- 17 Eylül 2021
- 17
- 3
- 36
- 29
- Konu Sahibi seyma celik
-
Süt buharına oturma yöntemini diyorsunKızlar hamile kalmak için süt ve maydonozu deneyeniniz oldu mu hiç
EvetSüt buharına oturma yöntemini diyorsun
Süt maydonoz olayını da burdan gördüm canım. 1 litre süte 1 bağ maydonozu yıkayıp saplarıyla koyup kaynatıyorsun. Sonradan kullanmayacağın bir şeye döküp buharına oturuyorsun kuzum.Temas yok sadece buharı. Tıkanıklık vs varsa açıyor diyorlar
Süt buharına oturma yöntemini diyorsun
Peki sonrasında ağrı mide bulantısı vs oluyor mıSüt maydonoz olayını da burdan gördüm canım. 1 litre süte 1 bağ maydonozu yıkayıp saplarıyla koyup kaynatıyorsun. Sonradan kullanmayacağın bir şeye döküp buharına oturuyorsun kuzum.Temas yok sadece buharı. Tıkanıklık vs varsa açıyor diyorlar
Benim de bir buçuk yıl olmak üzere hala bebeğim olmadıBenim amcamin kizinin 3 sene bebeği olmadi. Hocaya gitmis. Hoca sut ve maydonozu söylemiş. Bide akide şekeri ye demiş bolca. Etkisi varmi yok bilmem çocuğu oldu. Banada önerdi ama benim tüplerim vs hepsi acik yapmadim. 1 bucuk senedir benimde olmuyor bebegim
Ben onu da denedim faydasını görmedim ama görenler çokAdet olmayı bekliyorum bende. Adetin 7. Günü soğan kürüne başlayacağım. Ilk defa bitkisel bisey deneyeceğim. Siz denediniz mi
MerhabaKızlar hamile kalmak için süt ve maydonozu deneyeniniz oldu mu hiç
Bende 3 aydıe evliyim idrar sorası yanma oldugu için doktora gittim. İntihap oldugunu söyledi. Bende onun için 2 gündür yapıyorum. Antibiyotik kullanmamak için. Be bana adet bitiminin ertesi günü yarım litre süte biraz maydanoz 3 gün sabah akşam. 3 günde suyla yapacagım toplam 6 gün inşallah iyi olur. Bir zararı olmadı kendini socak tutKızlar hamile kalmak için süt ve maydonozu deneyeniniz oldu mu hiç
Süt buharını ben denedim ilk defa o ay kist oluştu mantar oldu ayrıcaKızlar hamile kalmak için süt ve maydonozu deneyeniniz oldu mu hiç
Adet bitti sonra mı geldi pembe akıntı az mı geldi kaç gün sürdü az ise ve çok sürmediyse genelde kahverengi ve açık pembe akıntıya yerleşme kanaması diyorlar ama herkeste aynı olmaz bende hiç olmadı mesela ama burda görüp gebeliği öğrenenler olmuşBen geçen adetimde yaptım adetim bayağı sancılı ve akıntılı geçti. Adetten birkaç gün sonra pembe bi akıntım oldu neden olmuş olabilir acaba? Kendimi yeterince sıcak tutmadım mı sizce
Benim yaptığım ay kocaman bir kistim oluştu yumurtam çatlamamış bence çok iyi fikir değil süt buharıBen geçen adetimde yaptım adetim bayağı sancılı ve akıntılı geçti. Adetten birkaç gün sonra pembe bi akıntım oldu neden olmuş olabilir acaba? Kendimi yeterince sıcak tutmadım mı sizce
Aynen öyle laparoskopiyle bile açılmıyor çoğu zaman ayrıca o sıcaklığa oturmak zarar da veriyır olabilirArkadaslar umutla tutundugunuz şeyler bunlar, kirici olmak istemiyorum ama sizce buharın tüpleri acmasi mümkün olabilir mi? Burun tıkanıklığı mı bu oyle bi fırt buharla kolayca açılsın?
Vajina, rahim, tüpler, bunlar ayni dogrultuda degil ki buhar tek seferde tüplere ulaşsın.
Buharlaşan sıvı dokulara çarpacak ve orada kalacak. Sütün icindeki hangi madde buharlaşıyorsa bir uyede mantar bile yapmis.
Bunlarla hamile kaldiginizi sanmayin. Denk gelmis ve olmuş.
Bu çaylari ortaya atan doktor yuzunden bu halde insanlar. Bir umut diye tutunuyorlar. Ulasilabilir, ucuz, ev konforunda. Ustelik pazarlanma yontemiyle "bitkisel", dogaldan bir zarar gelmez diyor ve deniyorlar.Aynen öyle laparoskopiyle bile açılmıyor çoğu zaman ayrıca o sıcaklığa oturmak zarar da veriyır olabilir
Tüp açılması için cevat bayrak diye bir doktor var öneririm ameliyatla açılmayan tüpüm açıldı denemek gerek bu yöntemlerdense
Bu dediğim doktor öyle bir doktor değilim canım hsg cekiyor çekerken açıyor öyle bitkisel falan bişey değil radyolog zatenBunlari ortaya atan doktor yuzunden bu halde insanlar. Bir umut diye tutunuyorlar. Ulasilabilir, ucuz, ev konforunda. Ustelik pazarlanma yontemiyle "bitkisel", dogaldan bir zarar gelmez diyor ve deniyorlar.
Yok yok o doktora hic sozum yok kendisini tanimam. Benim dedigim insanlara çayı çöpü alistiran doktor. Isim vermek istemiyorum.Bu dediğim doktor öyle bir doktor değilim canım hsg cekiyor çekerken açıyor öyle bitkisel falan bişey değil radyolog zaten
Aynen onlara bende çok karşıyım bilinçsizce herkese uygun olmayan kürleri veriyorlar kist yapıyor zaten ama insanlarda naptın bir Ümit deniyor iste bende karşı olduğum halde son çare denemiştim be o kistim geçmedi uzun bir süre hamile kalınca kaybolduYok yok o doktora hic sozum yok kendisini tanimam. Benim dedigim insanlara çayı çöpü alistiran doktor. Isim vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?