Hamile kalmak için

2 ay denedim 3.ayda hamile kaldım çok faydalı bişey ben baya geç yumurtluyomuşum yani

Merhaba kızlar yeni uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyorum ben bilenler tecrubeli olanlara bisey danismak istiyorum. Biz 10 aydir bebek istiyoruz ama hamile kalamadim. Doktora gittim butun testler yapildi hormon testlerim normal, 21.gunde yapilan progesteron testim normal, vajinal muayene ve smear testleri normal, esimin sperm testi normal cikti hic birinde sorun cikmadi. Benim sorum bu asamadan sonra benim ne yapmam hangi yolu izlemem gerekiyor doktor cok fazla bisey soylemedi ilac bile kullanmama gerke yokmus klomen vb cunku yumurtam olusup catlamis 18 mm buyuklugundeydi hatta bu ay bakildi. Bu noktadan sonra hsg mi cektirmeliyim erken mi bilmiyorum yardimci olabilecek arakadaslar varsa oneri verebilecek sevinirim

Tüm bu aşamalardan geçmiş biri olarak

Rahim filmi çektirdim tupler in ikisi de açıktı

Bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım :)

Ovulasyon testini de denedim bu arada sonuç alamadim:)

Bende sogan kurune baslamayi denedim bu ay ama 1 gun ictim sonra midemde biraz yanma yapti biraktim esimde hersey normal niye iciyosunki falan dedi ama yinede alternatif tıp denemekte fayda var canim bende adetemi bekliyorum aslan pencesi civan percemi coban cantasi karisimi icicem ebru destanin kitabinda varmis bu kur2 fayda gören cok sayida var. Senin yumurtan da benim gbi mi peki canim yani bi sıkıntı yok demi olusup catliyo mu kendiginden benim bi sorun yokmus ilac da vermedi doktor o yuzden klomen vs

Bana da ilaç falan verMedi çünkü kendiliğinden büyüyüp çatliyordu

Eşime keçiboynuzu ve havuç kuru yaptık bi de biz. Diğer mesajlarima ek olarak

Tüm bu aşamalardan geçmiş biri olarak

Rahim filmi çektirdim tupler in ikisi de açıktı

Bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım :)
Kacinci ayinda rahim filmi cekildin canim bende cekilsem mi yada 1 2 ay daha beklesem mi bilemedim bu arada gozunaydin insallah sag salim kucagina alirsin bebegini canim :)

Kacinci ayinda rahim filmi cekildin canim bende cekilsem mi yada 1 2 ay daha beklesem mi bilemedim bu arada gozunaydin insallah sag salim kucagina alirsin bebegini canim :)

Aminnnnnn canım hepimizin

13. Ay da film çektirdim 14. Ayda minigim geldi :)

Back
X