Hamile kalmak icin yaptıklarım

melisdem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
127
21
18
20
Arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim evliligimin 9. Ayında hamile kaldım ama 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum. Ondan sonra da 4 5 ay korundum ve doktorun yazdigi kan sulandiriciyi içmeye başladığımın ilk ayı kimyasal gebelik geçirdim. Bende d vitamini ve demir eksikliği var. Ayrıca enfeksiyon var. Kaşıntı koku falan oluyor arada. Bu ay çok sıkı bir plan yaptım. Haftada iki kez d vitamini sabahları folik asit öğleden sonra demir eksikliği ilacini akşam magnezyum ve kan sulandiricimi uyumadan önce de hayit otu tohumu içiyorum. Yatağa geçince de fitili uygulayip yatiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Kefir ve avokado yemeye başladım ve paketli gidalari ve asitli içecekleri cikardim hayatımdan. Bunlar umarım işe yarar. Başka ne yapabilirim sizce?

trendyoldan laboquick ovülasyon testi almanızı tavsiye ederim yumurtlama günlerini kaçırmamak için benimde bir kürtajım var sonrasında bu sekilde gebe kaldım aldığınızda kullanmayı düşünürseniz anlatırım seve seve allah kucağınızı boş bırakmasın

Ovulasyon testi alıp kullanmak aklımdaydı zaten ama iliski gun aşırı oluyor zaten. İllaki denk geliyor. Reglim de düzenli yumurtlama gününü takip ediyorum ama çatlama oluyor mu onun için testi almam lazım sanirim

evet yumurtlama gününü illaki yakalarsınız ama çatlama konusu önemli faktörlerden belki o kısımda bir sorun vardır allah korusun en azından öğrenmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…