- 30 Mart 2017
- 12.666
- 19.679
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Bir kardesimizin tup bebek transferi için Meryem. suresi okuyoruz okuyabilecek olanlardan 1 tane rica ediyorum İsmi Hatice Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunBi tane okurum allah şifa versin
Katılmıyorsanız yapılan duaya engel olmayın. Şifanın hangi sureden geleceğini bilemezsinizYa hu anlamını okuyun anlamını .... O sureler siz gebe kalasınız diye inmedi... Hayatımıza çeki düzen verelim diye indi. Zaten içinde bulunduğu tedavi süreci o kadının duasıdır... İnsanın duası çabasıdır ve sonunda gelen sonuca razı olmasıdır.
De ki: "O, inananlar için bir yol gösterici ve gönüllerine şifadır.(fussilet suresi44)Ya hu anlamını okuyun anlamını .... O sureler siz gebe kalasınız diye inmedi... Hayatımıza çeki düzen verelim diye indi. Zaten içinde bulunduğu tedavi süreci o kadının duasıdır... İnsanın duası çabasıdır ve sonunda gelen sonuca razı olmasıdır.
Yargılarınızı kendinize mi saklasınız acaba?Ya hu anlamını okuyun anlamını .... O sureler siz gebe kalasınız diye inmedi... Hayatımıza çeki düzen verelim diye indi. Zaten içinde bulunduğu tedavi süreci o kadının duasıdır... İnsanın duası çabasıdır ve sonunda gelen sonuca razı olmasıdır.
Anlamı da okunur dua da edilir.. bu sizi.ilgilendirirmi?Ya hu anlamını okuyun anlamını .... O sureler siz gebe kalasınız diye inmedi... Hayatımıza çeki düzen verelim diye indi. Zaten içinde bulunduğu tedavi süreci o kadının duasıdır... İnsanın duası çabasıdır ve sonunda gelen sonuca razı olmasıdır.
SakinimSakin olun hanımlar, lütfen![]()
Bakın gönüllere şifa kısmı, ahlak anlamındadır. Şifa'yı illa ki maddi sağlık olarak düşünmeyin. Hasta kalplere, kalpleri bozulmuşlara yol göstericidir. Fussilet suresinin genel bağlamına bakarsanız ahlakla, imanla ilgili olduğunu görürsünüz.De ki: "O, inananlar için bir yol gösterici ve gönüllerine şifadır.(fussilet suresi44)
Demekki neymiş hem klavuz hemde hastalıklara şifa imiş.
Tamm illa çocuğumuz olsun diye değil ki dua ederken birçok şeye niyet edebiliriz bı başkası için niyet sadece.. Allah'tan diliyoruz Onun kelamiyla dua ediyoruz yani direk öyle bı yazdınız ki.Varsayalim ahlakıma olsun yararı... Yinede dua etmenin kötülüğü yok öyle degilmi.Bakın gönüllere şifa kısmı, ahlak anlamındadır. Şifa'yı illa ki maddi sağlık olarak düşünmeyin. Hasta kalplere, kalpleri bozulmuşlara yol göstericidir. Fussilet suresinin genel bağlamına bakarsanız ahlakla, imanla ilgili olduğunu görürsünüz.
"Kur’an’ın, rahmân ve rahîm olan Allah’ın katından indirilmiş bir kitap olduğunu belirten açıklamayla başlayan sûrede, Mü’min sûresinde olduğu gibi büyük ölçüde iman konuları işlenmiş ve bu bakımdan Mekke putperestlerinin durumu; Peygamber, Kur’an ve İslâm karşısındaki inkârcı, inatçı ve baskıcı tutumları, özellikle Kur’an karşısındaki peşin hükümleri ve onun sesini boğma gayretleri, nihayet bütün bu davranışlarıyla nasıl bir âkıbeti hak ettikleri üzerinde durulmuş; yer yer geçmişteki bazı kavimlerin, kendi dinleri ve peygamberleri karşısındaki haksız tavırlarıyla bu yüzden başlarına gelen felâketlere dair uyarıcı mahiyette kısa bilgiler verilmiştir. Sûrenin özellikle 30-36. âyetlerinde Kur’an’ın, Allah’a iman temeline dayanan, daima dürüst olunmasını, insanlar arasında sıcak dostluğa, barış ve uzlaşmaya dayalı ilişkiler kurulmasını amaçlayan ahlâk öğretisi özetlenmiştir."
Diyanetten alıntı yaptım.
İstediğinizi yapın tabi ki seçim sizin. Hata ve doğru konusunda herkes serbest, ben sadece bi kişi durup düşünür diye yazdım. Kırdıysam kusura bakmayın.
sendende canımBu kişi benmiyim
Canim benim Allah razı olsun![]()
Sakiniz inşallah ablacım ,Sakin olun hanımlar, lütfen![]()