Hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
28
408
Ankara
hamileler bebek için kaç ay uğraştınız acaba?
sanki hiç olmıcakmış gibi psikolojiye girmeye başladım da
belki sizin süreniz moral verir bizlere

ikiniz de epeyce uğraşmışsınız
bir sorun mu vardı
tedavi falan gördünüz mü?
ve doğal yollarla mı oldu

ben 4 sene ugrastim desem....sonra pes ettim takmadim simdi 6 aylik hamileyim kizimi bekliyoruz insallah seninde olur
arkadasim takma kafana...:49::49:

ağustos itibariyle 11 ay oldu. bu ayda adet oldum.
eylül de 1 sene olacak.
Eğer bu önümüzdeki 2 ayda hamile kalamazsam dr.gidip testlerimi yaptırcam.
doktorum 1 sene olsun ondan sonra test yaparız dedi.
ovülasyon testini denemedim bir de onunla deneyeceğim bakalım....

ben 4 sene ugrastim desem....sonra pes ettim takmadim simdi 6 aylik hamileyim kizimi bekliyoruz insallah seninde olur

tedavi falan olmadınız mı
olmamasının nedeni neymiş acaba
çok sevindim umarım sağlıklı ve hayırlı evladın olur

Çok uğraşmışsınız..Sonunda Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel :)
sonra nasıl oldu da hamile kaldın? birşey mi kullandın naaptın işin sırrı ne :) ?

ağustos itibariyle 11 ay oldu. bu ayda adet oldum.
eylül de 1 sene olacak.
Eğer bu önümüzdeki 2 ayda hamile kalamazsam dr.gidip testlerimi yaptırcam.
doktorum 1 sene olsun ondan sonra test yaparız dedi.
ovülasyon testini denemedim bir de onunla deneyeceğim bakalım....

valla ben bir sene bekleyemiyorum ya
6 ay olacak yine regli olcam belli ki
ama ben bu ay gidip baktırıcam yumurtalara
eşim de sperm versin dyoruz

valla ben bir sene bekleyemiyorum ya
6 ay olacak yine regli olcam belli ki
ama ben bu ay gidip baktırıcam yumurtalara
eşim de sperm versin dyoruz

tabii bir muayene ol,smear testini falan yaptırırsın. bende yaptırdım temiz çıktı çok şükür.genel testlerim yapılmadı kan şeker hormon vs.
bence önce eşin sperm testini yaptırsın, sen jinekoloğuna giderken eşinin test sonuçlarını da gösterirsin belki doktorun görmek ister.benim ki istemişti ama ben unuttum :( bir daha ki gidişimde götürcem artık. bilseydim isteyeceğini götürürdüm.Aklında olsun git gel yapma diye paylaşayım dedim.

bazı doktorlar 1 sene dolmadan genel testleri yapma taraftarı olmuyorlar.anne boşuna strese girmesin daha fazla diye :)

Butun testlerım yapıldı. Bende cok sukur bırsey yok. Bu 3. ayımız. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

canım kısmet ben korunmayı bıraktım eşimde görevde 4 haftada bir geliyo ve bu

gelişi adet bitimime denk geldi 10 unda adetim bitti bizde 11,12,13 günlerinde ilişkiye girdik

hiç beklemiyordum bu ay yani şimdi 6+4 günlük hamileyim çok şükür...

allahım ne zaman istiyorsa o zaman veriyor...

Butun testlerım yapıldı. Bende cok sukur bırsey yok. Bu 3. ayımız. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

oh maşalllah :)
inşallahh bizim kadar beklemezsin..
testleri adetin 3.günü falan mı yaptırdın ? hepsini bir günde yaptırabiliyormusun?

tabii bir muayene ol,smear testini falan yaptırırsın. bende yaptırdım temiz çıktı çok şükür.genel testlerim yapılmadı kan şeker hormon vs.
bence önce eşin sperm testini yaptırsın, sen jinekoloğuna giderken eşinin test sonuçlarını da gösterirsin belki doktorun görmek ister.benim ki istemişti ama ben unuttum :( bir daha ki gidişimde götürcem artık. bilseydim isteyeceğini götürürdüm.Aklında olsun git gel yapma diye paylaşayım dedim.

