hamile kalmak isteyenler haydi sohbete

Merhabalar kızlar...6ay folik asit kullandîm.bebek dūşūndůğūmūz ilk ay sūrekli kendimi hamile sandım ama değildim 2.ay meraktan adete 5 gūn kala test yaptım ikinci çizgi belli belirsizdi heycan,mutluluk,şaşkınlık..adetimi 1 gūn sonra kandada çıktı 7.hafta yoğun kanama ağrı derken dūşūk yaptım 5gūn boyunca hastanede kūrtaj bide..Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder(amin)Kafaya takmamak lazımmış çok fazla dūşūnmemek eğer tekrar hamile kalabilirsem herkese yaymıcam hemen ve doktora 8 haftadan ønce gitmicem
Cok buyuk gecmis olsun hayati sakin yasamaya bakalim bu donemde ama oluncada herkese soyleyesimiz gelir saklayamayizki allah hepimize hayirli evlatlar versin

merhaba arkadaşlar ben de eylül ortası itibariyle aranıza katılacağım. kızamıkçık aşısı olduk korunmamız gerekiyor bir ay. bu arada ben de ovulasyon testi siparişi verdim. umarım en kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşabiliriz ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Biz hep burdayiz bekleriz bakalim bizler ne olacagiz :)

Hormon,kan ve idrar tahlillerimi şimdiden yaptırdım. Ve 1 aydır folic asit kullanıyorum. 2 Aydır korunmuyoruz. ALLAH hayırlı evladlar versin bakalım. Ne olacak. Olucak mı olucak mı dıye düşünüyorum sürekli. Madem bir şeyim yok neden hemen hamile kalmadım acaba dıye düşünüyorum hep.. :/

Hormon,kan ve idrar tahlillerimi şimdiden yaptırdım. Ve 1 aydır folic asit kullanıyorum. 2 Aydır korunmuyoruz. ALLAH hayırlı evladlar versin bakalım. Ne olacak. Olucak mı olucak mı dıye düşünüyorum sürekli. Madem bir şeyim yok neden hemen hamile kalmadım acaba dıye düşünüyorum hep.. :/
Vallahi ayni durum bendede var canim yabende dun basladim folik aside 4 aydr korunmuyoruz da

Ama doktorlara göre 1 yıla kadar normal,1 yıldan sonra anormallik arıyorlar... demek ki daha zamanımız var. Ama ben tahlillerimi yaptırdım. Alttanda muayene oldum. Doktor gayet güzel yumurtalıklarn,iltihapın bile yok vs.. dedi. Adet düzenim hiç aksamaz. Anlamadm bilmiyorum :/

Ama doktorlara göre 1 yıla kadar normal,1 yıldan sonra anormallik arıyorlar... demek ki daha zamanımız var. Ama ben tahlillerimi yaptırdım. Alttanda muayene oldum. Doktor gayet güzel yumurtalıklarn,iltihapın bile yok vs.. dedi. Adet düzenim hiç aksamaz. Anlamadm bilmiyorum :/
5 aylik evliyim bakalm bende muayene olcam ayin 4 unde hayirlisi

aynı durum bende de var 2.5 senelik evliyiz hep eşim korundu ben hiç ilaç kullanmadım.3 ay oldu korunmayı bırakalı ve bütün tathlillerim ve muaynem temiz çıktı.bakalım eşim bu ay sperm testi yaptıracak.benim doktorda 1 seneden önce tedavi yapmıyoruz özellikle 32 yaş altlarına dedi.1 sene normal dedi yani kafanı takma bu kadar %85 6 ay 1 sene içinde normal yollarla hamile kalırsın dedi.....ama ben yinede neden hemen olmadı diye aklıma çok taktım.sanırım bu kadar takip etmek iyi değil.son olarak yumurtlama testi aldım.onunla takip edeceğim bu ay bakalım hayırlısı.arefe günü adet olmam lazım normalde inşallah rabbim nasip ederse bu ay bayrama çifte mutluluk yaşayabiliriz.:)birde tavsiyem arkadaşlar inançlı iseniz 41 gün meryem suresini okuyun.bu şekilde hamile kalan çok olmuş.dua herzaman bir vesiledir tabiki ama her kapıyıda açar olmayan seyı bile oldurur.ben başladdım.bugün 4.gün olacak.insaşallah allahım nasip edecek hayırlısı ile.okumak isteyene yardımcı olabilirim.

Dediklerinde haklisin ama tek doktorla kalma iyice arastir
Ben de hamile olmayı istediğim tarihten 3 ay önce doktora gittim. Tüm testlerden geçtim hormon, kan, ultrason vs. Herşey normal dedi. Folik asit verdi kullan dedi. Bir sorun olmaSa gelmene gerek yok dedi. Temmuzda korunmayı bıraktım şimdi hamile olsuğumu öğrendim. Cumartesi ilk muayene

aynı durum bende de var 2.5 senelik evliyiz hep eşim korundu ben hiç ilaç kullanmadım.3 ay oldu korunmayı bırakalı ve bütün tathlillerim ve muaynem temiz çıktı.bakalım eşim bu ay sperm testi yaptıracak.benim doktorda 1 seneden önce tedavi yapmıyoruz özellikle 32 yaş altlarına dedi.1 sene normal dedi yani kafanı takma bu kadar %85 6 ay 1 sene içinde normal yollarla hamile kalırsın dedi.....ama ben yinede neden hemen olmadı diye aklıma çok taktım.sanırım bu kadar takip etmek iyi değil.son olarak yumurtlama testi aldım.onunla takip edeceğim bu ay bakalım hayırlısı.arefe günü adet olmam lazım normalde inşallah rabbim nasip ederse bu ay bayrama çifte mutluluk yaşayabiliriz.:)birde tavsiyem arkadaşlar inançlı iseniz 41 gün meryem suresini okuyun.bu şekilde hamile kalan çok olmuş.dua herzaman bir vesiledir tabiki ama her kapıyıda açar olmayan seyı bile oldurur.ben başladdım.bugün 4.gün olacak.insaşallah allahım nasip edecek hayırlısı ile.okumak isteyene yardımcı olabilirim.
Benim doktorum 1 sene falan bekle demedi bana folik asiti verdi yolladı. Bir düzensizlik sorun olursa gel dedi. Ben gittiğimde henüz istemiyordum hamilelik ama düşünün bana yine de eğer çocuk istersen şöyle böyle falan konuştuk etik. Çoğu arkadaşım da öyle söylüyor doktor 1 sene müsahale etmiyormuş öyle siyorlar

Benim doktorum 1 sene falan bekle demedi bana folik asiti verdi yolladı. Bir düzensizlik sorun olursa gel dedi. Ben gittiğimde henüz istemiyordum hamilelik ama düşünün bana yine de eğer çocuk istersen şöyle böyle falan konuştuk etik. Çoğu arkadaşım da öyle söylüyor doktor 1 sene müsahale etmiyormuş öyle siyorlar
1 sene bekle derken tadavilik bir durum için dedi.oda tahlillerim temiz çıktığı için tedavilik bir durum yok bir sene çocuk normal yollarla olmaz ise ondan sonra tedavi yaparız.şuanda gerekli değil 1 sene içinde %85 çocugun olur dogal yolla dedi.yoksa bütün tahlil ve tetkiklerim yapıldı ki zaten ben önceden folik asit almaya başlamıştım sadece doktor değiştirdi riskli bir gebelik olabilir diye...size ne için bir sene müsade etmiyorlar onu anlamadım acıkçası ben hemen gelin tedavi mi yapılım dediler?????

Evet haklisin

Back
X