slm kızlarr hamıle kalmak ıcın 10 aydır ugrasıyorum ve bu ay alternatıf tıppa yoneldım eskıden ebe olan bı teyzeden yardımmm alıyorum adetlıyken 3 gun boyunca yumurtalıklarımı ovdurdum ve uc gece maydanoz sut buharına oturdummm yalnız onemlı olann o buharı yaptıktann sonra ılıskıye gırmekmıss bı bılgısı olan ya da hamıle kalmak ıcın bu yolu deneyennn ve olumlu sonuc alann varsaa lutfenn yardımcı olunnnnnn bi bilgi paylasmaktaann yorulmazsınızzz
canım ben yaptım ama sonuç alamadım inşallah sende işe yarar denemekten zarar gelmez
Ay ilk defa duydum.neoluyomus oyle oturunca:)).yani neye faydaliymis.bende deneyeyim yapmadigimiz sey kalmicak bu gidisle( ve sut banyosu gibimi kuvette.yoksa nasil yapicaz.cahilce bi soru oldu ama kovaya oturma fikride cazip gelmedi.
Hmm anladim simdi.ugrastirici ama denemek lazim sutun icerekte yumurtaliklara iyi geldigini biliyorum ve iciyorum ben her aksam buay faydasini gordum de yum yumu kacirdim.hayatim bunun disinda soyle kolay yontemler de varsa yenilen icilen soylesin o ablacikta fayda gorursek duacisi oluruz.ya bu bizim bebisler niye gelmiyoooslm canımm eskıden kadınlar bunu uygularmıs bunu yapıp hamıle kalan cok ınsan duydumm doguda uzun yıllar ebelık yapan bı kadına gttm 2 3 gun o soyledııı kasıkları yumurtalıkları baya yumusatıyorr tuplerdekı tıkanıklık fılan varsada acıyormuss
bak sımdı soyle 1 kg sute 2 dmet maydanoz koyup kaynatıyorsun kaynar kaynarr buharına oturuyorsunn tabı kendını yakmadan mesela bn eskı bı tencerede kaynattımmm maydanozlaaa bı tabureyı de deldımmm tamm vajınaya ısabet etsınn dıyee dırek oraya vurması lazımmm altı komple cıkarıyorsunnn tencereyı yukseltmek ıcın altına bırsey koydummm ve tabureye oturunca o da alttan buhar verıyoo sut soguyana kadar uzerınde oturuyosunnn ve oyle sıcagı sıcagına ılıskıye gırıyorsunnn cnm ama kendını hıc usutmıceksınn ayaklarını hep sıcak tutman gerekıyorr kendını de bence dıkkat ederk denemekde fayda varrr bm teyzemın 2 sene cocugu olmadı o da 3 gun ust uste boyle yaptı ıkıncı ay hamıle kaldı ınsallah bızde oluruzzz
ilahiiiiHmm anladim simdi.ugrastirici ama denemek lazim sutun icerekte yumurtaliklara iyi geldigini biliyorum ve iciyorum ben her aksam buay faydasini gordum de yum yumu kacirdim.hayatim bunun disinda soyle kolay yontemler de varsa yenilen icilen soylesin o ablacikta fayda gorursek duacisi oluruz.ya bu bizim bebisler niye gelmiyooo(( sute otur ot cop ic kobay olduk iyice valla :))
canım ben yaptım ama sonuç alamadım inşallah sende işe yarar denemekten zarar gelmez
ilahiiii
aynennn oyle olduk canımcımm ya tabıkıde sızın ıcınde sordum unuturmuyummmm genel olarak bırsey ye ıc demedı hersey allahtan dedı bol dua ett dedı mısal benım yumurtalıklarımmm zayıf demıstı doktor o da hayır doktora guvenme senın her ıkı yumurtalıklarında cok guzel calısıyo fakat bıraz ıltıhap var sende kendını sıcak tut fılan dedı ha bı de cay ıcme dedııı en fazla gunde 2 bardak baska yokkkkafaya takıyoruzz ya once bundannn sıyrılmak lazımm su foruma bıle her gun gırmemıs kafaya taktıgımızın gostergesı deıl mııı
amin cnm tskler ama ıstersen bır daha dene ılıskıden once yapılıyor bu oyle mı uyguladınnn ??
evet öyle uyguladım cnm ama ama benim fsh yüksek yani bu olay rahim için iyi iltihap vb durumlar sanırım o yüzden bende işe yaramadı
bende bu ay yaptım maydonoz yoktu sütü kaynattım ve oturdum sonra da ilişki..benim bu aydan daha yumurtlama haftam olmama rağmen ümidim yokk..
rabbim inş tüm bekleyenlere tez vakitte bebişlerini verir..
gerçi eşim varikoselden ameliyat oldu martın ortasında test vercek bakalım inş yoluna girmiştir..tahlili çok önceden yaptık sayı yüksek diye diğerleri sorun saymadılar oysaki kaç ayımız boşa gitti..en sonunda bi dr.uyandı ve ameliyat oldu
10 ay olucak yoruldum çok rabbim daha fazla bekletmez inş.
bende pko olduğumu dr.gidince öğrendim adetlerim düzensiz denilemez en fazla 3-5 gün önce veya sonra
geçen ay yumurtlamamışım progesteron testim düşük çıktı vs vs
sorunsuz ama sorunlu bi çok şey var mı bilmiyorum
işte benim hikayem de böyle sıktıysam kusura bakmayın doldum epeydir
bende bu ay yaptım maydonoz yoktu sütü kaynattım ve oturdum sonra da ilişki..benim bu aydan daha yumurtlama haftam olmama rağmen ümidim yokk..
rabbim inş tüm bekleyenlere tez vakitte bebişlerini verir..
gerçi eşim varikoselden ameliyat oldu martın ortasında test vercek bakalım inş yoluna girmiştir..tahlili çok önceden yaptık sayı yüksek diye diğerleri sorun saymadılar oysaki kaç ayımız boşa gitti..en sonunda bi dr.uyandı ve ameliyat oldu
10 ay olucak yoruldum çok rabbim daha fazla bekletmez inş.
bende pko olduğumu dr.gidince öğrendim adetlerim düzensiz denilemez en fazla 3-5 gün önce veya sonra
geçen ay yumurtlamamışım progesteron testim düşük çıktı vs vs
sorunsuz ama sorunlu bi çok şey var mı bilmiyorum
işte benim hikayem de böyle sıktıysam kusura bakmayın doldum epeydir
üzülme canım benim bende pko hastasıyım evlendikten sonra öğrendim 3 yıldır mücadele ediyorum ..zor bi hastalık ama Rabbim sonunda yine müjdeliyo... kiloluysan zayıflamaya çalış etkisini muhakkak görürsün...7 kes klomen artı çatlatma iğnesi denedim 2 kez gonal f artı çatlama iğnesiyle aşılama oldum sonuç negatif yani yumurtalarım hiç gelişmiyor 1 tane ancak iş zar zor... birbirimize dua edelim imtihandayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?