N nry Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2008 66 0 86 38 İstanbul 24 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nry #1 kızlar hamile kaşmakj için ilişkiden sonra ne yapmalıyım yada ilişki sırasında bilinçli ve deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum... yerimseniben
kızlar hamile kaşmakj için ilişkiden sonra ne yapmalıyım yada ilişki sırasında bilinçli ve deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum... yerimseniben
loveli Rabbim koru yavrularımı Kayıtlı Üye 23 Ocak 2008 25.401 293 423 Diğer 24 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nry #2 ilişkiden sonra kalkma belinin altına yastık koy vajinal duş alma yani o bölgeyi yıkama ve uygun pozizyonunu kullanın
ilişkiden sonra kalkma belinin altına yastık koy vajinal duş alma yani o bölgeyi yıkama ve uygun pozizyonunu kullanın
janet Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 2.631 8 116 49 Adana 24 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nry #3 eğer burda okuyupta bu zamana kadar bir sey öğrenmediysen biz sana ne öğrete bilirizki hemen topik acağına oku öğren hazırcılar sizi
eğer burda okuyupta bu zamana kadar bir sey öğrenmediysen biz sana ne öğrete bilirizki hemen topik acağına oku öğren hazırcılar sizi