Hamile kalmak için ebe teyzelere giden kimse yok muu kocakarı yöntemi

Bu tarz şeyler yaparak daha büyük sorunlara yol açmadan önce bir doktora gidin bakalim. Gerekli tetkikleri yaptirin. İlla geleneksel yöntem kullanacağım derseniz de ayrıca rahiminizi sıcak tutun ve rahim temizliği yapın. Aman sülük falan değil sakın . Doktora gidin onu da söyler
Yok kesinlikle sülük tedavisine karşıyım yapamam zaten . Sadece bir fikir olarak düşündüm
O kadar özele gittim para için uzattıkça uzattı.. devlet hastanesine gidiyorum onda da çözüm bulamayınca ne bileyim işte sormak istedim deneyen var mı diye

Ikı asılama sonradı devlet desteklı 3 tup bebek hakkı verılıyor ılaclarınıza rapor hakkı verıyor kısmı odenek ve yumurta toplama ve transfer ucretlerınde ındırım saglıyor durumunuz musayt degılse bır asılama daha yaptırın devlet merkezlernde tup bebege doktor gecıs yapacaktır zaten besınlerınede tabıkı dıkkat et rahmı ve yumurtaları guclendırıcı seler ye valla stres kınusunda ole tabıkı ama olmuyor daha buyuk stres ıcıne gırıyosunnn durumun varsa ozelde yaptr derım ılgı alaka oluyor ben arastırmada yapturmıstım yarı ozeldı ama bole bısey yoktu artıkk kafayı yemıstm umursuzlukları ılgısızlıklerı hersey ama hersey cok zorlu Allah kımseyı oralara bırakmasın tez zamanda ınsallah dogal olur rabbım nasıp etdın 🤍
Allah razı olsun amiin inşallah 🤲🏻son kez aşılama deneyim sonra olmazsa tüp bebek deneyim diyorum. Pcosun bu kadar zorlanacağıni asla düşünmemiştim.. spora başladım ancak aşılama tedavi olunca yerimden kalkmadim 10 gün boyunca çok dikkat ettim sağlıklı beslendim. Bu da bir imtihan sanirim

Allah razı olsun amiin inşallah 🤲🏻son kez aşılama deneyim sonra olmazsa tüp bebek deneyim diyorum. Pcosun bu kadar zorlanacağıni asla düşünmemiştim.. spora başladım ancak aşılama tedavi olunca yerimden kalkmadim 10 gün boyunca çok dikkat ettim sağlıklı beslendim. Bu da bir imtihan sanirim
Hayır yerınden kalkmamak zaten ıyı bırsey degıl rahmı kansız bırakırsın o sekılde agırlık kaldrmadan hareketlerne ev yasantına kendnı yormadan devam etmelısın ve doktorunla gorus kılon varsa ınsılun drencı ıcın glifor verıyorlar ve cok guzel kılo verıyorsun artı su takvıyelı gıt bır ayda 8 kılo verdırdı bana o hap ınsılun drencm yoktuda olmasn dye 85 le tup bebege basladım 70 le gebe kaldım suan 6 aylıgım 76 oldum dusun guzel arastır et sor sorustur doktora sole konus pcos korkulac bırsey degıl ınan cokk kısı var gebe kalan dozlarını yuksek tutarlarr mis gbı yumurtaların tıplanır dert etme asılama yaptr drek gec tup bebege oyalanmadan

Bence kendinizi boş yere çok fazla üzüyorsunuz. İşten ayrılmanız da iyi olmamış bence insan evde boş durunca kafasında kurup duruyor. Ayrıca bende 2 senelik evliyim daha yeni çocuk düşündük. Çevredeki insanlara aldırmayın. Bazı evliliklerde karı koca beraber vakit geçirmekten keyif almadığı için evlilikten sıkıldığı için erkenden çocuk düşünüyor. İnsanlara hiç aldırış etmeyin. Arkadaşımda bi problem yoktu eşinde de yoktu. Ama 9 ay bebekleri olmadı. Arkadaşımın evi gebelik testi doluydu. En son eşi sinirlendi attı hepsini ve test almayı da yasakladı. Akışına bırakmaya karar verdiler. Tesadüf müdür bilmem ama sonraki ay hamile kaldı. Stres varken vücut gebe kalmayı engelliyor zaten. Öyle tuhaf tuhaf bilim dışı yöntemlerde gebe kalmanızı sağlamaz tam tersi sizi sağlığınızdan eder. Bu yöntem işe yarar olsaydı o kadar doktor bilim insanı salak mı ki daha önce keşfedememiş?

