Aşılama hamile kalma yöntemleri için neler söylerseniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada doktora gittim.burda belki bi care bulunur umuduyla kaydoldum.belki bi dua belki bi ilac bi oneri olamazmi.yani neden ter geldi size onu anlayamadim

Burda kimse size ilac tavsiyesinde bulunmaz cunku her hastaya verilen ilac farklidir zaten yasakta ... doktorunuz sorun yok diyorsa sabredip azcik bekliceksiniz. ..

Ovülasyon günlerini takip ettiniz mi?

Ovulasyonu 2 gun ince ogrendim burda artik takip edicem.arkada ilac veremez kimse diyo ama ovulasyon gibi birsuru seyler oneriyolar bunlarda ilac deilmi derdimize bilmiyodum ogrendim.herkezi.kendin.gibi dusunmemk lazım

Ovulasyonu 2 gun ince ogrendim burda artik takip edicem.arkada ilac veremez kimse diyo ama ovulasyon gibi birsuru seyler oneriyolar bunlarda ilac deilmi derdimize bilmiyodum ogrendim.herkezi.kendin.gibi dusunmemk lazım
Ovülasyon yumurtlama demek ilaç değil. 28 günde bir adet oluyorsanız 14. gün yumurtlamanız gerçekleşir 12-14-16. günleri değerlendirirseniz hamile kalma şansınız yüksek olur. Doktora gitmiş klomen, çatlatma iğnesi kullanmış birinin ovülasyonu bilmemesi tuhaf.

Biseyi ogrenmem için ozellikle boyl3 stres yaptigim seyi biraz gec algiliyorum.
Belkide soylediler ama ovulasyon aklimda kalmamis.
Anlattigini dr dwdi ama adinin ovulasyon oldugunu bilmiyodum :(

Biseyi ogrenmem için ozellikle boyl3 stres yaptigim seyi biraz gec algiliyorum.
Belkide soylediler ama ovulasyon aklimda kalmamis.
Anlattigini dr dwdi ama adinin ovulasyon oldugunu bilmiyodum :KK43:
Gebelik topiğinde takıl biraz bilmediğin her şeyi öğrenirsin. 5 ay stres yapmak için çok erken. Doktor niçin klomen verdi?

Esim 2
Sene burda olmucak o yuzden gitmeden olsun diye verdi ben istedim israrla

Back
X