Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak icin yasin topluyorum...👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar
11senelik evliyiz maalesef evlat sahibi olamadik 6kürtajim var kayip ettim yavrularimi. 500 yasin toplamak istiyorum benim icin yasin okurmusunuz isim vermim siz her ne niyet icinse diye niyet edebilirsiniz. Her kişi 1 tane yasin okicak. Kim bilir belki denk gelir. Allah hepinizden razi olsun Allahim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah...
Canım bi tane de ben okurum şimdi adetliyim 2 Güne bitecek okuyacağım inşallah 🤗

Gercekten cook sagol Allah razi olsun 500 tamamladim şimdi 2de bi arkadaş buldu son 1de annen okicak Allahim hepinizden razi olsun cok sagol sizlerinde ne muradi varsa gercek olsun tez zamanda inşallah
Canım annem okumuş ben de şimdi okudum söylediğimden beri hiç aklımdan çıkmadı biliyo musun adetliydim ya unutursam dedim ama bi an aklımdan çıktı mı sor 😄 böyle şeylerde çok titizim neyse okudum da şimdi Allah kabul etsin herkesinkini Rabbim sana da dileyen isteyen herkese de bana da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin :KK200:

Canım annem okumuş ben de şimdi okudum söylediğimden beri hiç aklımdan çıkmadı biliyo musun adetliydim ya unutursam dedim ama bi an aklımdan çıktı mı sor 😄 böyle şeylerde çok titizim neyse okudum da şimdi Allah kabul etsin herkesinkini Rabbim sana da dileyen isteyen herkese de bana da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin :KK200:
Canim benim Allah razi olsun sizden cok sagol amin inşallah Allahim anne baba olmak isteyen bütün kullarina nasip etsin inşallah seninde kucagini tez zamanda doldursun ikizlerle inşallah.
Annenin ellerinde öpüyorum Allah razi olsun ♥️♥️♥️

Ben okudum bir tane az önce söz vermiştim geçen gün adetim temizlenince okudum hemen Allah kabul etsin bizlere de evlat nasip etsin 🤲amin

Merhaba arkaşlar 🥰
Sizler benim icin yasin okumuştunuz Allah hepinizden razi olsun bi oglum oldu cok şükür 1 aylik olduk. Dualarimiz kabul oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah er yada gec dualar kabul oluyor biraz sabir cok mutluyum... cok sagolun...😍😍😍😍

Back
X