2 yıl oldu ama etrafta benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu . Milletin söyledikleri önceleri umrumda değildi ama artık canımı sıkıyor :( çok haklısın.. ben iş yerinden sürekli izin alamıyorum diye öğretmenliği bıraktım tedavilerimi aksatmamak için şimdi de belki evde olmakta bunalttı.. bilemiyorum
Merhaba yemin ederim ayniyiz bekarken adetim duzenliydi cogu zaman arada bi gecikirdi evlenmeden önceki ay adetimi gördüm evlendikten 3 4 gun sonra adet gormem gerekiyoru ama görmedim o gün bu gündür kendiligimden adet olamadim belki 2 defa kendiliginden gelmiştir ama 2 sene oldu hep ilacla oldum. Pcos varmiş rahim filmi smear testi esimin testi hersey temiz sadece pcos var ve adet göremiyorum. Bu ay asilamam var adetimin 2. Gunu klomen kullandim dün bitti cuma randevum var muayene olacagim asilama ne zaman olur bilmiyorum. Cok stresliyim biktim etrafin sozlerinden daha 2 sene oldu birde eltim 10 ay önce evlendi suan dogum yapti onu duyan herkes senin niye olmuyo sorunmu var diyor kayin validem desen yatak odamiza kadar bununu sokuyor şunu deneyin bu pozisyonu yapin. Gercekten cok yoruldum

Merhaba yemin ederim ayniyiz bekarken adetim duzenliydi cogu zaman arada bi gecikirdi evlenmeden önceki ay adetimi gördüm evlendikten 3 4 gun sonra adet gormem gerekiyoru ama görmedim o gün bu gündür kendiligimden adet olamadim belki 2 defa kendiliginden gelmiştir ama 2 sene oldu hep ilacla oldum. Pcos varmiş rahim filmi smear testi esimin testi hersey temiz sadece pcos var ve adet göremiyorum. Bu ay asilamam var adetimin 2. Gunu klomen kullandim dün bitti cuma randevum var muayene olacagim asilama ne zaman olur bilmiyorum. Cok stresliyim biktim etrafin sozlerinden daha 2 sene oldu birde eltim 10 ay önce evlendi suan dogum yapti onu duyan herkes senin niye olmuyo sorunmu var diyor kayin validem desen yatak odamiza kadar bununu sokuyor şunu deneyin bu pozisyonu yapin. Gercekten cok yoruldum
Ne yaptınız var mı yeni bir haber? Umarım tez zamanda bize de nasip etsin 🤲🏻 etraftaki insanları takmıyorum desekte hep içimizde yara gibi kalıyor malesef..

Hayır yerınden kalkmamak zaten ıyı bırsey degıl rahmı kansız bırakırsın o sekılde agırlık kaldrmadan hareketlerne ev yasantına kendnı yormadan devam etmelısın ve doktorunla gorus kılon varsa ınsılun drencı ıcın glifor verıyorlar ve cok guzel kılo verıyorsun artı su takvıyelı gıt bır ayda 8 kılo verdırdı bana o hap ınsılun drencm yoktuda olmasn dye 85 le tup bebege basladım 70 le gebe kaldım suan 6 aylıgım 76 oldum dusun guzel arastır et sor sorustur doktora sole konus pcos korkulac bırsey degıl ınan cokk kısı var gebe kalan dozlarını yuksek tutarlarr mis gbı yumurtaların tıplanır dert etme asılama yaptr drek gec tup bebege oyalanmadan
Evet kilom var 75 kg olmuşum , doktor ikinci aşılamayi yapacaktı ama bir iki ay ara vermeyi önerdi hem düzenli beslenip en az 5 kg ver hemde psikolojik olarak biraz rahatla yoksa tutmaz dedi. Bende dinleyip kabul ettim temmuza kadar bekleyeceğiz inşallah bakalım.. Allah bağışlasın inşallah 🤲🏻bana her hangi bir ilaç vermediler . Dediğiniz ilacı hangi doktor yazıyor ilk defa duydum teşekkür ederim

Bizim bir akrabamızda da pcos vardı. Çok stres yaptı çocuğum olmayacak diye. Hemen aşılama denedi, olmadı.
Sonra özellikle bu pcos ya da tedavi aşamasında olanlar için diyetisyenle 6 ay kadar diyet yaptı. Özel vitaminler, adet söktürücü için ayrı çaylar, yani hem zayıflama hem bebek için düşünün yani öyle bir diyet. Avokadolar, çiğ kuruyemişler, yürüyüş falan ne dediyse uydu..
Geçen sene hamile kaldı ve doğdu bebeği.
Lütfen umutsuz olmayın, içinize kapanmayın. Rabbim ol desin yeter ki 🤲

Ne yaptınız var mı yeni bir haber? Umarım tez zamanda bize de nasip etsin 🤲🏻 etraftaki insanları takmıyorum desekte hep içimizde yara gibi kalıyor malesef..
Bugun adet tarihimle beraber 12. Günüm yumurtam 11 mm olmuş doktorum bekledigimizden yavas ilerliyor dedi sağ tarafta varmiş tek solda yokmuş bugün ögrendim biraz moralim düştü acikcasi. Cuma gunu tekrar gidecegiminsallah istedigim boyuta gelir bayram arasina girip asilama yapmazlarsa diye korkuyorum ama herseyin hayirlisi tabiki . Bu yumurtayi sahlikli buyutecek yiyecek icecek biliyomusunuz ne kullanmam gerekiyor

