Kızlar, yıllarca diyetle yaşamış, bu diyetlerle zayıflamış ama tembel olduğu için verdiği kiloları geri almış bir üye var karşınızda. Ama dur dememin vakti geldi çünkü ikinci kez anne olmak istiyorum ve kilolu hamile kalmak istemiyorum. Bundan böyle her gün aldığım gıdanın ve tartı üzerindeki kilomun fotoğrafını buraya ekleyeceğim. Böyle bir hedefte bana meydan okumak isteyen var mı?
canm merhaba.. meydan okumak değil de seninle aynı nedenden dolayı ben de zayıflamak istiyorum birbirimize destek olabiliriz tatlı bi rekabet yaparak tartının resmini vs paylaşabilirz :) ben de bi bebeğim olsun istiyorum ama eşimle nişanlandıktan bu yana yani 3 yılda 12 kilo aldım 65 kiloyum şu an en azından 55 olsam diyorum 20 gün önce düşük yaptım şu anda dinlenmedeyim eylülde çalışmalar yeniden baslayack inşallah.. sen kaç kilosun canm hedefin nedir :)
Canım ben kendimi 68 biliyordum meğer 75 kiloymuşum, dumura uğradım :)
Yarışalım çok sevinirim, resimlerimizi de koyalım ne yediysek, ne kadar kiloda çıktıysak.
Egzersize de başladım ben. 3 gündür yapıyorum, dün 760 kalori yaktım çok mutlu oldum.
Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum benim yaşım 36, bir kızım var ama ikinci çocuğu da yapmam lazım artık. Başlayalım o halde yarın resimlerimizi koymaya... :)
Canım ben kendimi 68 biliyordum meğer 75 kiloymuşum, dumura uğradım :)
Yarışalım çok sevinirim, resimlerimizi de koyalım ne yediysek, ne kadar kiloda çıktıysak.
Egzersize de başladım ben. 3 gündür yapıyorum, dün 760 kalori yaktım çok mutlu oldum.
Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum benim yaşım 36, bir kızım var ama ikinci çocuğu da yapmam lazım artık. Başlayalım o halde yarın resimlerimizi koymaya... :)
inşallah canm yarın annemlerle mantı yapıcaz ama yememeye çalışcam bend e 2 gündür netten indirdiğim bi egzersizi yapıyorum gün içinde yediklerimi de yazmya çalışcam gün gün hayırlı olsun canm inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız :)
Dün 74.6 kilo ile başladım ve yarım saat egzersiz yaptım 532 kalori yaktım, bugün biraz daha fazla egzersiz yapmalıyım. Sabah 150 ml süt içine yarım muz atıp milkshake yaptım ve bir kase kıtn flakes yedim. Öğle ve akşam yemeklerimin resimlerini de ekleyeceğim.
merhaba canm ben bugun hiç resimleyemedim yediklerimi gün boyu mantı çimdikledik :) ben adam akıllı yarın baslayabilcm sanırım 400gr öndesin hadi bakalım :)