hamile kalmak için süt ve maydanoz buharı deneyen ve etkisini görenlerrrr

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm kızlarr hamıle kalmak ıcın 10 aydır ugrasıyorum ve bu ay alternatıf tıppa yoneldım eskıden ebe olan bı teyzeden yardımmm alıyorum adetlıyken 3 gun boyunca yumurtalıklarımı ovdurdum ve uc gece maydanoz sut buharına oturdummm yalnız onemlı olann o buharı yaptıktann sonra ılıskıye gırmekmıss bı bılgısı olan ya da hamıle kalmak ıcın bu yolu deneyennn ve olumlu sonuc alann varsaa lutfenn yardımcı olunnnnnn bi bilgi paylasmaktaann yorulmazsınızzz

canım ben yaptım ama sonuç alamadım inşallah sende işe yarar denemekten zarar gelmez

canım ben yaptım ama sonuç alamadım inşallah sende işe yarar denemekten zarar gelmez

Ay ilk defa duydum.neoluyomus oyle oturunca:)).yani neye faydaliymis.bende deneyeyim yapmadigimiz sey kalmicak bu gidisle ( ve sut banyosu gibimi kuvette.yoksa nasil yapicaz.cahilce bi soru oldu ama kovaya oturma fikride cazip gelmedi.

Ay ilk defa duydum.neoluyomus oyle oturunca:)).yani neye faydaliymis.bende deneyeyim yapmadigimiz sey kalmicak bu gidisle ( ve sut banyosu gibimi kuvette.yoksa nasil yapicaz.cahilce bi soru oldu ama kovaya oturma fikride cazip gelmedi.

slm canımm eskıden kadınlar bunu uygularmıs bunu yapıp hamıle kalan cok ınsan duydumm doguda uzun yıllar ebelık yapan bı kadına gttm 2 3 gun o soyledııı kasıkları yumurtalıkları baya yumusatıyorr tuplerdekı tıkanıklık fılan varsada acıyormuss
bak sımdı soyle 1 kg sute 2 dmet maydanoz koyup kaynatıyorsun kaynar kaynarr buharına oturuyorsunn tabı kendını yakmadan mesela bn eskı bı tencerede kaynattımmm maydanozlaaa bı tabureyı de deldımmm tamm vajınaya ısabet etsınn dıyee dırek oraya vurması lazımmm altı komple cıkarıyorsunnn tencereyı yukseltmek ıcın altına bırsey koydummm ve tabureye oturunca o da alttan buhar verıyoo sut soguyana kadar uzerınde oturuyosunnn ve oyle sıcagı sıcagına ılıskıye gırıyorsunnn cnm ama kendını hıc usutmıceksınn ayaklarını hep sıcak tutman gerekıyorr kendını de bence dıkkat ederk denemekde fayda varrr bm teyzemın 2 sene cocugu olmadı o da 3 gun ust uste boyle yaptı ıkıncı ay hamıle kaldı ınsallah bızde oluruzzz

Hmm anladim simdi.ugrastirici ama denemek lazim sutun icerekte yumurtaliklara iyi geldigini biliyorum ve iciyorum ben her aksam buay faydasini gordum de yum yumu kacirdim.hayatim bunun disinda soyle kolay yontemler de varsa yenilen icilen soylesin o ablacikta fayda gorursek duacisi oluruz.ya bu bizim bebisler niye gelmiyooo (( sute otur ot cop ic kobay olduk iyice valla :))

benim fsh yüksek bana o yüzden fayda etmemiş olabilir ama rahimde iltihap yada tüplerle ilgili durumlarda iyi geliyormuş sağ üpüm tıkalı o niyetle yapmıştım ama yumuralıklarda problem olduğu için hala bebiş yok

ilahiiii
aynennn oyle olduk canımcımm ya tabıkıde sızın ıcınde sordum unuturmuyummmm genel olarak bırsey ye ıc demedı hersey allahtan dedı bol dua ett dedı mısal benım yumurtalıklarımmm zayıf demıstı doktor o da hayır doktora guvenme senın her ıkı yumurtalıklarında cok guzel calısıyo fakat bıraz ıltıhap var sende kendını sıcak tut fılan dedı ha bı de cay ıcme dedııı en fazla gunde 2 bardak baska yokkk kafaya takıyoruzz ya once bundannn sıyrılmak lazımm su foruma bıle her gun gırmemıs kafaya taktıgımızın gostergesı deıl mııı

