Hamile kalmak için ebe teyzelere giden kimse yok muu kocakarı yöntemi

hedis25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
47
4
1
26
Artık o kadar bunaldım o kadar yoruldum ki😞 etrafımda birinden hamilelik haberi alınca bile ağlamak istiyorum.. Allah'ım bizlere de nasip etsin
Eşim anlayışlı ama ben kendimi ona karşı mahçup hissediyorum ne yapacam cok çaresiz çok üzgünüm hayattan keyif alamıyorum artık 😞ebe teyze var ona gidecem bu sefer de. Ayaklardan çırpma, göbeğe biseyler bağlama gibi yöntemleri varmış
Var mı aranızda bu tarz yöntemle hamile kalan?

Artık o kadar bunaldım o kadar yoruldum ki😞 etrafımda birinden hamilelik haberi alınca bile ağlamak istiyorum.. Allah'ım bizlere de nasip etsin
Eşim anlayışlı ama ben kendimi ona karşı mahçup hissediyorum ne yapacam cok çaresiz çok üzgünüm hayattan keyif alamıyorum artık 😞ebe teyze var ona gidecem bu sefer de. Ayaklardan çırpma, göbeğe biseyler bağlama gibi yöntemleri varmış
Sorun mu var sende doktorlar nediyor ?

Aşılama tutma şansı düşük denildi ama yinede indan ümitleniyor ister istemez 😞

Pcosla arkdasim folikasit kullandı hamile kaldı onunda hala aynı problem ikinci bebeği yapmaya clsiyor zayiflarsa doktor hamile klrsin demiş 85 kiloydu
Folik asit vermedi doktorum inosfol verdi 6 aydır kullanıyorum bir etkisini görmedim ek bişey kullanma diyorlar her seferinde. Zayıflayınca mi hamile kaldi

Folik asit vermedi doktorum inosfol verdi 6 aydır kullanıyorum bir etkisini görmedim ek bişey kullanma diyorlar her seferinde. Zayıflayınca mi hamile kaldi
Valla o folikasit kullandı normal fobiol diye zayıfladı kaldı hatta 5 haftalıkken öğrendi haberi bile yoktu şuan gene istiyor bebe kilolu diye doktor zayıfla olur demiş

Ben evlenene kadar pcos olduğumu bilmiyordum. O kadar özel doktora gittim hiçbiri söylemedi. Adet düzensizliğim genel olarak hep vardı ama başka sebepler söyleniyordu. Stresten, şekerli yiyeceklerfrn uzak dur gibi şeyler söyleniyordu
Keşke bilseydim de evlenmeden önce tedaviye başlasaydim

Kilonuz varsa onu azaltmaya çalışın. Genelde pcos için klomen femara letu öneriliyor, kullandınız mı hiç

Aşılama tutmadıysa diğer aşama tüp bebek lütfen hastaneye git boş şeylere inanma.

Valla o folikasit kullandı normal fobiol diye zayıfladı kaldı hatta 5 haftalıkken öğrendi haberi bile yoktu şuan gene istiyor bebe kilolu diye doktor zayıfla olur demiş
Benim de kilo vermem gerekiyor 75im şu an bende. stresten uzak dur diyorlar uyuyamıyorum bile elimde değil hep aklımda neden olmuyor diye

Evet adetin 3.günü femara kullandım sonra da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım sonrasında zaten aşılama yapıldı
Bir dahaki ayda kullanın femarayi, çok etkili bir ilaç. Yani bence üç ay deneyin, tabii yine en iyisini doktor bilir, benimki tecrübe aktarımı sadece

Bir dahaki ayda kullanın femarayi, çok etkili bir ilaç. Yani bence üç ay deneyin, tabii yine en iyisini doktor bilir, benimki tecrübe aktarımı sadece
Siz kullanmış miydiniz ? Adet olunca gelirsin demişti doktorum , henüz olmadım acaba tekrardan mi femara kullan diyecek

Haklısınız.. ebe teyze geçen ay iki kişiye tedavi yapmış ikisi de gebe ymiş şu an . Duyunca denemek istemiştim umutsuzca
Hislerinizi anlıyorum tüp bebek annesiyim. Olacağı varmış olmuştur. Ayaktan asılmayla gebelk oluşması bağlantısını kuramadım. Evet sizde pco var ama eşinize hiç bakıldı mi

Hislerinizi anlıyorum tüp bebek annesiyim. Olacağı varmış olmuştur. Ayaktan asılmayla gebelk oluşması bağlantısını kuramadım. Evet sizde pco var ama eşinize hiç bakıldı mi
Evet eşimde sıkıntı çıkmadı çok şükür.
Benden kaynaklı olmuyormuş. Pcostan dolayı.. yani benim anlamadığım yumurta büyüdü ve çatladı, aşılama sırasında da çok güzel oldu denildi neden tutmadı ki

Yaa sizde peki ne sorun vardı direk tüp bebek mi yapıldı daha öncesinde aşılama olmuş muydu

Back
X