Hamile kalma konusunda anlamadıklarım

uranustebirkurbaga

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
8
1
16
Merhabalar, yaklaşık 1 aydır korunmuyoruz, yumurtlama donemimi bir uygulamadan takip ettim ona göre eşimle yakınlardık. Fakat ondan sonraki adetini gördüm. Su an 2. Ayimdayim memlekette oldugum icin birliktelik yaşamadık fakat adetim gecikti ? Merak ettiğim ise şu hamilelik yumurtlamadan sonraki ilk adette mi belli olur😏

Adet görmüşsün, hamile olman imkansız. Tabi pembemsi kahverengimsi az miktarda ve 2-3 güncük süren bi adet (!) değilse. O zaman yerleşme kanaması olabilir çünkü.

Canım benimde korunmadığım 2.ayım ben vücudumdaki değişikliklerden yumurtlamam olduğunu anlıyorum ve uygulamayla aynı oluyor.Ama bu uygulamalar %100 doğru göstermiyor o yüzden eğer vücudunda değişiklik olmuyorsa yumurtlama belirtisi vb ovülasyon testi ile takip et .
Hamilelik olduğu zaman döllenmeden 12 gün sonra falan sonuç alınabiliyormuş .

Canım benimde korunmadığım 2.ayım ben vücudumdaki değişikliklerden yumurtlamam olduğunu anlıyorum ve uygulamayla aynı oluyor.Ama bu uygulamalar %100 doğru göstermiyor o yüzden eğer vücudunda değişiklik olmuyorsa yumurtlama belirtisi vb ovülasyon testi ile takip et .
Hamilelik olduğu zaman döllenmeden 12 gün sonra falan sonuç alınabiliyormuş .
Evet bende farkediyorum Ama uygulama ile ayni olmuyor artik adetten sonra 2 günde bir deneyecegim😂 bu arada hangi uygulamayı kullanıyorsun

Merhabalar, yaklaşık 1 aydır korunmuyoruz, yumurtlama donemimi bir uygulamadan takip ettim ona göre eşimle yakınlardık. Fakat ondan sonraki adetini gördüm. Su an 2. Ayimdayim memlekette oldugum icin birliktelik yaşamadık fakat adetim gecikti ? Merak ettiğim ise şu hamilelik yumurtlamadan sonraki ilk adette mi belli olur😏

Yumurtlama ovülasyon hesaplama ile ilgili yazılar var onları araştır öyle hesapla o uygulamalarin hepsi doğru olmayabiliyor benim bildiğim: kaç gunde bir adet oldugun-14 mesela ben 26 günde bir adet oluyorum 26-14 :12.gün ovülasyon. Bu tarihten 5 gün öncesi ve 3 gün sonrasi da doğurgan dönem. Ve filmlerde bile soylerler adet oldum hamile değilim diye 😂

Evet bende farkediyorum Ama uygulama ile ayni olmuyor artik adetten sonra 2 günde bir deneyecegim😂 bu arada hangi uygulamayı kullanıyorsun
BE0E4740-FBC6-4E91-929F-AE6E9ECC7E91.webp

Bu uygulamayı kullanıyorum canım 😘💞

Back
X