Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalabilirmiyimOlabilir
Yumurtlamaya denk gelmişse olabilirsiniz.Adetime 7 gün kala ilişkiye girdik kızlar ve hamile kalma şansım var mi
Yumurtlama dönemimde çok uzak amaYumurtlamaya denk gelmişse olabilirsiniz.
Kendi adıma konuşayım her ay farklı zamanlarda yumurtladiğımı öğrendim. Yani bazen hesaba uymuyor yumurtlama zamanı.Yumurtlama dönemimde çok uzak ama
10 20 arası Yumurtlama donemimYumurtlamaya denk gelmişse olabilirsiniz.
Himm yaaa ben aynı zamanda olduğunuKendi adıma konuşayım her ay farklı zamanlarda yumurtladiğımı öğrendim. Yani bazen hesaba uymuyor yumurtlama zamanı.
Yaaa istemiyorum ondan sordum 10 aylık kızım var daha emiyoyumurtlama donemi her ay degisebilir .adete 2 3 gun kala iliskiye girip hamile kalan arkadasim var .o ay gec yumurtlamis mesela
gebelik istemiyorsaniz mutlaka modern korunma yontemi kullanin yumurtlama gunune belli olmaz .Himm yaaa ben aynı zamanda olduğunu
Yaaa istemiyorum ondan sordum 10 aylık kızım var daha emiyo
Teşekkürlegebelik istemiyorsaniz mutlaka modern korunma yontemi kullanin yumurtlama gunune belli olmaz .
Evet bazı kadınlar iki yumurtlar ben adetime beş altı gün kala kaldımAdetime 7 gün kala ilişkiye girdik kızlar ve hamile kalma şansım var mi
Ben 9 yıldır ugrasiyorum ama belki sen kalabilirsin Allah bilirHamile kalabilirmiyim
Canım adetime daha var ama bugün ağır kaldırdım pembe leke gelmeye başladı adet mi oluyom yoksa yerleşme kanaması miBen 9 yıldır ugrasiyorum ama belki sen kalabilirsin Allah bilir
Allah bilirCanım adetime daha var ama bugün ağır kaldırdım pembe leke gelmeye başladı adet mi oluyom yoksa yerleşme kanaması mi
İşte ben bu ay adet oldum 1 rinde oldum iki sefer olan varmi adet yoksa olumadimi 1 beklicem olmasa tes yaparım Allah kerim 10 aylık kızım var pekde düşünmüyordum durum olunca korku sardıDüşük ihtimal de olsa olabilir bir hafta daha bekler test yaparsın