- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Eşin test versinHaklısınız eşim test vermedi ama doktor bnde buldu yumurtaliklarim küçükmüş aşılama falan lazım ddi o yüzden onerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin test versinHaklısınız eşim test vermedi ama doktor bnde buldu yumurtaliklarim küçükmüş aşılama falan lazım ddi o yüzden onerdi
Sana dua ettim akıl fikir versin diye ama sende onu idrak edecek akıl da yok.Yazık olan bana mı şuan sana açıyorum bunu bana yazdinda inşallah bnm durumda siz olmassiniz gerçekten seviyesiz olduğunuza acidim
Yapmayın lütfen Ortaçağ da yaşamıyoruz konu sahibi gerçeklerle yüzleşsin ve çareyi tıpta arasın. Bilim için ömrünü çürüten insanlar varken hala kabağa oturmayı düşünen insanı olumlayamam kusura bakmayın. Mucizelere inanın diyip hz. Meryem örneği vermek de buna dahil.Böyle cevaplar vermeseniz keşke herkes bı çare arayışında evet yanlış bir durum fakat olumsuz yorum sadece postun sahibini üzer herkes burda birbirine destek olmak için var Hanımlar unutmayalim herkes evlat hasreti çekiyor
Gerçekten şuan bunu mu tartiscaz burda bı durum var ve cddi bı mesele olduğunu benden daha iyi bilemezsin çok şükür aklımda var fikrimde var insanlardan yardım istemek akılsız bı davranış olduğunu düşünmüyorum herkesin düşüncesi farklı insanlara saygı duymalisiniz bana dua etmenize de gerek yok tşk ederimSana dua ettim akıl fikir versin diye ama sende onu idrak edecek akıl da yok.
Senin seviyende ve durumunda olsaydım şuan sütün buharında oturuyor olurdum neyseki allah akıl fikir vermiş bana.
Sana dua ettim akıl fikir versin diye ama sende onu idrak edecek akıl da yok.
Senin seviyende ve durumunda olsaydım şuan sütün buharında oturuyor olurdum neyseki allah akıl fikir vermiş bana.
Aslında birçok şey denilebilir sizin bu yazınıza ama diyeceğim tek şey Allah hidayet versinYapmayın lütfen Ortaçağ da yaşamıyoruz konu sahibi gerçeklerle yüzleşsin ve çareyi tıpta arasın. Bilim için ömrünü çürüten insanlar varken hala kabağa oturmayı düşünen insanı olumlayamam kusura bakmayın. Mucizelere inanın diyip hz. Meryem örneği vermek de buna dahil.
Ne kadar tatlisin sana yapilan kaba yorumlari göz ardi ediyorsun dilerim allahtan saglikli bir bebegin olurTşk ederim bilgilendirdiginiz için bı çok doktora gittim Kayseri'ye Konya'ya Yozgat'ta falan gttm hepsi aynı diolar annemde Dior kaynanamda Dior eşimin halası da aynı sklde kabağa oturalım dio o yüzden int araştırdım bı yerde gördüm hamile kalanlarda varmış bilmiyorum deneyim diorum ama siz büyüklerimin düşünceleri her zmn onmli benim için Allah'ım inşallah ahyirli evlat verir herkese inşallah![]()
Aslında birçok şey denilebilir sizin bu yazınıza ama diyeceğim tek şey Allah hidayet versin
Allah razı olsun abla tşk ederim yorumun içinNe kadar tatlisin sana yapilan kaba yorumlari göz ardi ediyorsun dilerim allahtan saglikli bir bebegin olur![]()
Benim hidrosalpenks vardı sağ tüpümde. Doktor ameliyatla tüpü kapatmaları gerektiğini söyledi. O ay bir umutla reglin 5. ve 6. günü Süt maydonoz buharı yaptım. Sonrasında da ilişki oldu ve doktora bu olayın takibindeki adette gittiğimde artık hidrosalpenksim yoktu.Hamile kalmak için sütun buharına oturmak die bişey varmış ne zaman oturmam lazım ve ilişkiye ne zaman girilmesi gerek yardımcı olur musunuz lütfen ?
Gereksiz veya saçma bulduysan yorum yazma o zaman engelle kullanıcıyı. İşsizliğinizi insanları mutsuz etmeye harcamanıza üzüldüm. Fesatlığınızı içinizde yaşayın. Madem çok bilgilisin güzel bir dille bilgilerini çaresiz insanlarla paylaş.Böyle şeylere inanmaları benim suçum değil. Gelecek yorumlara da hazır olmaları gerekir. Doktora gittim tüp bebek önerdi diyip sütten çare aramayla herkes dalga geçer. Öyle bir şey olsa biz de tüp bebek yapmazdık hatta dünyada tüp bebek tedavisi diye bir şey olmazdı
Neye yorum yapacağıma da sen karar verme istersen he?Gereksiz veya saçma bulduysan yorum yazma o zaman engelle kullanıcıyı. İşsizliğinizi insanları mutsuz etmeye harcamanıza üzüldüm. Fesatlığınızı içinizde yaşayın. Madem çok bilgilisin güzel bir dille bilgilerini çaresiz insanlarla paylaş.
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bebişin ama insanlar heryerden çare arıyorlar belki bu yollardan geçtin belki geçmedin bilmiyorum ama dua etmen yeterli kibarca beyinsiz diyeceğine..Beynimizi kullanalım hanımlar
Beynimiz orada boşuna mı var![]()
Beyinsiz demedim doğru okuyunuzAllah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bebişin ama insanlar heryerden çare arıyorlar belki bu yollardan geçtin belki geçmedin bilmiyorum ama dua etmen yeterli kibarca beyinsiz diyeceğine..![]()