Hamile kalmak için ne yapmalıyım

Ozrmrvt

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
73
18
8
26
İyi günler hanımlar biz yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz bu ay çok umitliydim ama olmadı yeni hastalandım verebileceğiniz öneriler var mı yada doktora gitmem gerekiyor mu sizce

İyi günler hanımlar biz yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz bu ay çok umitliydim ama olmadı yeni hastalandım verebileceğiniz öneriler var mı yada doktora gitmem gerekiyor mu sizce
Birde bu ay ki kanamam kan pıhtısı gibi geliyor normal mi

Tabiki doktora git gebelik dusunuyorsan oncelik doktr olsun git devlete butun kadin hormon testlerine baktir alttan muayenani ol smaer testi aldr rahim hazirmi yumirtaliklar iyimi? Vakit kaybetme .. folik asit omega 3kullan..

Ovülasyon testi onerebilirim takip edersin ben laboquick kullaniyorum trendyolda paketleri var yumurtayi takip edip o hactayi daha iyo degerlendrrsiniz..

Umarim saglikli haberlerimiz olur 🤲🏻

Öncelikle teşekkür ederim benim bu ilk çocuğum değil yine de rahme yumurtaliklara baktirmak gerekir mi

Takvime göre bu ayın 22 si adet günüm yani 6 gün felan var
tmm ozman adetinle virlikte yukarida yazdigim kuru uygula ☺️kiz kardesim 30 haftalik hamile ve esi yurt disindaydi bi yada iki kere iliski olmustu .ve ayrica bu kurle cok kalan var .

Takvime göre bu ayın 22 si adet günüm yani 6 gün felan var
adet oldugun gun baslayacaksin yazdiklarima..
Bir sogani kaynat bir kupa ic 10 gun
hergun 2 adet inciri ortadan kes kaynat bir kupa ic
hergun bir tane havucu kes kaynat bir kupa ic
sabah aksam hayit cayi bir bardak

esinde her gun keciboynuzu ozu icecek iliskiye gireceginiz gun iliskiden bir saat once icsin

adet oldugun gun baslayacaksin yazdiklarima..
Bir sogani kaynat bir kupa ic 10 gun
hergun 2 adet inciri ortadan kes kaynat bir kupa ic
hergun bir tane havucu kes kaynat bir kupa ic
sabah aksam hayit cayi bir bardak

esinde her gun keciboynuzu ozu icecek iliskiye gireceginiz gun iliskiden bir saat once icsin
Tamam ugulamaya çalışıcam inşallah teşekkür ederim

Back
X