Hamile kalmak için Böylesi bir şey deneyen var mi?

Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan yazın,
İki yıllık evliyim ve eşim saçma sapan ekonomik planlar yapıp çocuk sahibi olmayı erteliyor. Artık çok sıkıldım evlendiğimizden beri çok şey denedim ikna edemiyorum boşanma noktasına geldim sırf bu nedenden ikna etmeye çalıştı beni biraz daha zaman dedi. (İkimizin de düzgün işi var) Her neyse seksten de uzak durmuyoruz cinsel hayatımız iyi ama benim psikolojim iyice bozuldu insanların çocuklarını gördükçe içim acıyor:KK43: ve ben bişey yaptım arkadaşlar. Geçen gün eşimle seviştikten sonra göbeğime boşalmıştı ben de o görmeden alıp içime ittim bunu yapmayı daha önce düşünmemiştim şok halinde yaptım hamile kalmayı bebek sahibi olmayı çok istiyorum sizce bu yöntemle hamile kalmış olabilir miyim? Yumurtlama günüm veya bir önceki gündü.
Siz onu diyorsunuz. Geçen doktor sitesinde denk geldim. Kişiler doktorlara soruyor wcden kapı kolundan ele sperm bulaşsa hamile kalınır mi diye. Bu ne dersiniz arkadaşlar tövbe tövbe

Haklisiniz her turlu ihtimali artik deneyimde bir sekilde olsun diyorsunuz. Ama gebe kalmak zaten hemen kolay olmuyor planli sekilde bile yapilsa bazen aylarca sonuc vermiyor. En iyisi guzelce bir daha konusum kim bilir belki karar verip uygulamaya gecseniz bile 6 ay gecer belki bilemeyiz ki. 2 yillim evlisiniz yas olayi bir kenari zamaniniz var ama esiniz sizden yaşca daha buyuk o acidan ertelenmese daha iyi olur tabi. Es istemeyincede yani tek tarafli huzursuzluk yaratir tabi sorgulamaya baslarsiniz iliskiyide. Basinin etini yer ya da laf sokar gibi degilde cidden bu duyguyu yasamak istediginizi ve ozellikle kocamin sevdigim adamdan olsun diye istediginizj belirtin. Cocuk icin bosanmaya kalkan kadin konumuna duserseniz sizin ona olan sevginizi sorgular cocuk olsunda nasil olursa olsun dusuncesi tasidinizi dusunur oda aranizi acar. Siz biraz daha sakin kalin bastan ilacla korunan siz olsaydiniz ilaci birakirdiniz olur biterdi ama ea korundugu icin sadece sizin cabanizla olmaz cok zor malesef.
Kesinlikle tek taraflı bi çaba sonuç vermiyor ben açıkçası yoruldum onun beni anlamamasından şu hayatı beni böyle stresslerle yaşamak durumunda bırakmasından... şunu gerçekten anlamıyorum insan nasıl olur da olup olmayacağı bile meçhul planlarla eşini üzer ve yuvasını tehlikeye atar. Söylediklerinizin hepsine katılıyorum ama deneye deneye tükendim :( bu saatten sonra artık denemeyi düşünmüyorum şu yapmış olduğum şey bile bana yakışmıyor eşimi suçlaya suçlaya ondan uzaklaşıyorum :(

Hastaneye gittiniz mi rutin kontrollerinizi yaptırdınızmı? Çocuk bazen ha deyince olan bir şey değil. Kadının yaşı rezervleri bazen bir yılda bile tamamen tükenme durumuna gelebiliyor. ağırlığınızı koyup kesin kararını vermesi için kocanıza biraz daha zaman verin.
Ben 2buçuk yıl uğraştım tüp bebekle bile zor oldu. Sizin belki İlk ay belki 2 sene sonra olacak. Bunu bilemezsiniz. İstiyorsanız bence çokta ertelemeyin.

Çok merak ettim eşinin hayali ne.? Ne gibi ileriye dönük planlar yapıyor. Harekete geçtimi ? Ancak 3. 4 seneye istediği yerler egelevek yazmışsın. Çok uzun zaman. Senin yalın olacak 35 onunki 40 çok daha zor olur bebek sahibi olmanİz.

Kesinlikle tek taraflı bi çaba sonuç vermiyor ben açıkçası yoruldum onun beni anlamamasından şu hayatı beni böyle stresslerle yaşamak durumunda bırakmasından... şunu gerçekten anlamıyorum insan nasıl olur da olup olmayacağı bile meçhul planlarla eşini üzer ve yuvasını tehlikeye atar. Söylediklerinizin hepsine katılıyorum ama deneye deneye tükendim :KK43: bu saatten sonra artık denemeyi düşünmüyorum şu yapmış olduğum şey bile bana yakışmıyor eşimi suçlaya suçlaya ondan uzaklaşıyorum :KK43:
Ya peki bilmediginiz bir sey olabilir mi ? Yani su an bende sacmaliyor olabilirimde ureme acisindan sorum ya da sıkıntılı bir durumu olma ihtimali var midir sizden saklananan yada gizlenen. Bilmiyorum biraz supheci bir tipim her seyi dusunuyorum. Sizi bu kadar yormasi israrla bu konudan uzak durmasi vs. Peki kayinvalide kayin pederiniz falan ne diyor? Artik torun istiyoruz vs konusmalari geciyor mu?

Çok merak ettim eşinin hayali ne.? Ne gibi ileriye dönük planlar yapıyor. Harekete geçtimi ? Ancak 3. 4 seneye istediği yerler egelevek yazmışsın. Çok uzun zaman. Senin yalın olacak 35 onunki 40 çok daha zor olur bebek sahibi olmanİz.
Detaylar bende kalsın tanıyan çıkabilir☺️

Ya peki bilmediginiz bir sey olabilir mi ? Yani su an bende sacmaliyor olabilirimde ureme acisindan sorum ya da sıkıntılı bir durumu olma ihtimali var midir sizden saklananan yada gizlenen. Bilmiyorum biraz supheci bir tipim her seyi dusunuyorum. Sizi bu kadar yormasi israrla bu konudan uzak durmasi vs. Peki kayinvalide kayin pederiniz falan ne diyor? Artik torun istiyoruz vs konusmalari geciyor mu?
Geçmiyor eşim işlerine odaklandığından beri onlar için de para ön planda bi de bana akıl veriyorlar bak hayırlısını iste acele etme vs sanki ben 31 değil 21 yaşındayım.. Dediğiniz ihtimalleri de sanmıyorum

Back
X