Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama haftamda her gün avokado ve havuç yedim ve bir gün dolu bir gün boş ilişki değerlendirdim.Kızlarr merhaba öncelikle nasılsınız iyi misiniz ben çok iyiyim 2 gün önce doktora gittim ne kist ne bi hastalık hiç bişeyim kalmamış şükür herşeyim temiz şimdi nasıl hamile kalırım yardım eder misiniz tecrübeli arkadaşlarım şimdiden teşekkür ederim![]()
Avakado yiyemiyom ben ya sevmiyorum havuç yesem olur muYumurtlama haftamda her gün avokado ve havuç yedim ve bir gün dolu bir gün boş ilişki değerlendirdim.
Eşinizde bi sorun yoksa sık ilişki öneririm. Bir de yumurtlama günlerinde günde 3-4 havuç tüketin inşallah en kısa zamanda alırsınız bu güzel haberiKızlarr merhaba öncelikle nasılsınız iyi misiniz ben çok iyiyim 2 gün önce doktora gittim ne kist ne bi hastalık hiç bişeyim kalmamış şükür herşeyim temiz şimdi nasıl hamile kalırım yardım eder misiniz tecrübeli arkadaşlarım şimdiden teşekkür ederim![]()
Havuç ye tabiki bol bol ama biz de bayılmayarak yedik emin ol bebek için değer limon sık tuz ekle ve yee. Bebeğin rahme tutunmasına yardımcı oluyor. 3arkadaşım öyle kaldı ben de denedim kaldım elhamdülillah vesile oldularAvakado yiyemiyom ben ya sevmiyorum havuç yesem olur mu
Şu an hamilesin n demi bana dua eder misin lütfenHavuç ye tabiki bol bol ama biz de bayılmayarak yedik emin ol bebek için değer limon sık tuz ekle ve yee. Bebeğin rahme tutunmasına yardımcı oluyor. 3arkadaşım öyle kaldı ben de denedim kaldım elhamdülillah vesile oldular
İnşallah alırım bu 3.ay siz kaçıncı ayda hamile kaldınızEşinizde bi sorun yoksa sık ilişki öneririm. Bir de yumurtlama günlerinde günde 3-4 havuç tüketin inşallah en kısa zamanda alırsınız bu güzel haberi![]()
NeydiAklima birşey geliyor ama bilemedim![]()
Ben 1.5 sene uğraştım ama bizim sıkıntılar vardı tedavi oldukİnşallah alırım bu 3.ay siz kaçıncı ayda hamile kaldınız
Evet ben de bunu denediğim ay hamile kaldım elhamdülillah sana da tavsiye ediyorum beğenmiyorum deyip geçiştirme avokado çok faydalı ye mutlaka. Tabiki dua ederim hemen şimdi ediyorum senin içinŞu an hamilesin n demi bana dua eder misin lütfen![]()
Benim hiç bi sorunum yok Allaha şükürBen 1.5 sene uğraştım ama bizim sıkıntılar vardı tedavi olduk![]()
Yaaa çok teşekkür ederimEvet ben de bunu denediğim ay hamile kaldım elhamdülillah sana da tavsiye ediyorum beğenmiyorum deyip geçiştirme avokado çok faydalı ye mutlaka. Tabiki dua ederim hemen şimdi ediyorum senin için![]()
Yakın zamanda kalırsın o zaman canım sıkıntı yapmaBenim hiç bi sorunum yok Allaha şükür
Yok sıkıntı yapmıyorum canım sadece merak ettiğim için öğrenmek istedim rabbim ne zaman verirse o zaman olsunYakın zamanda kalırsın o zaman canım sıkıntı yapma
Allah sağlıkla nasip etsin en kısa zamandaYok sıkıntı yapmıyorum canım sadece merak ettiğim için öğrenmek istedim rabbim ne zaman verirse o zaman olsun
Rica ederim Rabbim kabul etsin inşaAllahYaaa çok teşekkür ederimbi de oruçluyken ovulasyon testi yapıyorum sakıncası yoktur herhalde