hamile kalmak için en etkili yontem ve sonrası ilk belirtileri

3535nededinsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
33
15
3
35
2 yıllık evliyim.ilk ilişki başarılıydı ama sonrasında 6 ay kadar inanılmaz acı çektim duvarı yenemedim şimdi bi kaç aydır deniyoruz ilişki düzene girmişken olur dedm ama olmadı bide ilk doktor deneyimim faciaydı bu yüzden doktrada gidemiyorum kontrole fobi oluştu. Yunurtlama tarihini hesaplıyorum ilişkiye giriyoruz ama olmuyo... Takıntıda yapmak istemiyorum ama çevremdekileride gordkçe hamişleri içim buruluyo... Nasıl kolay hamiş kalınır...

ovülasyon testi alıp yapmayı dene canım,bende yumurtlama zamanımı takvimden hesaplıyordum meğer biraz daha geç yumurtluyormuşum 1 ay içerisinde 2 bilemedin 3 gün şansımız var gebelik için ovülasyon testi çok yardımcı oluyor ben gitti gidiyordan almıştım 30 ovülasyon +10 gebelik testi yanlış hatırlamıyosam 25 tl idi eczanelerde oldukça pahalıya geliyor

ovülasyon testi alıp yapmayı dene canım,bende yumurtlama zamanımı takvimden hesaplıyordum meğer biraz daha geç yumurtluyormuşum 1 ay içerisinde 2 bilemedin 3 gün şansımız var gebelik için ovülasyon testi çok yardımcı oluyor ben gitti gidiyordan almıştım 30 ovülasyon +10 gebelik testi yanlış hatırlamıyosam 25 tl idi eczanelerde oldukça pahalıya geliyor
Sen hangisini almıştin canım,önerin ne?strip test diyor mesela.o ne?bu akşam sipariş vericem:/

baska bı dra yum takıbı yada arkın dedıgı gıbı ovu testı yapıcaksınız

Uygunmuş ya haftaya adet olucam inş olmam. =) ozamn hemen sipariş ediim.. Allah bebeğinide kucagna almayı nasip etsn cnm

slm arkadaşlar ben 4 aylık evliyim 32 yaşındayım bebiş yapmaya karar verdik bunun için geçen salı doktora gittim genel kontrole rahim ağzında küçük bir yara var dedi dr ve bana biokadin verdi 2 aya kadar gebe kalmazsan tekrar gel dedi ama bu biokadin fitili kullanırken hamile kalabiliyomuyuz bunu bilmiyorum tecrübe edeniniz varsa değerli fikirlerinizi bekliyorum

Back
X