Hamile kalmak için soğan kürü

Umutlu_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
66
38
3
30
Merhaba kızlar ocak ayında kürtaj oldum bir buçuk aydır korunmayo bıraktık ve henüz bebek yok soğan kürünü duydum deneyip hamile olan var mı

Soğan kürü yapanlar yumurtlama döneminde bırakılıyormus bebek varsa zarar vermesin diye peki yumurtlama dönemi adetten hemen sorna olanlar nasıl kullanmalı 🤔

Bu ay ben de başladım canım ikinci günüm daha pko hastasıyım bugün sarımsı kıvamı koyu akıntım geldi bu iltihap mı söktürüyo demek bilmiyorum ama inşallah faydası oluyordur da bize de vesile olur Allah ın izni ile inşallah biz de gebe kalırız.

Bu ay ben de başladım canım ikinci günüm daha pko hastasıyım bugün sarımsı kıvamı koyu akıntım geldi bu iltihap mı söktürüyo demek bilmiyorum ama inşallah faydası oluyordur da bize de vesile olur Allah ın izni ile inşallah biz de gebe kalırız.
Benim yaptığım ilk gün yopun su gibi akıntım oldu iki gün öncede yumurtlama günüm diye bıraktım bugün kahve leke gelmişti anlamadım

benimde 2. ve 3. gunumde ayni akinti olmustu😊 iltihapi atiyomus iyi bisey yani

Canım neden yumurtlama zamanı bırakıyorsun ki hiç bir önemi kalmaz o zaman mutlaka 15 gün yapman lazım ilk kürü. Bebeğe Bi zararı olmaz ki ortada Bi bebek değil hücre olacak zaten. Rabbim öyle güzel yaratmış ki ilk ay bebek den haber olmaz da ilaç falan alınırsa kesinlikle bebeğe geçmiyor sonraki iki ay beslenme başlıyor yumurtlama da gelse 15 gün devam edilmeli küre

Bugün ikinci gün bitti kür yapalı daha ama inanır mısınız kasıklarım da ağrılar var resmen söküyor pisliği falan hissediyor insan ne büyük lütuf Rabbim herşeyi Bi fayda için yaratmış 🤲

Back
X