Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnan planladıkça kafaya taktıkça zorlaşıyor gebelik hiç o işlere girme akışa bırak düzenli birliktelik yaşa oldu bitti.
Bu hamileleiğimde ilişki oluyordu hemen kalkıp tuvalete oturup duşa giriyordum ama hamile kaldım üstelik ilk bebeğim tüp bebekti doğal gebelik bileimkansıza yakındı. Yani öyle yatakta bi süre yat, ayaklarını tavana dik, duş alma, eşin hemen çıkmasın beklesin, altına yastık koy bunlar hep hurafe olacağı varsa oluyor.
İlla bişi yapmak istiyorsan git doktora bi kan-hormon tahlili yaptır vücudunda eksiklik var mı ona baktır folik asit başla.
Haklısınız abidik gubidik şeylere bence de gerek yok. Ama ovülasyon testini tavsiye ederim. Geçen ay 12. Gün yumurtlama verirken bu ay 14. Gün verdi . Test ile denemek gayet etkili diye düşünüyorum. Bi de alkol sigara sıfırlamak bence.