Hamile Kalma Öyküm (1.5 Yıl Sonunda)

kittenlyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
2.089
2.008
658
Antalya
Merhaba arkadaşlar öncelikle bir cocugum var 5yaşında. 2.istiyorduk 2024 mayısta korunmayı bıraktık,sonrasında hemen 2.ayında hamile kaldım ama dış gebelikmiş 1 hafta hastanede kaldım neyseki müdahelesiz kendiliginden değerlerim düşmeye başladı.
Sonra 1 yıl olmadı ovulasyon testi kullandıgım ve cogu yumurtlama gününü değerlendirdigimz halde ta ki ağustos 2025 e kadar o ay adetime bikaç gün kala test yaptm cok silik pozitif kan verdim beta 50 çıktı. Sonra 18 e düştü ve kimyasal oldu. Kimyasaldan sonra hamile kalan cok kişi oldugunu okumustum ümidimi yitirmedim.

Eylül ayında adetten sonra ben hayıt kapsül ve omega içmeye başladım.eşimde magnezyum civanperçemi arı sütü .o ay elimde sadece 1 adet ovulasyon testi kalmıştı benim döngüm cok uzundur genelde 18-19 yumurtlama görürüm ve görürken cok akıntım olurdu hep. Birde ben hacet namazı kıldım ve cok dua etmiştim. döngünün 16.günü yumurtlama olmadıgını bile bile gittim o testi yaptım çünkü öncesindeki akıntı vs belirtiler yoktu ve kopkoyu pik gördüm şok oldum cnku asla bukdr erken yumurtlamazdm ve muhakkak öncesinde belirtim olurdu.pik günü ve ertesi günü değerlendirdik.
Sonra adete 4 gün kala inovita strip test pozitif çıktı gene kimyasal olur diye korkumdan 10 tane kaset test aldım ve hergün yaparak koyulaşmaya baktım tam beklenen regl günümde kan verdigimde 340 dı değer 2 gün sonrada 950 .

Şuan elhamdülillah gebeyim henüz kalp atışlarını duymaya gitmedik keseyi gördük, dualarınızı beklerim.

Bu forumda cok zaman harcadıgım için belki birilerine ümit olurum

Son düzenleme:
Çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Bizlerede dua et

Çok güzel Allah sana bağışlasın bende bekliyorum bir düşüğüm olmustu 2 sene sonra tekrar yeni evliliğimde deniyorum 2 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım o gece kalktım bende sızın gıbı ovu testi yaptım içimden geldi koyu çizgiler çıktı sonra yumurtladım dedim kesin 3 tane daha test denedim onlarda öyle ama sonra eşim artimed almış en yalancı pozitif çıkaran test dıyolar denedim hcg poztıf çıktı sonra bebetime denedim ondada hayalet çizgi çıktı bu sabah erken gebelik denedim artimed oda pozitif verdi suan bilmiyorum tek belirtim göğüs uclarım ağrıyor birde kasıklarım ağrıyor başka da bişe yok

Banada dua edermisin

Bence hamilesiniz ben kaset test alıp birkaç gün koyulaşma takip etmiştim sonra kan vermiştim

Canım çokkk sevindim Allah sağlıklı bir şekilde bebişi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlerin başına

Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebeğini. Darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…