Hamile kalmak için

Nasipte varsa her türlü olur canım kafana takmamaya calis

Ben ocak mart ve nisan da kimyasal geçirdim, kesinlikle o zamanlar cok stresliydim. Bu sefer hic stres yapmadim düşünmedim olursa olur modundaydim. Gerçekten dusunmeyince oluyormus
Bende mart ayında kşmyasal yaşadım.
Ama sınrasında bidaha hamile kalamadım.
Ovülasyon takibi yapıyorum acaba çok mu stres yapıyorım

Bende mart ayında kşmyasal yaşadım.
Ama sınrasında bidaha hamile kalamadım.
Ovülasyon takibi yapıyorum acaba çok mu stres yapıyorım
Kimyasal gecirdiysen demek ki hamile kalmanda bi sorun yok, stres evet herseyi oldugu gibi hamile kalmayi da cok cok etkiliyor

Kimyasal gecirdiysen demek ki hamile kalmanda bi sorun yok, stres evet herseyi oldugu gibi hamile kalmayi da cok cok etkiliyor
Evet canım
İlk defa korunmadım o ay kimyasaö yaşadım. Çok üzüldüm hamile kalamicam diye rüyalarıma girdi. Çatlama iğnesi olmayı düşündüm ama domtor yapmadı. Hamile kalabiliyorsun yumurtan çatlayabiliyor diye.
Bu ay stress yapmıyorum sağlıklı beslenicem bakaşım olcak mı

Evet canım
İlk defa korunmadım o ay kimyasaö yaşadım. Çok üzüldüm hamile kalamicam diye rüyalarıma girdi. Çatlama iğnesi olmayı düşündüm ama domtor yapmadı. Hamile kalabiliyorsun yumurtan çatlayabiliyor diye.
Bu ay stress yapmıyorum sağlıklı beslenicem bakaşım olcak mı
Olur olur hic kafana takma, hayirlisi olsun insallah cnm

1 yildir hamile kalamiyorum 2 foktora gittim hic bir sorun yok denildi don gittigim doktor folikasit ve progestan verdi muhtemelen rahmi hazirlamasi adina.Progestani kullandim gunde 3 defa sadece bir kutu 5 gun once bitti adetime 8 gun var dunden bu yana kahverengi leke geliyor ilactan olabilir mi yoksa ustune gormek mi? Gebelige dair hic bir emare yok malesef

Hayır canım takip etmedim. Benim prolaktin hormonum yüksekti ilaç kullaniyodum adet düzensizliğim vardı en son ilaçla adet olmuştum. O yüzde hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Ama korunmuyoduk olursa olur kafasindaydim
Prolaktin kaçtı? Benim de 111 çıktı ilaç kullanıyorum. Testere dişli aslan pençesine başladım.prolaktin kactaydi acaba merak ettim. Engel değil diye biliyorum ama benim de olmuyor

Prolaktin kaçtı? Benim de 111 çıktı ilaç kullanıyorum. Testere dişli aslan pençesine başladım.prolaktin kactaydi acaba merak ettim. Engel değil diye biliyorum ama benim de olmuyor
Benim 54 tü canım . Yüksek olduğunda korunuyoduk zaten doktorda yüksekliği hamilelige engel olabiliyo demişti. Dostinex kullandım bir ay . Bikac kez de korunmasız ilişki olmuştu. O ay hamile kaldım ilacı içerken. Hatta doktor demek ki hormonu fazla düşürmüşüz diye espri yapmıştı. Ilaç kolaylaştırdı hamile kalmamı büyük ihtimal. Çünkü bende adet düzensizliği ve kist bile yapmıştı

Benim 54 tü canım . Yüksek olduğunda korunuyoduk zaten doktorda yüksekliği hamilelige engel olabiliyo demişti. Dostinex kullandım bir ay . Bikac kez de korunmasız ilişki olmuştu. O ay hamile kaldım ilacı içerken. Hatta doktor demek ki hormonu fazla düşürmüşüz diye espri yapmıştı. Ilaç kolaylaştırdı hamile kalmamı büyük ihtimal. Çünkü bende adet düzensizliği ve kist bile yapmıştı
Benim çok garip yüksek ama asla adet düzensizliğim olmadı hiçbir belirtisi yok. Ne güzel çok sıkıntı olmadan olmuş sizin. Darısı başımıza inşallah.

Benim çok garip yüksek ama asla adet düzensizliğim olmadı hiçbir belirtisi yok. Ne güzel çok sıkıntı olmadan olmuş sizin. Darısı başımıza inşallah.
Senin ne zamandır yüksek . Ne kadardır ilaç kullaniyosun

Daha 1ay oldu. Tsh 5.57 çıktı. İlaç verdi adet olunca tekrar gideceğim . Tsh değeri mi prolaktini yükseltiyor onu anlayacağız. Testere dişli aslan pençesi içtim bakalım destekledi mi. Yalancı prolaktin denilen bir durum var sanırım iniş çıkışlar oluyor

Back
X