Bisey sormak istiyorum bunu hamile kalana kadar her sabah devam ettiriyormuyz yoksa sadece bir defalık mı ne zamn baslamaliyzArkadaşlar çok geç oldu ama güç olmasın sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum .1,5 sene bebeğim olmadı.polikistik över hastası olarak gittim hekime bana bi sırrını söyledi "çörek otu" aç karna çekilmiş çörek otundan bir tatlı kaşığı yememi istedi.sonuç gebe kaldım.şu an bebeğim var.aynı zamanda kızenime söyledim o da ikiz Doğum yaptı.bu kadar zaman yazılarınızı okudum gecikmiş bir borçtur.hepiniz deneyin lütfen......
Arkadaşlar çok geç oldu ama güç olmasın sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum .1,5 sene bebeğim olmadı.polikistik över hastası olarak gittim hekime bana bi sırrını söyledi "çörek otu" aç karna çekilmiş çörek otundan bir tatlı kaşığı yememi istedi.sonuç gebe kaldım.şu an bebeğim var.aynı zamanda kızenime söyledim o da ikiz Doğum yaptı.bu kadar zaman yazılarınızı okudum gecikmiş bir borçtur.hepiniz deneyin lütfen......
süpeeerr :)Arkadaşlar çok geç oldu ama güç olmasın sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum .1,5 sene bebeğim olmadı.polikistik över hastası olarak gittim hekime bana bi sırrını söyledi "çörek otu" aç karna çekilmiş çörek otundan bir tatlı kaşığı yememi istedi.sonuç gebe kaldım.şu an bebeğim var.aynı zamanda kızenime söyledim o da ikiz Doğum yaptı.bu kadar zaman yazılarınızı okudum gecikmiş bir borçtur.hepiniz deneyin lütfen......
ya gerçekten mi yaa bende yapıcamm havanda dvücekmiyim aldığım çörek otunu her sabah 1 tatlı kaşığı nasıl yapıcamBende ikinci oğlumda çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldım 9 ay olmadı bebeğim.
bende 1 senedir deniyorum canım inşallah olur bebişlerimizKızlar bisey sormak istiyorum bizde eşimle cocuk istiyoruz ayni hastalik bende de var ilac kullandm birakali 3 ay oldu ve hala hamile kalamadm bu ay biseyler denedm oluck mi bilmiyorm 2 gün önce bacağimda çatlaklar oluştu adetime 10 gün faln var ilk defa böyle catlaklarla karsilasiyorm ne yapcm nedn olabilir acaba çok stres yapiyrm yardımcı olun
Direk çekilmiş aldımya gerçekten mi yaa bende yapıcamm havanda dvücekmiyim aldığım çörek otunu her sabah 1 tatlı kaşığı nasıl yapıcam
Direk çekilmiş aldım gamile kalana kadar devam ettimKür şeklinde mi yaptınız yoksa direk çekilmiş çörek otu mu yediniz rica etsem ayrıntılı anlatırmısınız tarifini
hım anladım ozaman ben bir aktara sorayım öyle çekilmiş alayım. teşekkürlerDirek çekilmiş aldım
Bekleyemedim 2 gün daha.Test yaptım yine tek çizgi oofffoff. Çörek otunu da sordum bildiğin çörek otunu veriyorlarya başka biyere daha soracağım.hım anladım ozaman ben bir aktara sorayım öyle çekilmiş alayım. teşekkürler
İnşallah olur bizimdeBende ikinci oğlumda çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldım 9 ay olmadı bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?