Hamile kalmak için Böylesi bir şey deneyen var mi?

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan yazın,
İki yıllık evliyim ve eşim saçma sapan ekonomik planlar yapıp çocuk sahibi olmayı erteliyor. Artık çok sıkıldım evlendiğimizden beri çok şey denedim ikna edemiyorum boşanma noktasına geldim sırf bu nedenden ikna etmeye çalıştı beni biraz daha zaman dedi. (İkimizin de düzgün işi var) Her neyse seksten de uzak durmuyoruz cinsel hayatımız iyi ama benim psikolojim iyice bozuldu insanların çocuklarını gördükçe içim acıyor:( ve ben bişey yaptım arkadaşlar. Geçen gün eşimle değiştikten sonra göbeğime boşalmıştı ben de o görmeden alıp içime ittim bunu yapmayı daha önce düşünmemiştim şok halinde yaptım hamile kalmayı bebek sahibi olmayı çok istiyorum sizce bu yöntemle hamile kalmış olabilir miyim? Yumurtlama günüm veya bir önceki gündü.

Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan yazın,
İki yıllık evliyim ve eşim saçma sapan ekonomik planlar yapıp çocuk sahibi olmayı erteliyor. Artık çok sıkıldım evlendiğimizden beri çok şey denedim ikna edemiyorum boşanma noktasına geldim sırf bu nedenden ikna etmeye çalıştı beni biraz daha zaman dedi. (İkimizin de düzgün işi var) Her neyse seksten de uzak durmuyoruz cinsel hayatımız iyi ama benim psikolojim iyice bozuldu insanların çocuklarını gördükçe içim acıyor:KK43: ve ben bişey yaptım arkadaşlar. Geçen gün eşimle seviştikten sonra göbeğime boşalmıştı ben de o görmeden alıp içime ittim bunu yapmayı daha önce düşünmemiştim şok halinde yaptım hamile kalmayı bebek sahibi olmayı çok istiyorum sizce bu yöntemle hamile kalmış olabilir miyim? Yumurtlama günüm veya bir önceki gündü.

Bilgim yok. Ama bebek sahibi olmak isteyip olamayan birİsi şu yöntemle hamile kalmıştı. Eşi dışarı boşalmıştı ve şırınga ile kadının içine geri yollamıştı. Kadın hamile kaldı o ay.

Bu arada ben 31 eşim 37 yaşında çocukları çok sever ama iş bize gelince adam istemiyor erteliyor artık deli ediyor bu beni insanlar kimin istemediğini bilmese de ben bildiğim için çocuk konusu geçer geçmez üzüntüden içim yanıyor :KK43:(

Diyelimki hamile kaldın. Eşin ne tepki verir düşündünmü? Yani boşanmaya kadar getirmiş olayı bebek istemiyor diye.

Bilgim yok. Ama bebek sahibi olmak isteyip olamayan birİsi şu yöntemle hamile kalmıştı. Eşi dışarı boşalmıştı ve şırınga ile kadının içine geri yollamıştı. Kadın hamile kaldı o ay.
Şırınga başlığını okudum teşekkür ederim inşallah ben de başarmışımdır

Bu arada ben 31 eşim 37 yaşında çocukları çok sever ama iş bize gelince adam istemiyor erteliyor artık deli ediyor bu beni insanlar kimin istemediğini bilmese de ben bildiğim için çocuk konusu geçer geçmez üzüntüden içim yanıyor :KK43:(

Bu kadar istemiyorsa , sebebi kuvvetli demektir. Bir terapist çözebilir sebebini. Belki çocukluğu ile ilgilidir. Bana olmaktan korkuyordur bunu dile getirmek kolay değil. Ancak bir uzman çözebilr.

Diyelimki hamile kaldın. Eşin ne tepki verir düşündünmü? Yani boşanmaya kadar getirmiş olayı bebek istemiyor diye.
Eminim şaşırır ama sevinir mi bilmiyorum sonuçta yaptığı riskli planlarından vazgeçer ve çocuğumuza bir çok babadan daha iyi baba olur

Şırınga başlığını okudum teşekkür ederim inşallah ben de başarmışımdır

Hayırlısıyla inşallah. Evet birde yaş ilerliyor. Anne olacak yaştasın. Bende 31 yaşındayım , inan yaş geçtikçe kolay olmuyor bazı şeyler.

