hamile kalmak için ters takla atanlar,gelin beraber atalım...

hayalimuhal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
12
0
36
Kocaeli
evett 2 yıl bitti bugün..tam iki yıl önce bugün eşimle karar alarak korunmayı bıraktık,hemen bebeğim olacak sandım..aylar geçti hatta yıllar..her gün benden bişiler götürdü.saçıma beyazlar düştü,gözlerimin kenarları kırıştı,ama hala göbeğim büyümediilk defa soğan suyuna başladım ardından da incir suyu,eşim de dün akşam keçi boynuzu kürü içeceğim diye istifra etti..ne edelim işimiz soğana incire kaldı...siz ne ettiniz,şuan ne ile çare arıyorsunuz???

olmazmı cnm ben varım :) benimde 2 yıl dolcak yakında hala yok.....ben bu ay 3.kez klomen kullanıcam inşallah bu sefer olur yoksa aşılamaya geçilecek...bende eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum inşallah iyi gelir:))))

Canım doktor kontrolünde herşey yolundaysa Allahım inşallah en kısa sürede göbeğinide büyütür.

bende o bin takla atanlardanim temmuzda düsük yapdim ve ondan beri deniyoruz ama hala olmadi bende bu ay sogan suyu ictim bi hafta hergün incir filan yedim iste, iliskiden sonra bi sagima bi soluma yatdim bir sürü sey iste......sabirrrrda tükeniyooooo....

Allahım en tez vakitte bebeğini sağlıkla sıhhatlı kucağına almayı nasip eder inşallah. Benden ufak bir tavsiye bu kürler uygulanıyo ama hepsini birlikte uyguladığında çok fazla faydasını göremiyorsun. Öncelikle 15 günlük soğan kürünü, sonrasında 21 gün incir kürü 7 gün ara tekrar 21 gün incir kürü uygularsan ve sağına soluna değilde belinin altına bir yastık koyup ayaklarını yükseğe kaldırarak sabaha kadar yatarsan, verecek olan Allahım ama sen elinden geleni doğru bir şekilde yapmış olursun.

Pamukshekerim tsk ederim...kocaman aminnnnnnn diyorum o güzel dualarin icin. normalde ben hep ayaklarimi dikiyodum ama bu ay saga sola yatdim bakalim hayirlisi insallahhhhhhhhh

ben 2 kez klomen kullandım 1 kez de aşılama oldum..olumsuz sonuçlandı ama o kadar çok hamile kalan duydum ki klomenle..umarım bu ay senin ayın olur ve aşılamaya gerek kalmaz.klomenden sonra çatlatma iğnesi olacak mısın,yoksa sadece klomen mi??

derler ki düşüğün bir ayağı içerde kalırmış,ikincisi gelirmiş..en azından olabiliyorsun o yüzden incir eminim işe yarar...arkadaşım 1 yıl sonra incir kürü ile hamile kaldı geçen hafta öğrendi..hadi hayırlısı sana da canım:))

evettt ben de soğan kürü yapıyorum regl olunca incire başlayacağım dediğin doğru...eşim dün keçiboynuzu kürü içti bu kez içebildi şükür:))inanıyorum ben artık umutsuz değilim sirkelenip kendime kaldım bu ay ben de anne olacam:))peki sen nasıl gebe kaldın paylaşır mısın bizlerle???

Canım benim kullanmadığım kür, içmediğim vitamin, açıkcası duyupta uygulamadığım bişey kalmadı. Ama tek söyleyebileceğim biz ne kadar uğraşsak çabalaşacakta yalnızca isteğimizi belli edebiliyoruz, Allahım istediği anda oluyor, inşallah bizim için hayırlı zaman şimdidir, bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım, Allahım dileyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla.

demek benim topiğimi beğenmedinizzz zilli kızlarrrrr..çok yoğun diğerleri oku oku bitmiyor,küçük bir uygarlık kuralım demiştim sakin bir obada:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…