Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 gunde 1 kere iliski yasadik sabaha kadar yattim ayaklarimi havaya falan dikmedim . birde cok fazla takmadim o ay. Esim rahatladiktan sonra ileri geri yapiyordu onu yapma dedim. O ay hamile kaldim ama kimyasal gebelik cikti. Bizim 5 ayda tuttu.
Ben sogan suyu ictigim ay hamile kaldim yani gecen ay 4+6 haftalik sanirim bu sefer sitres yapmadim ve iliski coook anormal gelisti uyku arasinda ondan cok rahattim ama pozisyonun bu olaydan sonra etkili olnadigini dusunmeye basladim
Evet cnm ama sürekli kullanmadım 10 kez içmişimdir çok düzenlide içemedim yumurtlma zamanına denk getirene kadar her sabah içtim yumurta takibi yapmadım ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorum gerçi tahmini kullandım diyelim maydonozlu kürüde adet bitince hemen yaptım üç gün
Ne kadar ilginc aslinda 8 ay olmamis sanki o ay farkli bisey mi yaptiniz da oldu...gercekten allahin isi..hayirlisi olsun hakkimizda insallah cok uzun beklemem
Selam kizlar ilk once soyleyim ki veren Rabbim biz ne yaparsak yapalim . bende elimden geleni yaptim Rabbim.cok.sukur dualarimi kabul etti hayirlisiyla hepimiz kucaklaimiza aliriz . 41 yasini bitirdim niyet etmistim . 41meryem suresine basladim . 7 gunde hergun bi tane yusuf suresi okudum . kenzulars duasini okudum ismi azam duasini okudum onun okuyup da dua edersen geri cevrilmezmis . Rabbime surekli dualar ettim biz tup bebek yaptircaktik bu ay kafamda hep tup bebekteydi hayirlisiyla Rabbim normal yolla nasip etti . kizlar yer gok duayla . ama sunu demeyin ben okudum da duam kabul olmadi . biz Rabbimizi asla imtihan edemeyiz ben bunu okudum bakim verecekmi dusuncesi olmasin aklinizda cunku bizim haddimize degil Rabbimi imtihan etmek . hadi hayirli ugurlu olsun hepimize Rabbim tez zamanda hamile kalamayanlarada kalmayi nasip etsin