hamıle kalmadan once yapılanlar ??

cok tesekkurler :) 1. 68 boyunda 60 kıloyum kılo sorunum yok sıgaram alkolum hıc bıseyım yok o zaman folık asıdı ay onceden yanı sımdıden kullansam sorn olmaz dıyıl mı yanı hamıle kalmadan once yaptırmam gerejken bı test varmı benım ??
Rica ederim, tam kan tam idrar testi yaptirabilirsin. Herhangi bir değerinde sorun varsa çıkar ona gore beslenir ya da ilaç kullanirsin.

cok tesekkurler
Rica ederim, tam kan tam idrar testi yaptirabilirsin. Herhangi bir değerinde sorun varsa çıkar ona gore beslenir ya da ilaç kullanirsin.
tesekkur ederım yaptırıcam en kısa zamanda rabbım kucagna almayı nasıp etsın sanaada :)

rabbım yardımcın olsun . ben suan herseye korkar oldum . kararsızım her konuda bı yanım yap dıyor dıgerı bekle . kan pıhtılasması ıcın bı ılac verdımı pekı. dogum gibi oldugu ıcın benım o yuzdemn vurdular ıgneyi.

kan pıhtılasması gibi bi durum yok bende. 2 kez göründüm bi kez test yapıldı klasık kan testlerinden. bir sorun yok denildi. sen nasıl ogrendin kan pıhtılasmasını?

rahim geride olayı var bendede dkttor bir etki olmaz gebeliğe dedi ama içime sinmedi karı koca görüncez 2 3 ay sonra olmazsa eger

yanlış alıntı yapmısım kızlar neyse burada yasadıklarımızı paylaşalım deneyim olsun birbirimize. folik asit bende 1 ay içitim bıraktım. şimdi b12 içiyorum onun içindede varmıs braz belki yine alırım.

Bana ilk gebeliğimde aile hekimim dişciye mutlaka git bir sorun varsa hamilelik döneminde zorlanırsın demişti. 3 ay önceden folikasite başlatmıştı. Her gün mutlaka 1 bardak süt içmeye başlamıştım.

yanlış alıntı yapmısım kızlar neyse burada yasadıklarımızı paylaşalım deneyim olsun birbirimize. folik asit bende 1 ay içitim bıraktım. şimdi b12 içiyorum onun içindede varmıs braz belki yine alırım.
bende kan pıhtsı yoktu canım sadece bos gebelık tanısı koyuldu bana . o da kan uyusmazlıgımzdan oldu dıye dusunuyorum ben ıntde de yazıyor . şimdi folıge baslıyıp 3 ay snra tekrar denıcem ınsallah. rabbımin izniyle

Back
X