bazı doktorlar 1 sene dolmadan genel testleri yapma taraftarı olmuyorlar.anne boşuna strese girmesin daha fazla diye :)

yaptırıcam ya en azından yumurtalara falan baksın
bu arada yumurtalara baktırmak için regliyken mi gitmek gerekiyor?
haklısın önce eşim yaptırsın bakalım inşallah sorun çıkmaz ikimizde de

canım kısmet ben korunmayı bıraktım eşimde görevde 4 haftada bir geliyo ve bu

gelişi adet bitimime denk geldi 10 unda adetim bitti bizde 11,12,13 günlerinde ilişkiye girdik

hiç beklemiyordum bu ay yani şimdi 6+4 günlük hamileyim çok şükür...

allahım ne zaman istiyorsa o zaman veriyor...

heeehh işte bunu biyerde daha okumuştum !!!adet bitimi ilişkiye girmek hamilelik şansını yükseltiyor yazıyordu...
biz boşuna yumurtlama günü falan bekliyos hesaplıyos yaw..adetin bitince başla hemen çalışmalara dimii

41 kere maşallahhh :) ne mutlu size...
doğru naparsak yapalım kısmet aslında...

Ben korunmayı Eylül ayında bıraktım ve Aralık ayında hamile kaldım...
Ama düşükle sonuçlandı.
Ardından mayıs ayında tekrar hamile kaldım...
Elbette veren Allah ama ben peşpeşe bal-tarçın-çörek otu ve sonraki ay da soğan kürü uygulamıştım bana vesile olduğunu düşünüyorum.
Bir de bebek fikrini kafamdan atmıştım, gün saymayı bıraktım. Hatta tüp bebek merkezlerini araştırıyordum o kadar kafamdan silmiştim doğal yoldan hamile kalabileceğim olgusunu....
stresten uzak kalmakla da çok alakalı...

yaptırıcam ya en azından yumurtalara falan baksın
bu arada yumurtalara baktırmak için regliyken mi gitmek gerekiyor?
haklısın önce eşim yaptırsın bakalım inşallah sorun çıkmaz ikimizde de

regli iken vajinal muayene yapılmadı bende.adetin 3 .günü gittim, göbişimden baktı, sonra adetin 10.günü gel yumurtan oluyomu ona bakalım dedi.
dr.unu gitmeden önce ara sor sen yine de.gebe kalmayı planladığını yumurtalıklarına baktırmak istediğini söyle ona göre seni yönlendiriyorlar.

inşallahhh sorun çıkmaz

regli iken vajinal muayene yapılmadı bende.adetin 3 .günü gittim, göbişimden baktı, sonra adetin 10.günü gel yumurtan oluyomu ona bakalım dedi.
dr.unu gitmeden önce ara sor sen yine de.gebe kalmayı planladığını yumurtalıklarına baktırmak istediğini söyle ona göre seni yönlendiriyorlar.

inşallahhh sorun çıkmaz

daha önce hormon testi yaptırmaya gittiğimde regliydim
üstten bakmıştı bi sorun yok demişti o zaman
evet sorup gideyim en iyisi
teşekkürler

Ben korunmayı Eylül ayında bıraktım ve Aralık ayında hamile kaldım...
Ama düşükle sonuçlandı.
Ardından mayıs ayında tekrar hamile kaldım...
Elbette veren Allah ama ben peşpeşe bal-tarçın-çörek otu ve sonraki ay da soğan kürü uygulamıştım bana vesile olduğunu düşünüyorum.
Bir de bebek fikrini kafamdan atmıştım, gün saymayı bıraktım. Hatta tüp bebek merkezlerini araştırıyordum o kadar kafamdan silmiştim doğal yoldan hamile kalabileceğim olgusunu....
stresten uzak kalmakla da çok alakalı...

stres maalesef isteyince uzak durulacak bişey değil benim için
allah sağlıklı çocuk versin inşallah
tebrik ediyorum seni

Back
X