- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
- Konu Sahibi berlinberlin
Kizlar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Allah kismet ederse bir bucuk ay sonra korunmayi birakip bir bebek sahibi olmayi istiyorum. Bu konuda cok okudum, cok da okuyacagim. Kendi bildiklerimi sizlerle paylasmak, sizin bildiklerinizi ogrenmek amacindayim. Bir hafta once Amerika'ya tasindik bu sebeple calismayi biraktim. Dolayisiyla bu baslik icin bol bol vaktim olacak. Hamile kalana kadarki zaman icerisinde saglikli beslenmeyi bir adet haline getirmek ( artik hepimiz biliyoruz ki asiri kilo, yanlis beslenme, stres hamile kalmayi zorlastirabiliyor.), sindirim ve dolasim sistemimizi yoluna sokmak ( benim barsaklarim spastik bu yuzden beslenmeme ozellikle dikkat etmem gerekiyor.( bkz ibs.). Dolasim sistemimizi yoluna sokmak icin videolar paylasacagim (hamilelikte ortaya cikabilecek catlak ve varisleri onlemek icin ki bende simdiden kilcal damar catlamalari var.) Hepsinden de onemlisi kendimi bu surecte yalniz hissetmemek, benim durumumda olanlara da hissettirmemek icin elimden geleni yapacagim. Sizin de yorumlariniz, destekleriniz. Bana bu surecte katilmak isteyenler, lutfen iki kelime de olsa, bir smiley de olsa yorumlarinizi bekliyorum. Ve en onemlisi..... Pazartesini bekleme, yok bu sefer. Bugun basliyoruz. :) Hadi Bismillah.