Aynen aynen kafayi bozduk cocuk cocuk diye.rabbim daha fazla aratmadan tez zamanda verir ins.benim zaten cayla alakam yok cok sukur.carpinti yaptigi icin icmiyorum.oyleyse madem ayaklarini ozellikle sicak tut bide belini.en cok oralardan usutuyoruz.

bende bu ay yaptım maydonoz yoktu sütü kaynattım ve oturdum sonra da ilişki..benim bu aydan daha yumurtlama haftam olmama rağmen ümidim yokk..
rabbim inş tüm bekleyenlere tez vakitte bebişlerini verir..
gerçi eşim varikoselden ameliyat oldu martın ortasında test vercek bakalım inş yoluna girmiştir..tahlili çok önceden yaptık sayı yüksek diye diğerleri sorun saymadılar oysaki kaç ayımız boşa gitti..en sonunda bi dr.uyandı ve ameliyat oldu
10 ay olucak yoruldum çok rabbim daha fazla bekletmez inş.
bende pko olduğumu dr.gidince öğrendim adetlerim düzensiz denilemez en fazla 3-5 gün önce veya sonra
geçen ay yumurtlamamışım progesteron testim düşük çıktı vs vs
sorunsuz ama sorunlu bi çok şey var mı bilmiyorum
işte benim hikayem de böyle sıktıysam kusura bakmayın doldum epeydir

yok cnm estagfurullah olurmu oyle sey hepımız aynı durumdayızz senı cok ıyı anlıyorummm bende yıldımm arıkk allahdann baska carem yokk

üzülme canım benim bende pko hastasıyım evlendikten sonra öğrendim 3 yıldır mücadele ediyorum ..zor bi hastalık ama Rabbim sonunda yine müjdeliyo... kiloluysan zayıflamaya çalış etkisini muhakkak görürsün...7 kes klomen artı çatlatma iğnesi denedim 2 kez gonal f artı çatlama iğnesiyle aşılama oldum sonuç negatif yani yumurtalarım hiç gelişmiyor 1 tane ancak iş zar zor... birbirimize dua edelim imtihandayız

rabbim bana nasip etti.şimdi dualarım tüm isteyenler için..
benim eşimde varikosel de vardı ameliyat oldu 5 ay sonra mucizem geldi çok şükür..
ben rahim filmi çekildim o ay dr.değiştirdim bu ay normal bakalım sonra olmadı aşılama dedi ve o ay rabbim yüzümü güldürdü..hatta yumurta takibinde yumurtam yoktu nerdeyse sonradan 17.günü birden büyüdü ama umutsuzdum bu saatten sonra zor dedim veeeee bebişim benimle ..
inşallah tez vakitte tüm isteyenlerde sevinir.sanada tez vakitte şifa ve hayırlı evlat diliyorum canım..

Benim adet düzenim iyi ama sancılı geçiyor yeni evlendim bebek istediğimiz için incir kür yaptım karnım çok ağrıdı şişti sanırım hormonlarimi yükseltti ve 3 gün erken adet oldum :-\ evde pirasa vardı hasladim içine civanpercemi ve adaçayı attım kokusu tam ilaç gibiydi kola kasasi bulduk geldik koydum tencereyi altına sardim etrafını..üstten duman çıkıyorken oturdum sadece malum yere gelen kısmı açıktı. Battaniyeyle sardim kendimi de bir saat terledim ayağıma sıcak su torbası yaptık. Kalkınca direk kuru giyinip yattim suyum çıkmıştı zira.. Gece boyunca wc de pihti döktüm (adet günümdü zaten) yumurtalıklarimin bosaldigini hissettim resmen 3 gün devam edicem Allah sifamizi verir inşallah

Merhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.

bende adetin 12. günü yaptim. 10 dk oturdum az oldu sanırım. 2 gün daha yapayim mi? 2 gün daha devam edersem yumurtlamaya denk gelebilir zarar verir mi diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…