hamile kalmak için ne yaptınız.

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
merhebeler,

kızlar ilk aydan hamile kalmak için ne yaptınız
beklemek istemiyorum :)
birşey içmiş olabilirsiniz,yada bir pozisyon denemiş olabirsiniz,nebiliyim .

Son düzenleme:
ben korunmayı bıraktım oldu özel bişey yapmadık yanii
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ama stres yapma sakın en büyük düşmanı bu bence

Özel hiç birşey yapmadık açıkcası...
Korunmayı bıraktıktan kısa bir süre sonra hamile kaldım...
Artık bir çocuğumuz olsun dedik o kadar...
Ne zaman gelirse kabulümüzdü...
Kendi için en uygun zamanda gelecektir yüreğinizi ferah tutun..

cnm daha çok erken sıkma canını.bizde korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım.doktor bana 6 ay bir sene dedi ben 3 ay sonra hamile kaldım şuan 9 haftalık hamileyim.bende sorun yatığım zamanlar meğersem hamileymişim.üzülme sıkıntı yapma bide yumurtlama günlerinde hamile kaldım ozamanlar daha sık birlikte olduk ve hemen kalkmadım bir süre yattım ilişkiden sonra böyle ama bunu toplasam ikikere yapmışımdır 3 ayda :))

Anim 6 aydan sonra olmazsa hemen kontrole git,ben evlendim ve dr agittim hemen,eğer gitmeseydim şu an korunuyo olacaktim kiiii.1 senedir bebek yok,ugrasiyoruz...
Inşallah o raddelere varmaz ama kontrolunu ihmal etme sakin.tabi bikaç ay sonra..

Anim 6 aydan sonra olmazsa hemen kontrole git,ben evlendim ve dr agittim hemen,eğer gitmeseydim şu an korunuyo olacaktim kiiii.1 senedir bebek yok,ugrasiyoruz...
Inşallah o raddelere varmaz ama kontrolunu ihmal etme sakin.tabi bikaç ay sonra..

bende ondan korkuyorum canım,

ama 2aydır alevi bir problem yaşıyoruz kaynatam rahatsız mide kanaması geçiriyor sürekli hastaneye taşınıyoruz o yüzden bi şekilde muhtemel yumurtlama günlerimi kaçırdık.

yumurtlama günüm geçince hamile kalamazmıyım.

gerçi bu ay dün başladı yumurtlama günüm ve hastaneye taşınmazsak bu kez yumurtlama günümde olacak inş.

valla canim ben 6 sene hic bisey yapmadan bekledim
demek yüce rabbim nezaman uygun görürse ozaman eminim olacaktir
ayrica 1 sene felan olmazsa bence doktora görünün acaba bir hata felanmi var diye

canım ben 2 günü asla geçirmedim yani düzenli ilişki, ilişkiden sonra hareketsiz 10 dk. bekle. ben bunları yapmıştım ilk ayda hamile kaldım. hadi hayırlısı stres yapma inşallah en kısa zamanda sağlıklıca hamile kalırsın sana tavsiyem Allahtan hayırlısını istemen çümki inan hamile kalmak mesele değilde daha sonra o bebişi kaybetmek çok yıkıcı bunu unutma birde canım sana tavsiyem bir kadın doğumcuya git ben hamile kalmaya karar verdim ne önerirsiniz yapmam gereken testler varmı diye sor. bilinçli olmak çok önemli çünki sonra benim gibi üzülmeni istemem birde hamileleik düşünüyorsan hemen folik asit kullanmaya başla...sağlıkla kal.

