Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ve 18. günler arasında oolacak değilmiGeçmiş olsun. Adetin birinci gününden itibaren saymaya başla. 11-18.günler arası günaşırı ilişkiye gir.
Aynen :)11 ve 18. günler arasında oolacak değilmi
hangi poziyonda daha kolay tutunur peki spermelrAynen :)
nasıl girer peki rahatça kusara bakmayınsoruyorum böyle ama daha yeniyim bu konuda sadece 1-2 gün oldu vajinismusu yeneliSpermlerin içeriye rahat girebileceği her pozisyon olur.
İlişkiden sonra ayakları havaya dik, sırtüstü yat. Belinin altına da yastık koy. Tamamdırnasıl girer peki rahatça kusara bakmayınsoruyorum böyle ama daha yeniyim bu konuda sadece 1-2 gün oldu vajinismusu yeneli
inşallah isteyen herkese nasip olurbncede her pozisyon uyar rahat ol.bnde bebiş istiyom...
tamam çook teşekkür ederim :))İlişkiden sonra ayakları havaya dik, sırtüstü yat. Belinin altına da yastık koy. Tamamdır
yok duymadım ben ne için gerekliymiş jelbende hamıle kalmak ıstıyorum kac aydır denıyoruz hala olmadı doktorum preseed dıye bı jel onerdı bu jelı bılen varmı
Canım ben o yumurtlama günlerine cok takılmadım yanı hesaplamayla doğrusunu sen bulamıyorsun doktorun kontrolünde net şekilde öğrenebiliyorsun o yüzden ben mesela adetim biter bitmez 2 günde bir ilişkiye girdik eşimle 1 ay boyunca ve senın altta oldugun pozisyon daha sağlıklı hamıle kalabilmen için ayrıca ben ilişkiden sonra belime yastık koyup 3-5 dk bekledim duşa hemen girmedim falan fılan ama tabi Rabbim istedi nasip etti biz sadece kendi Çapımızda bıseyler çabaladık inş tez vakıtte hamıle kalırsın sende..bıde kafana sakın takma hele ki ilişki sırasında ve sonrasinda unut yanı bebek olayını başka şeylerden Konuşun sakın stres yapma benden söylemesi..merhaba arkadaşlar ben vajinismusu yeni yendim çok şükür allah ı ma.ama artık bebiş istiyorum ne pozisyonda nasıl yapabilirim özelliklere nelere dikkat etmeliyim bana yardım edermisiniz.
çook teşekkür ederim önümüzde ki hafta adet olcam inşallah bittikten sonra başlayacağım denemelere :)Canım ben o yumurtlama günlerine cok takılmadım yanı hesaplamayla doğrusunu sen bulamıyorsun doktorun kontrolünde net şekilde öğrenebiliyorsun o yüzden ben mesela adetim biter bitmez 2 günde bir ilişkiye girdik eşimle 1 ay boyunca ve senın altta oldugun pozisyon daha sağlıklı hamıle kalabilmen için ayrıca ben ilişkiden sonra belime yastık koyup 3-5 dk bekledim duşa hemen girmedim falan fılan ama tabi Rabbim istedi nasip etti biz sadece kendi Çapımızda bıseyler çabaladık inş tez vakıtte hamıle kalırsın sende..bıde kafana sakın takma hele ki ilişki sırasında ve sonrasinda unut yanı bebek olayını başka şeylerden Konuşun sakın stres yapma benden söylemesi..