Hamile kalma konusunda anlamadıklarım

uranustebirkurbaga

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
8
1
16
Merhabalar, yaklaşık 1 aydır korunmuyoruz, yumurtlama donemimi bir uygulamadan takip ettim ona göre eşimle yakınlardık. Fakat ondan sonraki adetini gördüm. Su an 2. Ayimdayim memlekette oldugum icin birliktelik yaşamadık fakat adetim gecikti ? Merak ettiğim ise şu hamilelik yumurtlamadan sonraki ilk adette mi belli olur

Adet görmüşsün, hamile olman imkansız. Tabi pembemsi kahverengimsi az miktarda ve 2-3 güncük süren bi adet (!) değilse. O zaman yerleşme kanaması olabilir çünkü.

Canım benimde korunmadığım 2.ayım ben vücudumdaki değişikliklerden yumurtlamam olduğunu anlıyorum ve uygulamayla aynı oluyor.Ama bu uygulamalar %100 doğru göstermiyor o yüzden eğer vücudunda değişiklik olmuyorsa yumurtlama belirtisi vb ovülasyon testi ile takip et .
Hamilelik olduğu zaman döllenmeden 12 gün sonra falan sonuç alınabiliyormuş .

Ayrıca yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden 5 gün falan önce gelir (yani yumurtlamadan sonra 9.günde)
Yerleşmede akış yoğun olmaz en fazla 2 gün sürer rengi kahve ya da pembe olur.

Evet bende farkediyorum Ama uygulama ile ayni olmuyor artik adetten sonra 2 günde bir deneyecegim bu arada hangi uygulamayı kullanıyorsun

Yumurtlama ovülasyon hesaplama ile ilgili yazılar var onları araştır öyle hesapla o uygulamalarin hepsi doğru olmayabiliyor benim bildiğim: kaç gunde bir adet oldugun-14 mesela ben 26 günde bir adet oluyorum 26-14 :12.gün ovülasyon. Bu tarihten 5 gün öncesi ve 3 gün sonrasi da doğurgan dönem. Ve filmlerde bile soylerler adet oldum hamile değilim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…