Hamile Kalmak İçin Mi Hayıt Suyu İçtiniz?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Merhaba arkadaşlar;
2.5 senedir bebeğimiz olmuyor ilk 7-8ay korunduk eşim korunmuştu sonra tüm tahliller yapıldı bir iey çıkmadı eşimde de sorun çıkmadı ben rahim filmi de çekindim tüplerim açık çıktı sonra 3 kez klomen tedavisi gördüm..şimdi folik asit kullanmadım hiç bugünden itibaren folik asite başladım bu hayıt suyu kullanmak da bir nasip olmadı..
Bir kardeşim bana yollamıştı şişe kırılmış geldi evime sonra da bize almak nasip olmadı bir türlü 5-6 aydır adetlerim de düzensizleşti ..
Hayıt suyunun faydaları nasıl kullandınız kullananlar kaç ayda hamile oldu folik asit içip de onu da kullanmak zararı dokunur mu?
Kilo problemim de var :( Bana hem duacı olun hem de yardımcı olun lütfen birkaç aya kadar da aşılama yaptıracağız karar verdik olmadı nasip olmadı çünkü :(

ben de bugün başladım içmeye tohumunu aldım ama kimse de bir şey yazmamış halbuki hamile kalan da olmuş :(

Kızlar ben de yıllardır adet düzensizliği var geçen ay 15 gün civarında kullandım ve 24. gün adetim geldi bu ay kullanmadım bugün 38.günüm hala gelmedi :(

Kızlar bnde duydum forumdan bi arkdştn hatta alıcm sanırım bat gelsin bklyrm bildğm kadaryla hormonları düzenliyomş ve hamileliği kolaylaştryomuş

7. Ay bu ay bnmde hiç korunmadık dha yani insan çok takıyo eşimde de ufak bi problem çıktı tedavi oldu bklyrz hala yok
sıkma canını kuzum 2-3 aya kadar inşallah sevinirsin ben 2.5 yılı doldurdum eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen zamanı gelmeden nasip olmuyor hayrlısı

Canım folik asit olarak inofolici içmeni tavsiye ederim ama hayıt suyuyla ilgili bi bilgim yok

sıkma canını kuzum 2-3 aya kadar inşallah sevinirsin ben 2.5 yılı doldurdum eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen zamanı gelmeden nasip olmuyor hayrlısı
Aynn ztn ben bi kerekte nasıl hamile kalıyolar şaşıyorum

Canım folik asit olarak inofolici içmeni tavsiye ederim ama hayıt suyuyla ilgili bi bilgim yok
canım folik asit olarak folıdoce u kullanıyorum direk hapın adı ınofolıc mi kaç mg tok mu aç mı kullanıyorsun canım

Back
X