- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.869
- 798
- Konu Sahibi Kelebek-bek
Okudum ben canim amin ecmainAllah hepinizden razi olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum ben canim amin ecmainAllah hepinizden razi olsun inşallah
Canim 1 tane okicekmisin not alcam ona göreSiz bilirsiniz. Ben azalsın diye dedim.
Bir kişi bir tane okuyabiliyor dediniz. Diğer grupta tespih sonrası okuyorum herkese birer tane. Orda sıranız gelince okuyacağım.Canim 1 tane okicekmisin not alcam ona göre
Tamam canim sagol Allah razi olsunBir kişi bir tane okuyabiliyor dediniz. Diğer grupta tespih sonrası okuyorum herkese birer tane. Orda sıranız gelince okuyacağım.
Okudum. Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallahBende alayim bir tane. Bu akşam okurum insallah sonra da yazarım![]()
Sagol canim Allah razi olsunOkudum. Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallah
Canım bi tane de ben okurum şimdi adetliyim 2 Güne bitecek okuyacağım inşallahSelam kizlar
11senelik evliyiz maalesef evlat sahibi olamadik 6kürtajim var kayip ettim yavrularimi. 500 yasin toplamak istiyorum benim icin yasin okurmusunuz isim vermim siz her ne niyet icinse diye niyet edebilirsiniz. Her kişi 1 tane yasin okicak. Kim bilir belki denk gelir. Allah hepinizden razi olsun Allahim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah...
Sagol canim benim Allah razi olsunnCanım bi tane de ben okurum şimdi adetliyim 2 Güne bitecek okuyacağım inşallah![]()
Sen benden bi tane daha yaz o zaman anneme okutayım:))3 kişi daha bulabilsem bitcek inşallah
Gercekten cook sagol Allah razi olsun 500 tamamladim şimdi 2de bi arkadaş buldu son 1de annen okicak Allahim hepinizden razi olsun cok sagol sizlerinde ne muradi varsa gercek olsun tez zamanda inşallahSen benden bi tane daha yaz o zaman anneme okutayım:))
Maşallah :)Gercekten cook sagol Allah razi olsun 500 tamamladim şimdi 2de bi arkadaş buldu son 1de annen okicak Allahim hepinizden razi olsun cok sagol sizlerinde ne muradi varsa gercek olsun tez zamanda inşallah
K Kelebek-bek canım okudum Yasinini Allah kabul etsin kucağın dolsun inşallah1 tane de ben okurum arkadaşıma![]()
Canım annem okumuş ben de şimdi okudum söylediğimden beri hiç aklımdan çıkmadı biliyo musun adetliydim ya unutursam dedim ama bi an aklımdan çıktı mı sorGercekten cook sagol Allah razi olsun 500 tamamladim şimdi 2de bi arkadaş buldu son 1de annen okicak Allahim hepinizden razi olsun cok sagol sizlerinde ne muradi varsa gercek olsun tez zamanda inşallah
Canim benim Allah razi olsun sizden cok sagol amin inşallah Allahim anne baba olmak isteyen bütün kullarina nasip etsin inşallah seninde kucagini tez zamanda doldursun ikizlerle inşallah.Canım annem okumuş ben de şimdi okudum söylediğimden beri hiç aklımdan çıkmadı biliyo musun adetliydim ya unutursam dedim ama bi an aklımdan çıktı mı sorböyle şeylerde çok titizim neyse okudum da şimdi Allah kabul etsin herkesinkini Rabbim sana da dileyen isteyen herkese de bana da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
![]()
Sagol canim benim Allah razi olsun