Evet kilom var 75 kg olmuşum , doktor ikinci aşılamayi yapacaktı ama bir iki ay ara vermeyi önerdi hem düzenli beslenip en az 5 kg ver hemde psikolojik olarak biraz rahatla yoksa tutmaz dedi. Bende dinleyip kabul ettim temmuza kadar bekleyeceğiz inşallah bakalım.. Allah bağışlasın inşallah 🤲🏻bana her hangi bir ilaç vermediler . Dediğiniz ilacı hangi doktor yazıyor ilk defa duydum teşekkür ederim
Tup bebek yanı adıla yapan doktor ınsılun dırencı varsa verıyor yoksada olmasn dye verıyor muthıs kılo verdırıyor o doktora sole kesnlkle vermelydı tum tup bebekcıler verıyor genelde ozellkle ona gıt sole et dua edersn

Artık o kadar bunaldım o kadar yoruldum ki😞 etrafımda birinden hamilelik haberi alınca bile ağlamak istiyorum.. Allah'ım bizlere de nasip etsin
Eşim anlayışlı ama ben kendimi ona karşı mahçup hissediyorum ne yapacam cok çaresiz çok üzgünüm hayattan keyif alamıyorum artık 😞ebe teyze var ona gidecem bu sefer de. Ayaklardan çırpma, göbeğe biseyler bağlama gibi yöntemleri varmış
Var mı aranızda bu tarz yöntemle hamile kalan?
Ayaklardan çırpma nedir 🙄

Tup bebek yanı adıla yapan doktor ınsılun dırencı varsa verıyor yoksada olmasn dye verıyor muthıs kılo verdırıyor o doktora sole kesnlkle vermelydı tum tup bebekcıler verıyor genelde ozellkle ona gıt sole et dua edersn
Çok teşekkür ederim bir dahaki gittiğimde mutlaka söyleyeceğim doktora

Bugun adet tarihimle beraber 12. Günüm yumurtam 11 mm olmuş doktorum bekledigimizden yavas ilerliyor dedi sağ tarafta varmiş tek solda yokmuş bugün ögrendim biraz moralim düştü acikcasi. Cuma gunu tekrar gidecegiminsallah istedigim boyuta gelir bayram arasina girip asilama yapmazlarsa diye korkuyorum ama herseyin hayirlisi tabiki . Bu yumurtayi sahlikli buyutecek yiyecek icecek biliyomusunuz ne kullanmam gerekiyor
Yumurtanın en az 18 mm olması gerekiyor diye biliyorum benim de çarşamba 7ydi cuma günü 17,5 olmuştu cumartesi iğneyi yapana kadar 18i geçer demişti doktorum. Hiç moralinizi de bozmayın bir anda da hızlanabiliyor büyümesi bence
Yani yiyecek olarak doktorum bana bir şey önermemişti ama ben günlük yarım avakado ve her gün bir bardak havuç suyu içiyordum . Abur cubur kesinlikle tüketmedim

Artık o kadar bunaldım o kadar yoruldum ki😞 etrafımda birinden hamilelik haberi alınca bile ağlamak istiyorum.. Allah'ım bizlere de nasip etsin
Eşim anlayışlı ama ben kendimi ona karşı mahçup hissediyorum ne yapacam cok çaresiz çok üzgünüm hayattan keyif alamıyorum artık 😞ebe teyze var ona gidecem bu sefer de. Ayaklardan çırpma, göbeğe biseyler bağlama gibi yöntemleri varmış
Var mı aranızda bu tarz yöntemle hamile kalan?
Ben öyle şeyler pek bilmem ama kuzenimin birkaç sene çocuğu olmamıştı bir kadına gitmişti kadın ne yaptıysa artik kisti patlamıştı kanaması falan durmamisti sonra nasıl yaptılar bilmiyorum ama sonradan kendiliğinden hamile kaldı şimdi 1 kızı 1 oğlu var ALLAH bağışlasın.kisacasi pek tavsiye etmem ben ya

Ben öyle şeyler pek bilmem ama kuzenimin birkaç sene çocuğu olmamıştı bir kadına gitmişti kadın ne yaptıysa artik kisti patlamıştı kanaması falan durmamisti sonra nasıl yaptılar bilmiyorum ama sonradan kendiliğinden hamile kaldı şimdi 1 kızı 1 oğlu var ALLAH bağışlasın.kisacasi pek tavsiye etmem ben ya
Teşekkür ederim yani baktım yazan yok benimde kafama yatmıyor o yüzden ben de gitmeyeceğim yani

Back
X