Hamile kalma yöntemleri

Süt maydonoz olayını da burdan gördüm canım. 1 litre süte 1 bağ maydonozu yıkayıp saplarıyla koyup kaynatıyorsun. Sonradan kullanmayacağın bir şeye döküp buharına oturuyorsun kuzum.Temas yok sadece buharı. Tıkanıklık vs varsa açıyor diyorlar

Süt buharına oturma yöntemini diyorsun
Süt maydonoz olayını da burdan gördüm canım. 1 litre süte 1 bağ maydonozu yıkayıp saplarıyla koyup kaynatıyorsun. Sonradan kullanmayacağın bir şeye döküp buharına oturuyorsun kuzum.Temas yok sadece buharı. Tıkanıklık vs varsa açıyor diyorlar
Peki sonrasında ağrı mide bulantısı vs oluyor mı

Benim amcamin kizinin 3 sene bebeği olmadi. Hocaya gitmis. Hoca sut ve maydonozu söylemiş. Bide akide şekeri ye demiş bolca. Etkisi varmi yok bilmem çocuğu oldu. Banada önerdi ama benim tüplerim vs hepsi acik yapmadim. 1 bucuk senedir benimde olmuyor bebegim

Adet olmayı bekliyorum bende. Adetin 7. Günü soğan kürüne başlayacağım. Ilk defa bitkisel bisey deneyeceğim. Siz denediniz mi

Benim amcamin kizinin 3 sene bebeği olmadi. Hocaya gitmis. Hoca sut ve maydonozu söylemiş. Bide akide şekeri ye demiş bolca. Etkisi varmi yok bilmem çocuğu oldu. Banada önerdi ama benim tüplerim vs hepsi acik yapmadim. 1 bucuk senedir benimde olmuyor bebegim
Benim de bir buçuk yıl olmak üzere hala bebeğim olmadı 😔

Kızlar hamile kalmak için süt ve maydonozu deneyeniniz oldu mu hiç
Merhaba
Bende 3 aydıe evliyim idrar sorası yanma oldugu için doktora gittim. İntihap oldugunu söyledi. Bende onun için 2 gündür yapıyorum. Antibiyotik kullanmamak için. Be bana adet bitiminin ertesi günü yarım litre süte biraz maydanoz 3 gün sabah akşam. 3 günde suyla yapacagım toplam 6 gün inşallah iyi olur. Bir zararı olmadı kendini socak tut

Ben geçen adetimde yaptım adetim bayağı sancılı ve akıntılı geçti. Adetten birkaç gün sonra pembe bi akıntım oldu neden olmuş olabilir acaba? Kendimi yeterince sıcak tutmadım mı sizce

Süt buharını ben denedim ilk defa o ay kist oluştu mantar oldu ayrıca
Ben hamile kaldığım ay İncir kürü yaptım eşime ve bana birde eşim çakşır otu kullandı ayrıca bol bol spor çok iyi geliyor

Ben geçen adetimde yaptım adetim bayağı sancılı ve akıntılı geçti. Adetten birkaç gün sonra pembe bi akıntım oldu neden olmuş olabilir acaba? Kendimi yeterince sıcak tutmadım mı sizce
Adet bitti sonra mı geldi pembe akıntı az mı geldi kaç gün sürdü az ise ve çok sürmediyse genelde kahverengi ve açık pembe akıntıya yerleşme kanaması diyorlar ama herkeste aynı olmaz bende hiç olmadı mesela ama burda görüp gebeliği öğrenenler olmuş

Arkadaslar umutla tutundugunuz şeyler bunlar, kirici olmak istemiyorum ama sizce buharın tüpleri acmasi mümkün olabilir mi? Burun tıkanıklığı mı bu oyle bi fırt buharla kolayca açılsın?

Vajina, rahim, tüpler, bunlar ayni dogrultuda degil ki buhar tek seferde tüplere ulaşsın.

Buharlaşan sıvı, dokulara çarpacak ve orada kalacak. Sütün icindeki hangi madde buharlaşıyorsa bir uyede mantar bile yapmis.

Bunlarla hamile kaldiginizi sanmayin. Denk gelmis ve olmuş.

Benim yaptığım ay kocaman bir kistim oluştu yumurtam çatlamamış bence çok iyi fikir değil süt buharı

Arkadaslar umutla tutundugunuz şeyler bunlar, kirici olmak istemiyorum ama sizce buharın tüpleri acmasi mümkün olabilir mi? Burun tıkanıklığı mı bu oyle bi fırt buharla kolayca açılsın?

Vajina, rahim, tüpler, bunlar ayni dogrultuda degil ki buhar tek seferde tüplere ulaşsın.

Buharlaşan sıvı dokulara çarpacak ve orada kalacak. Sütün icindeki hangi madde buharlaşıyorsa bir uyede mantar bile yapmis.

Bunlarla hamile kaldiginizi sanmayin. Denk gelmis ve olmuş.
Aynen öyle laparoskopiyle bile açılmıyor çoğu zaman ayrıca o sıcaklığa oturmak zarar da veriyır olabilir
Tüp açılması için cevat bayrak diye bir doktor var öneririm ameliyatla açılmayan tüpüm açıldı denemek gerek bu yöntemlerdense

Aynen öyle laparoskopiyle bile açılmıyor çoğu zaman ayrıca o sıcaklığa oturmak zarar da veriyır olabilir
Tüp açılması için cevat bayrak diye bir doktor var öneririm ameliyatla açılmayan tüpüm açıldı denemek gerek bu yöntemlerdense
Bu çaylari ortaya atan doktor yuzunden bu halde insanlar. Bir umut diye tutunuyorlar. Ulasilabilir, ucuz, ev konforunda. Ustelik pazarlanma yontemiyle "bitkisel", dogaldan bir zarar gelmez diyor ve deniyorlar.

Son düzenleme:
Bunlari ortaya atan doktor yuzunden bu halde insanlar. Bir umut diye tutunuyorlar. Ulasilabilir, ucuz, ev konforunda. Ustelik pazarlanma yontemiyle "bitkisel", dogaldan bir zarar gelmez diyor ve deniyorlar.
Bu dediğim doktor öyle bir doktor değilim canım hsg cekiyor çekerken açıyor öyle bitkisel falan bişey değil radyolog zaten ☺️

Bu dediğim doktor öyle bir doktor değilim canım hsg cekiyor çekerken açıyor öyle bitkisel falan bişey değil radyolog zaten ☺️
Yok yok o doktora hic sozum yok kendisini tanimam. Benim dedigim insanlara çayı çöpü alistiran doktor. Isim vermek istemiyorum.

Yok yok o doktora hic sozum yok kendisini tanimam. Benim dedigim insanlara çayı çöpü alistiran doktor. Isim vermek istemiyorum.
Aynen onlara bende çok karşıyım bilinçsizce herkese uygun olmayan kürleri veriyorlar kist yapıyor zaten ama insanlarda naptın bir Ümit deniyor iste bende karşı olduğum halde son çare denemiştim be o kistim geçmedi uzun bir süre hamile kalınca kayboldu

Back
X