HAMILE KALMAK ISTEYENLER BAKSIN

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
kızlar çevremde folidoce ilacı kullanıp hamile kalanları tanıyorum. resmini atabilirsem atıcam buraya. kullanıcak kişiler ay içinde herhangi bir ilaç almiycak ve stresten uzak durması lazim. banada söylendi bir kaç kez ama ben umursamadım. bu ay denemeye karar verdim. hamile kalanlar adet bittikten hemen sonra kullanmışlar. 28 tane var adet başlama günü bitmiş oluyor ilaç. ben başladım bile. hadi kızlar deneyelim ve sonucları buraya yazalım :)

merhaba eczaneden direk alinabiliyorumus mu bu ilac.ayrica baska bi zarari olmasin hamis olcaz diye iyice bozmayalim dengemizi

MERHABA HANIMLAR BEN BU ILACI ICIYORUM SUAN DR VERDI BITMESINE 4 TANE KALDI.AMA HAMILE KALMADAN ONCE ICMEDIM.FOLIDOCE

HAMİLE KALMAK İÇİN İÇİLEN İLAÇ DEĞİL KIZLAR.GEBELİK DÜŞÜNÜLÜYORSA 3 AY ÖNCESİNDEN BAŞLANAN VE HAMİLELİĞİN 3. AYINA KADAR İÇİLEN İLAÇ. BEBEĞİN BEYİN,OMURİLİK GELİŞİMİNİ SAĞLAMAK İÇİN.

Arkadaslar bu ılacın hamıle kalmayı kolaylaştırıcı hıcbır etkısı yok.sadece b 12 vıtamın takvıyelı folıc asıt ıcerıyor buda arkadsında soyledıgı gıbı bbegın beyın omurılık gelısımı ıcın gereklı.hamıle kalmayı dusundugunuz an alıp kullanmaya baslayabılırsınız.hamılelıgın 3 ayı bıtınce kesıyorsunuz.

bebis olsun diye icmedigim ot cop kalmadi zatende ilac olunca cekiniyorum biraz arastirayimda bi alırım :)

adı farklı baska bı ılac daha vardı doktor vucudu hazırlıyor bebek ıcın demıstı aynı ozellıkte adı baska bı ılac o halde

kullanıp hamile kalanları duydum bu yüzden söylemek istedim. olabilirde yani. denemenin zararı yok

Ben de folidoce kullanıyorum. Hamile kalmayı düşünüyorum dediğimde doktorum nu folikasiti önerdi. 4. Kutuya başladım, hala bir şey yok. Benim size sormak istediğim bir şey var. Geçmiş yıllarda da konuşulmuş. Ovulasyon testiyle demhamile olduğunu öğrenenler varmış. Deneyen var mı? Ben de bugün denedim. Adetime 3 gün var ve ovulasyon testi çift çizgi çıktı hatta ikinci çizgi daha koyu. Adetime 3 gün hala yumurtlama olur mu? Kafam karışık.

Canım bazen ovulasyon testi gebelikte gösterebiliyor bence adetine kadar bekleyip olmazsan idrar testi yap inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…