Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ne yaptınız kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pam35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pam35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
250
89
28
27
Kızlarr merhaba öncelikle nasılsınız iyi misiniz ben çok iyiyim 2 gün önce doktora gittim ne kist ne bi hastalık hiç bişeyim kalmamış şükür herşeyim temiz şimdi nasıl hamile kalırım yardım eder misiniz tecrübeli arkadaşlarım şimdiden teşekkür ederim 🥰

Sadece yumurtlama tarihlerinize uyup, gebe kalmayı unutacaksınız, akışına bırakacaksınız ve dinlenme modunda gibi, beklemiyor gibi davranacaksınız. Yapılması en zor ama en güzel tavsiye budur.

En önemlisi psikoloji sonrada yumurtlama gününden 2 gün önce başlayarak 4 gün değerlendir . Ve yarım saat kalkma ayaklarının altına yastık koy. Sen ve eşin bu dönemde fazla şekerli şeyler tüketmeyin. D vit ve balık yağı kullan. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşeallah

Yaa çok teşekkür ederim inşallah yakın zamanda olur

Kızlarr merhaba öncelikle nasılsınız iyi misiniz ben çok iyiyim 2 gün önce doktora gittim ne kist ne bi hastalık hiç bişeyim kalmamış şükür herşeyim temiz şimdi nasıl hamile kalırım yardım eder misiniz tecrübeli arkadaşlarım şimdiden teşekkür ederim 🥰
Yumurtlama haftamda her gün avokado ve havuç yedim ve bir gün dolu bir gün boş ilişki değerlendirdim.

Eşinizde bi sorun yoksa sık ilişki öneririm. Bir de yumurtlama günlerinde günde 3-4 havuç tüketin inşallah en kısa zamanda alırsınız bu güzel haberi😍

Avakado yiyemiyom ben ya sevmiyorum havuç yesem olur mu
Havuç ye tabiki bol bol ama biz de bayılmayarak yedik emin ol bebek için değer limon sık tuz ekle ve yee. Bebeğin rahme tutunmasına yardımcı oluyor. 3arkadaşım öyle kaldı ben de denedim kaldım elhamdülillah vesile oldular

Havuç ye tabiki bol bol ama biz de bayılmayarak yedik emin ol bebek için değer limon sık tuz ekle ve yee. Bebeğin rahme tutunmasına yardımcı oluyor. 3arkadaşım öyle kaldı ben de denedim kaldım elhamdülillah vesile oldular
Şu an hamilesin n demi bana dua eder misin lütfen 😊😊

Eşinizde bi sorun yoksa sık ilişki öneririm. Bir de yumurtlama günlerinde günde 3-4 havuç tüketin inşallah en kısa zamanda alırsınız bu güzel haberi😍
İnşallah alırım bu 3.ay siz kaçıncı ayda hamile kaldınız

Şu an hamilesin n demi bana dua eder misin lütfen 😊😊
Evet ben de bunu denediğim ay hamile kaldım elhamdülillah sana da tavsiye ediyorum beğenmiyorum deyip geçiştirme avokado çok faydalı ye mutlaka. Tabiki dua ederim hemen şimdi ediyorum senin için ♥️

Evet ben de bunu denediğim ay hamile kaldım elhamdülillah sana da tavsiye ediyorum beğenmiyorum deyip geçiştirme avokado çok faydalı ye mutlaka. Tabiki dua ederim hemen şimdi ediyorum senin için ♥️
Yaaa çok teşekkür ederim 😍😍😍😍bi de oruçluyken ovulasyon testi yapıyorum sakıncası yoktur herhalde

Yaaa çok teşekkür ederim 😍😍😍😍bi de oruçluyken ovulasyon testi yapıyorum sakıncası yoktur herhalde
Rica ederim Rabbim kabul etsin inşaAllah❣️
Yaa açıkçası oruçta nasıl olur bilemedim sanırım önemli olan idrarı çok bekletmemek diyelim 11de tuvalete gittin öğlen 1de o ovülasyonu yapmalısın çok saatler tutarsan idrarı herzaman koyu çizgi çıkar sürekli yumurtluyorum sanarsın en ideali 2saat tutup yapmak

Back
X