşüncelerin nasıl olacak çok merak ediyorum. Bir yandan hiç zaman geçmemiş ve hala liseli gibi gelip bir yandan da aslında o zamanlarınıza göre ne kadar olgun düşündüğünü anlıyorsun. Tutup herkesi dinle demiyorum ancak biraz daha çocukluğunun dışına çıkıp 20 lerimi 30 larımı nasıl yaşamak istiyorum diye düşünüp hayatın gerçekten en lezzetli kısımlarını ergenlik duygularıyla mahvetmemeyi seç. Ayrıca evet mümkünse pişman ol yaptığından çünkü olmazsan eğer bu böyle bugün canım çekti seviştim yarın yapmam denecek bir şey değil yemek gibi sürekli ihtiyaç duyduğun bir şey. Böyle gidersen de evet maalesef hamile kalacaksın.

17 yaşında çocuğa günah günah iyi halt ettin diyin kesin istediğiniz sonucu alırsınız bu kız da tekrar sevişmez. Niyeti iyi olan düzgün dille anlatır madem nasihat edecek kadar büyüksünüz olgunsunuz bilinçlisiniz ablalık edin de doğru düzgün anlatın, bak kardeşim bu yaşta yaptığın şu yüzden hatalı tekrara düşmen şu nedenle kötü olur gibi açıklama yapılabilir ama yok illa ayıplanacak, bir şeyler hep utandırılarak öğretilecek.

Soruya gelirsek hamile olma ihtimalin yok. Lütfen bundan sonra ertesi gün hapı gibi hormonlarını zarar verecek şeylere mecbur kalmamak için ona göre davran. Yetişkin yaşa gelene kadar beklemen ve riskli hareketlerden kaçınman en sağlıklısı, yetişkin olunca da korunma yöntemlerini iyi öğren. Sevgilin seni cinsel bir şeylere zorluyorsa (istemiyorum dedikten sonra ikna dahil) ona da tekmeyi bas.

17 yaşında çocuğa günah günah iyi halt ettin diyin kesin istediğiniz sonucu alırsınız bu kız da tekrar sevişmez. Niyeti iyi olan düzgün dille anlatır madem nasihat edecek kadar büyüksünüz olgunsunuz bilinçlisiniz ablalık edin de doğru düzgün anlatın, bak kardeşim bu yaşta yaptığın şu yüzden hatalı tekrara düşmen şu nedenle kötü olur gibi açıklama yapılabilir ama yok illa ayıplanacak, bir şeyler hep utandırılarak öğretilecek.

Soruya gelirsek hamile olma ihtimalin yok. Lütfen bundan sonra ertesi gün hapı gibi hormonlarını zarar verecek şeylere mecbur kalmamak için ona göre davran. Yetişkin yaşa gelene kadar beklemen ve riskli hareketlerden kaçınman en sağlıklısı, yetişkin olunca da korunma yöntemlerini iyi öğren. Sevgilin seni cinsel bir şeylere zorluyorsa (istemiyorum dedikten sonra ikna dahil) ona da tekmeyi bas.
Gercekten size o kadar tesekur ederim ki 40 a yakin yanit aldim ama hepsu beni rencide edicek sekildeydi kac yillik evliyim böyle fantezi yapmadim diyen mi yoktu hepsi vardi umarım guzel kalbinizle hep guzel insanlarla karsilasirsiniz buradaki bazi sahsiyetler gibi iğrenç zihniyete sahip insanlarla muhatap olmak zorunda kalmazsiniz omrunuz boyunca tektardan cok tesekkur ederim

Bu basligi acan kisinin linclenceginden emin oldugum icin sakin bi uslupla ilk yorum yapanlardanim.
Kimse kucuk kardesimizin yaptigini savunmuyor aksine cok tehlikeli ve yanlis bi hareket oldugunu herkes dile getirdi zaten ama guzelce uyarmaya calisanlara bile ofkeyle yanit veriyosunuz.
Ulkemizde bunun gibi sebeplerden baskilardan intihara kalkisan yaptigi hatalar yuzunden belki de oldurulen kac kadin oldugundan haberiniz yokmus gibi atese korukle gitmeyin. Kiz bir hata yapmis ve destek alabilecek sorabilecek kimsesi yok belli ki. Baskıyla sivri dille kimse yapacagindan vazgecmez aksine ters teper baksaniza ne yapcagini bilmediginden o yasta ertesi gun hapi kullanmis kiz. Uyarilarimizi yapalim ama hakaretle asagilamayla sert uslupla yaparsak inanin hicbir ise yaramaz. Basligi acan arkadas, bu yazdiklarimi sana destek olsun diye yazmiyorum yanlis anlama, bu sorun ertesi gun hapi icince bitmiyor, Allah korusun cinsel yolla bulasan hastaligi ayri dert gencecik yasinda daha kime nasil guvenebildin o ayri dert, santaj yapan kotu niyetli kisilerle dolu etraf, islerin sonunun nereye varacagini inan ki bilemezsin daha hayati tanimiyorsun. Kendini sev kendini koru kizim yaa
Amaan ay benim hamilelik hormonlari coştu cocuklarimizi nasil korucaz kotu insanlardan ya

Back
X