Hamile kalmadan önceki aylarda gecikmeleriniz oldu mu?

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
Selamın aleyküm,

2 ay önce adetim 10 gün gecikti yaşlı bir nine bebek arıyor rahim hamile kalacaksın demişti. Sonraki ay yani geçen da 10 gün gecikti.

Burdan okudum çoğu kadın yazmış hamilelikten önce 2-3 ay gecikme oldu işte herkes vucudun hamileliğe hazırlanıyor. Diyorlar doğrumu?

evet benimde oyle olmustu tabi bu bir rastlanti mi gercek mi hic bi bilgim yok arastirmadim sadece bi arkadasim rahim kendini hazirliyomus dedigini duymustum dogruda olabilir bilmiyorum ama size tavsiyem aklinizdan cikarin bebek beklemeyi korunmaya devam etmeyin gun takip etmeyin kafa bos olunca bebis nasil geliyo goreceksiniz hic beklemediginiz bi anda ... 4 sene bekledim tedavi gordum dunyanin ilacini kullandim olmadi tamam ya artik olmaz dedim afedersiniz surekli olan iliski hamile kaldigim ayda cok az olmustu hiiiiccc beklemedigim bi ayda melebaa dedi bana simdi 2.5 aylik hamileyim allahim isteyen herkesin gobusunu doldursun ardisira kucagini da :):)

evet benimde oyle olmustu tabi bu bir rastlanti mi gercek mi hic bi bilgim yok arastirmadim sadece bi arkadasim rahim kendini hazirliyomus dedigini duymustum dogruda olabilir bilmiyorum ama size tavsiyem aklinizdan cikarin bebek beklemeyi korunmaya devam etmeyin gun takip etmeyin kafa bos olunca bebis nasil geliyo goreceksiniz hic beklemediginiz bi anda ... 4 sene bekledim tedavi gordum dunyanin ilacini kullandim olmadi tamam ya artik olmaz dedim afedersiniz surekli olan iliski hamile kaldigim ayda cok az olmustu hiiiiccc beklemedigim bi ayda melebaa dedi bana simdi 2.5 aylik hamileyim allahim isteyen herkesin gobusunu doldursun ardisira kucagini da :):)
Amin. Peki kaç ay öncesinde gecikme falan oldu. Birde nasıl düşünmicem yardımcı olur musunuz birde dua edermisiniz.. Düşük yaptım 7 ay önce :(

Benim çok düzenlidir, gebe kalmadan önceki ay 10 gün gecikti canim, yengemde de aynisi oldu :) gecikme varsa ve stress veya gebeligi fazla kafaya taktigindan gecikmiyorsa büyük ihtimal gebe kalacaksindir gelecek ay :)

Benim gecikmelerim olmuştu bi kez 5 bi kez de 3 gün normalde günü gününe olurdum
Hamileyim sanmıştım komikti hallerim :halay:

Cnm bendede oldu adetlerm çok düzensizleşmişti korunmayı bıraktıktn sonra. Yoksa hep günü dakikdi. Bizim burdada büyüklerim hep bebek arıyor diyolardı ondan gecikiyor diyolardı. Ama onunla alakası varmı yoksa pskolojikmi bilemiyorm

Cnm bendede oldu adetlerm çok düzensizleşmişti korunmayı bıraktıktn sonra. Yoksa hep günü dakikdi. Bizim burdada büyüklerim hep bebek arıyor diyolardı ondan gecikiyor diyolardı. Ama onunla alakası varmı yoksa pskolojikmi bilemiyorm
Böyle olan çok kişi var

Benim çok düzenlidir, gebe kalmadan önceki ay 10 gün gecikti canim, yengemde de aynisi oldu :) gecikme varsa ve stress veya gebeligi fazla kafaya taktigindan gecikmiyorsa büyük ihtimal gebe kalacaksindir gelecek ay :)
Vallahi canım stres derken önceki ay cenaze vardı üzüldüm ve ramazandı 10 gün gecikti. Geçen ay normalde takıntı yapmadım kendime göre tabi :)
Sadece adet günüm geçtikten ve negatifi gördükten sonra takıntı yaptım o kadar inşallah kalırım dua edin

Vallahi canım stres derken önceki ay cenaze vardı üzüldüm ve ramazandı 10 gün gecikti. Geçen ay normalde takıntı yapmadım kendime göre tabi :)
Sadece adet günüm geçtikten ve negatifi gördükten sonra takıntı yaptım o kadar inşallah kalırım dua edin
İnşallah en hayırlı zamanda olur :anneadayı::nazar:

Benimde haziranda gecikti ama 3 gun sonra cok sancili adet oldum ( normalde sancim olmaz) daha sonra bi ablaya anlattim yer aramistir bebek dedi. Temmuzda hamile oldugumu ogrendim. Kimyasal gebelik cikti. :(
Selamın aleyküm,

2 ay önce adetim 10 gün gecikti yaşlı bir nine bebek arıyor rahim hamile kalacaksın demişti. Sonraki ay yani geçen da 10 gün gecikti.

Burdan okudum çoğu kadın yazmış hamilelikten önce 2-3 ay gecikme oldu işte herkes vucudun hamileliğe hazırlanıyor. Diyorlar doğrumu?

Benim saati şaşmazdı bi ay test yaptım her zaman olduğu gibi :) ilk defa çift çizgiyi gördüm adetim bir gün gecikti göbek çizgim belli oldu ama kanda çıkmadı ertesi gün adet oldum bir ay sonrasında hamile kaldım

Amin. Peki kaç ay öncesinde gecikme falan oldu. Birde nasıl düşünmicem yardımcı olur musunuz birde dua edermisiniz.. Düşük yaptım 7 ay önce :KK43:

2 ay oncesi oldu .. ya nasil dusunmedim benimki biraz vazgecmislik oldu senelerce bekle bekle dedim olmayacak heralde illaki aklima geliyodu ama rahat davrandim hayirlisi olsun dedim gunluk isime gucume baktim olursa olur olmazsa yapacak birsey yok diye dusundum esimlede konustum beklemeyelim artik gibisinden bide baktik surpriz insallah sizede tez zamanda guzel bir surpriz olur

Aynen benimde oyle korunmayi biraktiktan sonra gecikme olmustu sonuc husran orasi ayri ama gecikmeyi korunmayi biraktiktan sonra yasadim vucut sperme alisik olmadigi icin boyle oldu diye dusunuyorum.

Back
X