Merhabalar canım
Oncelikle bende böyle bir konu açmıştim zamaninda 6 ay bekledim .
Problemim yoktu eşiminde . Yumurta takibi yaptirdim düzenli birşekilde 2 kere klomen kullandım ama fayda etmedi sonra 5. Ayda kimyasal gebelik gecirdim tabi oluşamadan düşme demekmis yani döllenme gerceklesmisti bu nedenle uzulmedim. Twk üzüntum hamile insanları duymakti hatta o ay hamile olduğunu ogrendim birinin ve hungur hüngür ağladım. Doktor bu ay adet olunca gel dedi yumurta takibine çağırmadi bile bizde heralde bu ay olmicak diye kafamıza koyduk yani düşükten sonraki ay. Ama yumurtlama zamanımi bildigim icin ve yumurtlarken ne olduğunu bildigim icin ani ağrı oluyo 2 dakikalık deneyelim dedik hemde çok tempolu bir zamanda üniversiteye gidiyordum final haftam ve son senem düşün bendeki stresi he bide şehir dışında okul 2.5 saatlik yol gidip geliyorum günde 5 saat. Neyse işte biz denedik ama benim iştahim tavanlarda 4 kilo aldim 2 hafta süren sınav haftamda. Sonra adetim geçti. Ama hic ihtimal vermiyorum normalde birsürü test alırdim onlara inanmaz kan testi yaptirirdim ama hamile olduğum ay hic umut etmedim kocaman pedler aldım . 5 gün sonra testte çıktı 2ay bulantı yüzünden yattım. Sonra dedimki kendime allahım cok büyüksün daha erken hamile kalsam mezun olamazdim yataktan kalkamadim herşeyin zamanını bilen rabbime dua et ve kafandan cikartmadan hamile kalman çok zor. Inşallah hayırlısıyla tez vakitte sevinirsin sevgiler