• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için ne yapmaliyim

daha 2 ay olmus. ilk bir sene deneyin. olmazsa doktora gidersiniz esinizle birlikte

Kuzum önce eşinle birlikte bir kadın doğum uzmanına gidin, onlar sizi yonlendirir. Senin hormon değerlerine eşinin de muhtemelen ürolojide sperm testlerine bakarlar. İnşallah bir sorun yoktur.
daha 2 ay olmus. ilk bir sene deneyin. olmazsa doktora gidersiniz esinizle birlikte
Benim bı tane kızım var 1 yaşında onda hemen hamile kaldım işte bu sefer neden deniyoruz olmuyo

Kuzum dur daha 2 ay olmuş. Olmuyo diye düşünmek için çok erken. Kendini strese sokarsan zorlaştırırsın. Zaten öncesinde bebeğiniz olmuş fizyolojik bir engel olduğunu sanmıyorum :)

Kuzum dur daha 2 ay olmuş. Olmuyo diye düşünmek için çok erken. Kendini strese sokarsan zorlaştırırsın. Zaten öncesinde bebeğiniz olmuş fizyolojik bir engel olduğunu sanmıyorum :)
Bilmiyorum kızım tek olduğu için çok istiyorum çok ugrasmama rağmen olmuyo diye hep düşünce var aklımda

Back
X