yumurtlama gununu tam anlamak icin, iki regle tarihinin ortasinda birkac gun islaklik hissedeceksin, tuvalette silince kagitta bile gorursun. ya da ic camasirinda. mesala 28 gun de bir adet oluyorsun 13 ya da 14 belki de 15. gunler o islakligi hissedeceksin. 28 gunse 14. gun daha muhtemel. bir de eger duzenli adet oluyorsun adet tarihinden 14 gun geriye git. soyleki bir ekim regle oldun bir dahaki regle tarhinde 28 ekim diyelim. 28_14= 14 ekim civari yumurtluyorsun. yada 30 gunde bir adet oluyorsun. bir ekim regle oldun 30 ekim tekrar regle olacaksin ya 30 ekim _ 14 gun= 16 ekim civari yumurtlamissin. yumurtladiktan 14 gun sonra adet oluruz cunku.

ben bir yıllık evliyim 3 ay sonra korunmayı bıraktım 7 ay neredese her gece birlikte olmamamıza rağmen olmadı şimdilik düşünmüyoruz ve ben yeniden korunmaya başladım ...niye korunmaya başladın derseniz şuan tayin nedeniyle çok ücra bi yerde hatta son sınırdayız doğuda dr ve hastane yok adam akıllı 2 yıl sonra batıya gelince tekrar denicez inşallah ama korkuyorum ya olmazsa üffffffff hamileler allah tamamına erdirsin..

ben de daha yeni haamileyim cok ugrastım moralim bozuldu stres yaptım hamile kalmadan önce ve sonra umudumu kaybetmiştim kendi haline bıraktım hiç önemsemedim neler içtim ne pozisyonlar denedim doktorlarda süründüm ve en son eşimin ve arkadaslarımın ısrarıyla belimi çektirdim ve hamile kaldım inanamadım basta ama hamileyim keske daha önce cektirseydim iki yakın arkadasımda aynı sekilde hamile kaldılar bence sizde deneyin

bende 4 yıldan sonra kaldım hatta aşılamadan sonra aşılama tutmamıştı sonrasında belimi çektirdim tesadüfen ağırıyor diye ama gel görki bilmeden yaptırdığım şey bana bebeğimi getirdi ... ewet weren allah ama sebepsizde wermiyor. en son isyan edip doktorlar değil sen wer diye dua etmiştim o ayda kalmışım ... rüya gibi ya 5 yıllık ewliyiz we hamileyim bin şükürr.

sık ık ilişkiye girdik, yumurtlama günlerimi hesaplayıp dikkat ettim, belimin altına yastık koydum yaklaşık bir saat ayaklarım havada yattım aylarca bunları denedim sonuçmu hala hamiş değilim :(((

Bel Çektirmek ne ya benim belim çok ağrıyor mesela,hamile de kalamıyorum düşükten sonra.Ama internete baktım bel çektirmek felce sebep oluyor yazıyor herkes yapamaz sanırım

valla biz neler neler yaptık olmadı sonra dr a gittik yumurtlama problemim vermış yumurta geliştirici hap verdi ve çatlatma iğnesi tedavinin 3. ayında allah a şükür bebeğim geliyo:CüvCüv:

gidiyosun belinde bardak cekiyo hiç bir zararı yok acımıyoda ondan sonra 1 defa hastalanıyosun bidaha hastalanmıyosun cünkü hamiş oluyosun şimdi hamileyim allahıma şükürler olsun cok güzel bir duygu keşke daha önceden cektirseydim belimi

merhaba arkadaşlar, hamile kalmadan önce doktora gittim. ne yapmam gerektimi sordum. bana folik aside başlamamı söyledi.yumurtlama dönemde 2 gün önce, 2 gün sonra ilişkiye girin dedi.sonra belimizin yani kuyruk sokumuna 1 karış yükseklinde yastık koy ,2 saat yat dedi. 2 saat yatmak sıkıcıydı. ilk ayda hamile kalmak şansı diger aylara göre düşük dedi. ben 3 ay hamile kaldım. ilk ay gebe kalamadım.tekrar doktora gittim. ben çocuk çok istiyorum dedim.klomen ve pregnly iğnesi verdi.ama bu sefer iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişkiye 7 gün boyunca girecen dedi. bunu 2 aydı. olmadı.3 ay tekrar aynısı ve şimdi bebek müjdesini aldım

Back
X