Bu kadar istemiyorsa , sebebi kuvvetli demektir. Bir terapist çözebilir sebebini. Belki çocukluğu ile ilgilidir. Bana olmaktan korkuyordur bunu dile getirmek kolay değil. Ancak bir uzman çözebilr.
Babasıyla ilişkisinin etkilediğini düşünüyorum eşim istemiyor değil aslında ekonomik olarak aşırı iyi olunca istiyor bunun da olup olmayacağı ve ne zaman olacağı bile belli değil zaman geçiyor yaşımız ilerliyor

Son düzenleme:
Ve çevresinde çok önemsediği insanlar yaşınız daha ne ki falan diyorlar ayrıca bahsettiğim o riskli planları da eşimin kafasında oluşturanlar bu insanlar ben eşimi çok sevsem bile yoruldum 😕 bi an önce çocuğumuz olsun düzenimizi bilelim istiyorum eğer olmazsa bir kaç ay içinde boşanıcam :/

Son düzenleme:
Babasıyla ilişkisinin etkilediğini düşünüyorum eşim istemiyor değil aslında ekonomik olarak aşırı iyi olunca istiyor bunun da olup olmayacağı ve ne zaman olacağı belli değil zaman geçiyor yaşımız ilerliyor

Konu ekonomik durum ise , inanın o melek geldiği zaman bereketiyle geliyor. Ama eşinize zaman verin , bir yıl kadar bir zaman olabilir. O arada sizde rahat olun. Gezin tozun eğlenin. Tartışmadan güzel güzel ikna edin eşiniZi. Tartışma çözüm olmaz olmuyor. İnşallah en hayırlı zamanda gelir meleğiniz.

Ve çevresinde çok önemsediği insanlar yaşınız daha ne ki falan diyorlar delirecem gerçekten

Ben evlendikten 3 yıl sonra anne oldum. Şimdi artık herşey zorlaşıyor. İnsanlar hamile kalmak için uğraşıyor. 37 yaş erken mi. Ne saçma ! Adam gelmiş 40 a merdiven dayamış. Senin için bişey diyemem ama doğurganlık yaşı artık düştü. Eskileré bak birde şimdiye. 40 dan sonra doğuran mucize diye bakıyor doktorlar. Yani istisnalar var. Ama yaşınız İdeal.

Ben evlendikten 3 yıl sonra anne oldum. Şimdi artık herşey zorlaşıyor. İnsanlar hamile kalmak için uğraşıyor. 37 yaş erken mi. Ne saçma ! Adam gelmiş 40 a merdiven dayamış. Senin için bişey diyemem ama doğurganlık yaşı artık düştü. Eskileré bak birde şimdiye. 40 dan sonra doğuran mucize diye bakıyor doktorlar. Yani istisnalar var. Ama yaşınız İdeal.
Aklın yolu bir. Bunu söyleyenlerin çocukları 38-39 yaşlarında oldu ve inan bana zeka bakımından sıkıntılılar ben bunun yaşla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ama eşim ikna olacak gibi değil kafasındakileri denemek için en az iki yıl istiyor benden ben kabul etmiyorum. Her istediğinde insan hamile bile kalamıyor bilmiyorum moralim çok bozuk normal sıradan insanlar gibi olmak istiyorum 😞

Aklın yolu bir. Bunu söyleyenlerin çocukları 38-39 yaşlarında oldu ve inan bana zeka bakımından sıkıntılılar ben bunun yaşla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ama eşim ikna olacak gibi değil kafasındakileri denemek için en az iki yıl istiyor benden ben kabul etmiyorum. Her istediğinde insan hamile bile kalamıyor bilmiyorum moralim çok bozuk normal sıradan insanlar gibi olmak istiyorum 😞

Çk haklısın. İsteyince hemen olmayabiliyor, yaş geçtikçe Sperm ve yumurtaların kalitesi düşüyor. Umarım herşey istediğin gibi olur. Ama bu kadar düşünüp kendini harap etme...

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Elimden geldiğince süreci kabullenmeye çalışıyorum ne yaşıyorsak hakkımızda hayırlısı olduğundandır diyorum ama göz göre göre de böyle bir yoksunluğa itiraz etmeden duramıyorum İlk kez burda başlık açıyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Sanırım böyle bir şey deneyen hiç olmadı 🙃

Çocuk bence iki tarafda isteyince olmalı eşiniz istemiyor sizde kendizce haklısınız bir an önce anne olmak istiyorsunuz yaşınızda küçük değil eğer hamile değilseniz önce eşinizi ikna edin isteklerinizi net bir şekilde ifade edin çocuk evliliğin en güzel yanı allah isteyen herkese nasip etsin

Onun ikna olacağı yok 2 yılı geçkindir deniyorum olmuyor ben bu şekilde hamile kalmazsam önümde iki seçenek olacak ya boşanıcam bu defa ya da 2-3yıl daha onun planları peşinde sürünücem

Beni yargılamayın arkadaşlar evlenmeden önce böyle olacağını aklıma bile getirmezdim bir de ikimiz de düzgün işlere sahibiz ama eşimde 1yıldan fazladır aşırı bir para hırsı hüküm sürüyor

Asla yargilanacak bir durum değil sizi anlayabiliyorum ama nasıl başardiniz o kısmını hiç anlamadim bunun üzerine gebelik gelirse muhteşem birsey olur doğrusu 😀

Back
X