Hamile kalma olasiligi

Yumurtlama gunu tek iliski gebe kalinirmi kaldiysaniz cinsiyet nedir ?

• Kiz

OY: 0 0,0%
  • Erkek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Melegin Annesi

O simdi sinir stres sahibi
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
271
87
28
31
Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranizdayim. En son Ağustos ayında bir denememiz olmuştu eşimle ve olmadı . Sat 16Ocak 31günde bir adet oluyorum günü gününe. Yumurtlama günüm değişiyor akıntı sayesinde anlıyorum. Bugün yumurtlama günümdü ve eşim korunmadi çok şaşkınım çocuk dusunmuyorduk çünkü . Iki buçuk yaşında kızım var. Sorum Şu uzattım kusura bakmayın yumurtlama günü Tek ilişki ile gebe kalınır mi ?hemen kalktım akan aktı wc gittim falan ama sonuçta Kaç milyon sperm var tek biri yetiyor. Cevaplarinizi bekliyorum

Canın benim öyle oldu yumurtlama günüm du sanırım ve tek ilişki oldu hemen kalkıp banyo ettim ama hamile kalmışım çok şükür ben istiyordum zaten hayırlısı olsun hakkında insallah

Canın benim öyle oldu yumurtlama günüm du sanırım ve tek ilişki oldu hemen kalkıp banyo ettim ama hamile kalmışım çok şükür ben istiyordum zaten hayırlısı olsun hakkında insallah
Cevabın için teşekkür ederim bitanem sağlıkla kucağına al İnş cinsiyetini öğrendiğin de bildirirmisin

Ben bişeyi anlamadım konunun cinsiyetle ne alakası var bir kere yattık kız iki kere yattık erkek gibi bi sonuçmu bekliyorsunuz?

Kaza olarak demeyelim de yumurtlama günümdü sanırım tek ilişkide tuttu. Kız bu arada ama bende ne farkı olduğunu anlayamadim

NightStalker Beratorium demek istediğim şuydu bu sitede bazı forumlarda okudum Tek ilişki olupta erkek bebeğe hamile kalanlar. Benim ki kaza oldu ama hamilelik olurmu . Düşünmüyorduk ama Olursa da Neden istemiyim. Bir kızım var Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah diğer meyvesinden de tatmak isterim. Okuduğum foruma göre yumurtlama günü Tek ilişkiden hamile kalan varmı varsa bebeklerin cinsiyeti nedir ??

Bu söylediğin şeyin bilimsel hiç bir değeri yok. Bebeğin cinsiyeti babadan gelen spermdeki kromozomla belirlenir. Bu tamamen şans yani. Beş kerede yatsan bir kerede yatsan cinsiyette etken değil. Forumlarda bi sürü kocakarı yöntemi yazılıyor ama geneli eğlencesine. Çok takılmamak gerek. Tanrı hayırlı evlat versin gerisi boş :)

Ben bişeyi anlamadım konunun cinsiyetle ne alakası var bir kere yattık kız iki kere yattık erkek gibi bi sonuçmu bekliyorsunuz?
Soru gayet netti Tek ilişki ile hamile kalan varmı varsa bebeklerinin cinsiyeti ne diye sordum. Siz sanırım sadece eleştiri yapmak için okudugnuz için ne demek istediğimi anlamamış olmanız normal .

Soru gayet netti Tek ilişki ile hamile kalan varmı varsa bebeklerinin cinsiyeti ne diye sordum. Siz sanırım sadece eleştiri yapmak için okudugnuz için ne demek istediğimi anlamamış olmanız normal .
Yok canım eleştiri değil anlamadım sadeve ikisi arasında nasıl bir bağlantı var. Baştan desen kızım var erkek istiyorum diye anlayacağım konuyu ki anladımda zaten. Bişeyleri yanlış anlayan ben değilim sanırım sen istiyorsun ki oğlun olacak diyelim. Ama yok öyle bi şey

Bilimsel olarak okuduğum yazılarda Eğer yumurtlama gunuyse ilk giden hızlı giden erkek y spermler yumurtayı doller. Kız X sperm sonradan gelir uzun yaşar diye . Ben Başka Iki buçuk yaşında kızım olduğunu belirtmiştim. Yinede cevabınız için teşekkür ederim

Bak güzel kardeşim X ve Y kromozomu taşıyan spermler arasında neredeyse hiçbir fark fark yoktur. Biri 22+X diğeri ise 22+Y dir.Spermler hareket yeteneklerini tesislerde mayoz bölünme sonucu oluştukları sertoli hücrelerinde değil, epididimis adlı yerde kazanırlar. Epididimiste spermlerin hareket kabiliyetleri rastgele bir şekilde oluşur ve yumurta hücresinin salgıladığı enzim spermlerin hepsini aynı ölçüde çeker,kromozomların etkisi yoktur.İnternette gördüğünüz asılsız yazıları bilimsel makale zannetmeyiniz.
Dipnot: gebelik sadece ovalasyon gününde oluştuğundan ve bu ayda sadece bir güne tekabül ettiğinden okuduğunuz yazıdaki mantığa göre kız çocuğu hiç olmamalı. Umarım anlatabildim. Maksat sizi eleştirmek değil burda bi anlaşalım olurmu :) yine söylüyorum tanrı gönlünce versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…